Terug naar overzicht

Bij Ferratum staat alles in het teken van eenvoudig geld lenen. Ze vragen geen stapels documenten of contracten. Ook hoef je geen maanden op een akkoord te wachten.

Vraag een minilening aan bij Saldodipje door op onderstaande knop te klikken.

Minilening aanvragen

Over Ferratum

Let op: Per 1 mei 2021 gaat Ferratum verder onder de naam Saldodipje.

Wil je per direct geld lenen zonder BKR-toetsing? Dat kan bij Ferratum! Ferratum biedt kortlopende leningen aan vanaf 100 euro tot een maximum van 1500 euro.

Simpel

Bij Ferratum staat alles in het teken van eenvoudig geld lenen. Ze vragen geen stapels documenten of contracten. Ook hoef je geen maanden op een akkoord te wachten.Binnen 5 minuten kan je een minilening aanvragen bij Ferratum.

Snel

Onverwacht een lening nodig? Bij Ferratum kan je snel geld lenen. Zij financieren bedragen van 100 tot 1000 met een minilening. En 1100 tot 1500 euro met een pluslening. Je kunt het geld bedrag, bij akkoord, binnen 24 uur op je rekening verwachten.

Vertrouwd

Geld lenen bij Ferratum is betrouwbaar. Wist je dat Ferratum ruim 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd heeft? Al meer dan 10 jaar verstrekken zij minileningen. Klanten beoordelen hen met een 8.0 via het reviewplatform Trustpilot.

Voordelen geld lenen bij Ferratum

 • Binnen 5 minuten een minilening aanvragen
 • Geen BKR-toetsing
 • Geld binnen 24 uur op je rekening
 • Pluslening tot 1500 euro

Voorwaarden

 • Je bent 21 jaar of ouder
 • Je bent woonachtig in Nederland
 • Je kunt een garantsteller aanwijzen
 • Betaal binnen 30, 45 of 62 dagen de lening af
 • Je betaald circa 13,80 % rente

Stappenplan lenen bij Ferratum

 • Selecteer jouw gewenste leenbedrag
 • Upload een geldig ID-bewijs
 • Vul je gegevens in
 • Verifieer je bankrekening

Verantwoordelijk lenen

Verantwoordelijk geld lenen is iets wat ze bij Ferratum belangrijk vinden en daarom ook promoten. Ze draaien op dit moment het project ‘Leren Spenderen’. In dit project worden klanten geïnformeerd over: budgetteren, sparen en een gezonde financiële huishouding. Snel een klein bedrag lenen kan met een gerust hart. Maar het is daarbij wel belangrijk te weten dat je het bedrag binnen de gestelde looptijd kunt terugbetalen.

Meest gekozen lening

Minilening

De minilening van Ferratum betreft een kleine lening tot 1000 euro, die binnen 30 tot 45 dagen weer wordt afgelost. Meestal wordt deze lening aangevraagd om onverwachte uitgaven te dekken of als voorschot op een salaris. Je kunt de minilening aanvragen zonder dat er een BKR-toetsing wordt gedaan. Ze zullen hun eigen kredietcheck uitvoeren om te kijken of het voor jou verantwoord is de lening aan te gaan. Ferratum vraagt je een garantsteller aan te wijzen. Op deze persoon kan de lening verhaald worden, in het geval jij de lening niet terug kunt betalen.

Pluslening

De pluslening begint waar de minilening ophoudt. Namelijk van 1100 tot 1500 euro. Ook kan je dit bedrag voor een langer tijd lenen, namelijk voor 62 dagen. Je betaalt de pluslening van Ferratum in twee termijnen af. Het eerste deel betaal je binnen 31 dagen af en het tweede deel betaal je in de 31 dagen daarna. Je kunt ervoor kiezen de pluslening eerder af te betalen. Dan bespaar je op de rente en hoef je uiteindelijk minder terug te betalen. Ook voor een aanvraag van de Ferratum pluslening wordt geen BKR-toetsing gedaan.

Klachtenregeling

Ferratum stelt het zeer op prijs wanneer je jouw mening met hen deelt, ook wanneer je niet zo tevreden bent. Je kunt dan een mail sturen naar [email protected]. Vermeld daarin de volgende persoonsgegevens:

Naam
Onderwerp (klacht + referentienummer
Mobiel nummer
Referentienummer
Klacht of opmerking

Je zal direct een ontvangstbevestiging krijgen. Binnen 5 werkdagen krijg je een antwoord van een kwaliteitsmedewerker van Ferratum. Het volledige onderzoek kan tot 8 weken duren. Wordt de klacht volgens jou niet goed opgelost, dan kan je deze voorleggen aan het Europees Platform Online Geschillenbeslechting.

Contactgegevens Ferratum

Ferratum Netherlands BV
Asterweg 19
1031 HL Amsterdam
Netherlands

Klantenservice e-mail
[email protected]

Klantenservice telefoon
+44 (0)151 601 8611

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
09:00 – 17:00 uur

0 reactions

Beoordeel Ferratum

Bijvoorbeeld, leg uit hoe we jou hebben kunnen helpen, hoe het aanvraag proces ging of wat je van de klantenservice vond.

Geld lenen: vergelijk leningen bij Directgeld-lenen.nl

Ga je geld lenen? Het vergelijken van leningen zorgt ervoor dat je een passende lening vindt voor jouw situatie en niet te veel betaalt. Je vergelijkt alle beschikbare leningen eenvoudig bij Directgeld-lenen.nl en sluit hier ook eenvoudig de beste lening af.

Voordelen geld lenen via Directgeld-lenen.nl

 • 100% onafhankelijk
 • Gratis en duidelijke informatie
 • Bespaar met de beste deals