Zakelijke lening zonder BKR toetsing en jaarcijfers

Snel zakelijk geld lenen zonder jaarcijfers en BKR-registratie? Je regelt het in een handomdraai via Directgeld-lenen.nl. Ontdek wat je mogelijkheden zijn, vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar en kies de deal die het beste bij je past. Je vraagt de lening eenvoudig aan bij een van de betrouwbare kredietverstrekkers en het geld staat snel op je rekening. Zonder BKR-toetsing of jaarcijfers.

 • Het bedrijf is gevestigd in Nederland
 • De onderneming heeft een Nederlandse zakelijke bankrekening
 • Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
 • De eigenaar woont in Nederland
 • De jaaromzet bedraagt minimaal €50.000

Tip: alleen door verschillende offertes op te vragen, kan je de leningen zorgvuldig met elkaar vergelijken.

Yeaz! zakelijke lening

 • Group 16 tot €50.000 lenen
 • onbeperkte looptijd

SwishFund zakelijke lening

 • Group 16 tot €1.000.000 lenen
 • 24 maanden looptijd

KredietVooruit zakelijke lening

 • Group 16 tot €250.000 lenen
 • 6 maanden looptijd

CapitalBox zakelijke lening

 • Group 16 tot €325.000 lenen
 • 36 maanden looptijd

Qeld zakelijke lening

 • Group 16 tot €100.000 lenen
 • 18 maanden looptijd

Hoeveel wil je lenen?
€ 100.000
€ 5.000 € 1.000.000
Looptijd
60 maanden
1 maand 240 maanden
Rentepercentage
10%
1% 30%
Maandelijkse kosten € 222
Totale kosten € 12,123
Rente te betalen € 789.99
ZAKELIJKE LENINGEN, VOORBEELDEN
Looptijd lening (maanden)69
Voorbeeld geleend kapitaal€15,000€25,000
Voor elke geleende euro betaald u€0.17€0.24
Totale kosten lening€2,550€6,000
Administratie- en aanvraagkostenAfhankelijk van de aanbieder kan een lening verstrekker een toeslag van 0,25% tot 2,5% vragen.

Voor wie is een zakelijke lening zonder BKR-toetsing en jaarcijfers interessant?

Als je zakelijk wilt lenen, denken veel mensen in eerste instantie aan een lening bij hun vertrouwde bank. Maar tegenwoordig zijn er meer mogelijkheden om je bedrijfsfinanciering te regelen. Dit is goed nieuws voor sommige ondernemers, want het is voor velen lastig om bij traditionele banken een lening te krijgen door de strenge criteria. Zo wordt er onder meer gevraagd om jaarcijfers en afhankelijk van de rechtsvorm van je bedrijf is er voor ondernemingen met een bepaalde rechtsvorm een BKR-check nodig. Deze eisen maken het voor bepaalde ondernemers lastiger om een lening aan te vragen.

Voor deze ondernemers kan zakelijk geld lenen zonder BKR-toetsing en jaarcijfers interessant zijn. Dit geldt vooral voor zzp’ers, ondernemers die hoofdelijk aansprakelijk zijn en voor startende ondernemers.

Zzp lening zonder BKR-toetsing en jaarcijfers

Zzp’ers kunnen zowel privé als zakelijk financiering aanvragen voor hun onderneming. Toch is het daadwerkelijk krijgen van financiering niet altijd even eenvoudig. Bij traditionele zakelijke kredieten en leningen vallen veel zzp’ers buiten de boot. Dit kan bijvoorbeeld komen door de vraag om jaarcijfers of door de BKR-check.

Als zzp’er ben je hoofdelijk aansprakelijk, waardoor een BKR-toetsing verplicht is wanneer je een zakelijke lening aanvraagt. Hetzelfde geldt voor andere ondernemers die hoofdelijk aansprakelijk zijn, bijvoorbeeld bij een eenmanszaak of VOF. Vooral als je een negatieve BKR-notering hebt en/of geen jaarcijfers kunt aanleveren, kan een lening of zakelijk krediet zonder BKR-toetsing interessant zijn.

Zakelijke lening starter zonder BKR-toetsing en jaarcijfers

Ook voor starters kan zakelijke financiering zonder BKR en jaarcijfers een goede uitkomst bieden. Startende ondernemers beschikken namelijk (nog) niet over de benodigde jaarcijfers waar bepaalde kredietverstrekkers om vragen.

Zakelijk geld lenen zonder BKR

laptop met geld en een spaarvarken

Het Bureau Krediet Registratie (BKR) is verantwoordelijk voor de verzameling en het beheer van kredietgegevens van particulieren in Nederland. Maar wat als je een zakelijk krediet of bedrijfslening aanvraagt? Zoals hierboven al gezegd is, hangt het van de rechtsvorm van een bedrijf af of een BKR-check vereist is. Als je financiering aanvraagt voor een BV, dan gaat dit buiten het BKR om. Het BKR is alleen voor personen en een BV is geen persoon. Maar ben je hoofdelijk aansprakelijk voor je bedrijf, bijvoorbeeld bij een eenmanszaak, VOF of als zzp’er? Dan is bij veel zakelijke leningen een BKR-toetsing verplicht en wordt de lening of het krediet ook bij het BKR geregistreerd.

Is geld lenen zonder BKR zakelijk mogelijk?

Gelukkig zijn er tegenwoordig ook kredietverstrekkers die leningen aanbieden zonder BKR, ideaal voor eenmanszaken en zzp’ers. Dit maakt het mogelijk voor zelfstandig ondernemers om te profiteren van zakelijke financiering zonder dat het invloed heeft op hun privésituatie in de vorm van een (negatieve) BKR-registratie.

Bij Directgeld-lenen.nl bekijk je de aanbieders waar je financiering afsluit zonder BKR in een handig overzicht. Zo vergelijk je eenvoudig je mogelijkheden voordat je een zakelijke lening afsluit en vind je een financieringsoplossing die bij jou en je onderneming past.

Zakelijke lening aanvragen zonder jaarcijfers

Heb je extra werkkapitaal nodig om voorraden in te kopen of openstaande facturen voor te financieren? Of wil je investeren in je bedrijf en wil je hiervoor een zakelijke lening afsluiten? Geldverstrekkers zijn op zoek naar zekerheid voordat ze een lening of krediet verstrekken.

Veel kredietverstrekkers schatten aan de hand van jaarcijfers of er een kans is dat ze hun geld niet meer terugzien. Maar kan je een bedrijfslening aanvragen als je geen jaarcijfers hebt? Vooral als starter kan het aanleveren van jaarcijfers een onmogelijke voorwaarde zijn om aan te voldoen. Gelukkig kun je ook zakelijk geld lenen zonder jaarcijfers. Financiers vragen dan om andere zekerheden.

Mogelijke eisen van kredietverstrekkers

Geen jaarcijfers nodig voor een bepaalde lening? Dit betekent niet dat de kredietverstrekker helemaal geen voorwaarden heeft waar je aan moet voldoen. Ook bij een lening zonder jaarcijfers zal de kredietverstrekker je aanvraag beoordelen. Hij schat vervolgens in wat het risico is dat jij het geleende geld inclusief de rente niet kunt terugbetalen volgens de afgesproken voorwaarden. Wat je moet aanleveren of waar je aan moet voldoen, verschilt per kredietverstrekker en situatie. Over het algemeen gaat het om een of meerdere van de volgende zaken:

 • Minimale omzet: om zakelijk te kunnen lenen zonder jaarcijfers wordt er vaak naar andere documenten gekeken. Sommige aanbieders vragen bijvoorbeeld om een minimale jaaromzet. Deze jaaromzet geeft de aanbieder een goede indicatie of een bedrijfslening (binnen de looptijd) kan worden terugbetaald.
 • Bankafschriften: naast een minimale omzet kan een aanbieder ook vragen om recente bankafschriften van je zakelijke bankrekening. Een actueel bankafschrift laat zien wat je inkomsten én uitgaven zijn. Vaak wordt er gevraagd om bankafschriften van de laatste 6 maanden om de cashflow van een bedrijf goed in te schatten.
 • Ondernemingsplan: veel kredietverstrekkers vragen om een ondernemingsplan als iemand geen jaarcijfers kan verstrekken. Het opsturen van een ondernemingsplan is vooral iets waar om gevraagd wordt bij starters.
 • Leendoel van zakelijke financiering: aanbieders van een zakelijke lening willen ook graag weten waarom iemand een lening aanvraagt. Omschrijf in je aanvraag zo gedetailleerd mogelijk wat je leendoel is als hier om gevraagd wordt. Zo vergroot je je kansen op een zakelijke lening.

Hoe zakelijke lening zonder BKR en jaarcijfers aanvragen?

Je wilt een zakelijke lening aanvragen zonder jaarcijfers en zonder BKR-check: hoe doe je dit? Bij Directgeld-lenen.nl vind je niet alleen onafhankelijk advies over zakelijke financieringen, maar je vergelijkt ook eenvoudig kredietverstrekkers en financieringsmogelijkheden met elkaar. Je vindt de beste deal voor jou aan de hand van 5 duidelijke stappen.

Zakelijke lening krijgen in 5 stappen

 1. Zet je wensen op een rij. Wil je lenen zonder jaarcijfers en BKR? Zet dit dan op papier en bekijk welke andere informatie je kunt aanleveren, zoals een ondernemingsplan of een leendoel. Bedenk daarnaast ook hoeveel geld je wilt lenen, wat je maandelijks kunt aflossen en of je ook nog andere wensen hebt. Denk hier bijvoorbeeld aan boetevrij aflossen.
 2. Bekijk het aanbod van kredietverstrekkers en vergelijk ze met elkaar op basis van jouw wensen. Zo ontdek je wie bijvoorbeeld de minste eisen stelt of de beste rente heeft.
 3. Kies de aanbieder die het beste bij je past en vraag de lening aan. Vul de aanvraag zo volledig mogelijk in en lever de benodigde documenten aan. Waar precies om wordt gevraagd, verschilt per financier en lening.
 4. Je aanvraag wordt beoordeeld door de kredietverstrekker. Is alles in orde en voldoe je aan de gestelde eisen, dan ontvang je een vrijblijvende offerte.
 5. Neem de offerte en bijgevoegde voorwaarden zorgvuldig door. Klopt alles en heb je geen vragen meer? Zodra je akkoord gaat, sluit je de lening officieel af. De aanbieder gaat voor je aan de slag en het geld staat binnen een aantal dagen op je bankrekening.

Vind de beste bedrijfslening zonder BKR-toetsing en jaarcijfers

Wil je zakelijk geld lenen zonder BKR, zonder jaarcijfers en vooral zonder gedoe? Het kan via Directgeld-lenen.nl. Op onze website vind je onafhankelijke informatie over zakelijke leningen, zakelijke kredieten en andere financiële producten voor ondernemers en particulieren. Zo ga je altijd goed geïnformeerd op zoek naar een passend bedrijfskrediet.

Of je nu als starter op zoek bent naar een zakelijke lening zonder jaarcijfers, of als zzp’er financiering zoekt zonder BKR-toetsing: geef je voorkeuren aan en ontdek welke zakelijke leningen bij deze wensen aansluiten.