Verdienmodel

Hoe vergelijken wij?

De vergelijkingen op Directgeld-lenen.nl zijn gebaseerd op de actuele rentepercentages van kredietverstrekkers en klantbeoordelingen. Wij gebruiken de klantbeoordelingen van Trustpilot en Kiyoh.

Hoe komt een vergelijking tot stand?

Om ervoor te zorgen dat u de beste deal vindt, hebben we ervoor gekozen om de kredietverstrekkers te tonen op basis van de volgorde goedkoopste rentepercentage. Bovenaan ziet u de aanbieder met het goedkoopste rentetarief staan, onderaan de tabel de aanbieder met op dit moment het duurste rentepercentage. Op deze manier kunt u zelf de keus maken welke kredietverstrekker de beste keus is.

Aangezien wij geen AFM vergunning hebben mogen wij verder geen advies geven omtrent uw persoonlijke situatie. U dient hiervoor contact op te nemen met de desbetreffende kredietverstrekker. Laat u altijd goed informeren door een professioneel bedrijf als het gaat om fianciën.

Zijn de vergelijkingen onafhankelijk?

Bij Directgeld-lenen.nl vinden we betrouwbaar en veiligheid erg belangrijk. Hierom zijn al onze vergelijkingen 100% onafhankelijk. Om dit te realiseren maken wij, met uitzondering van de uitgelicht tabel boven het rentetarief tabel, geen afspraken of deals met kredietverstrekkers. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze informatie altijd actueel is door maandelijks de rentetarieven bij te werken.

Hoe verdienen wij geld?

Directgeld-lenen.nl verdient een vergoeding voor het doorverwijzen van bezoekers en de leenaanvragen. Deze vergoeding verschilt per leenvorm en bedraagt tussen de €9,- en €150,- per goedgekeurde aanvraag.