1000 euro lenen en in termijnen betalen

Wil je snel 1000 euro lenen omdat je even geld tekort komt voor het kopen van een auto of om aan financiële verplichtingen te voldoen? Wij kunnen voor jou een kredietaanbieder vinden die dergelijke leningen verstrekt. Wil je het niet laten registreren bij het BKR? Ook dat is mogelijk.

Hoeveel wil je lenen?

Voer een nummer in van 100 tot 1800.

In de volgende stap kan je de lening aanvragen

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 1.000,00
Rente
11,95%
Looptijd
45 dagen
Totaalbedrag
€ 1.011,96

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Leenbedrag€1000
Looptijd45 dagen
Jaarlijkse kostenpercentage (JKP)14,83%
Rentebedrag€‎17,20
BKR toetsingNee
Rente percentages zijn het voor laatst gecontroleerd op 7 maart 2024.

Je kunt geld lenen voor bijvoorbeeld nieuwe meubels of gewoon om extra financiële ruimte te krijgen. Bij het aanvragen van een minilening worden er geen lastige vragen gesteld. Het geleende bedrag moet je wel snel weer terugbetalen. Dat is geen probleem, omdat je een relatief klein bedrag ook juist aanvraagt voor het opvangen van een tijdelijk tekort. Kortlopende leningen lossen de geldzorgen van nu op, maar niet de geldzorgen voor de lange termijn.

1000 euro in briefgeld

Je leent het geld voor 30 dagen, 45 dagen of maximaal 62 dagen. Je maakt er een paar weken tot een paar maanden gebruik van. Bijvoorbeeld totdat je jouw salaris, uitkering of een ander inkomen weer ontvangt.

En je het bedrag in één keer kunt terugbetalen, zodat je er anders dan bij een officiële lening geen maanden of zelfs jaren aan vast zal zitten.

Waarom niet kiezen voor een persoonlijke lening?

Persoonlijke leningen worden vaak pas verstrekt vanaf 2.500 of 5.000 euro. Ook worden deze leningen geregistreerd bij het BKR. Een ander alternatief is de onderhandse lening, maar lenen van familie of vrienden ligt vaak moeilijk. De minilening moet je op korte termijn terugbetalen. Dat is natuurlijk wel een nadeel van de minilening.

Wat is een minilening?

Het is een lening voor een laag bedrag met een korte looptijd. De kleine lening gaat bijvoorbeeld om 1.000 euro en de lening betaal je snel weer terug. Je leent het geld in een minilening voor 30 dagen, 45 dagen of maximaal 62 dagen. De rente is hoog, maar door de snelle terugbetaling blijven de kosten beperkt. Met deze lening kun je de periode overbruggen tot je jouw salaris weer krijgt uitgekeerd. De verstrekkers van minileningen vallen onder het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Er geldt een uitzondering voor kredietverstrekkers die werken vanuit het buitenland.

Waarom 1000 euro lenen?

Je sluit een kleine lening af omdat je financiële situatie je daartoe dwingt. Je hebt bijvoorbeeld een schuldeiser die je binnen een paar dagen moet terugbetalen. Als je een bepaald bedrag niet betaalt, zijn de financiële consequenties groot. In dat geval kan een lening aanvragen onvermijdelijk zijn. Je krijgt het bedrag uit een minilening snel uitgekeerd. Vooral als je voor een tweede of derde keer geld leent bij dezelfde kredietverstrekker. In dat geval kan de kredietaanbieder goed inschatten wat de risico’s zijn. Na goedkeuring stort de kredietverstrekker het geld binnen een paar uur op je rekening.

Kom je 1000 euro tekort om een nieuwe of gebruikte auto te kopen? Of wil je de televisie vervangen? In dat soort minder urgente gevallen kun je wachten tot je salaris weer binnen is. Het wordt een ander verhaal als je afhankelijk bent van een auto om op je werk te komen. In dat geval kiezen voor een minilening is goed te verklaren.

1000 euro of meer lenen voor een noodzakelijke grote uitgave

Lenen zonder BKR toetsing kan ook voor hogere bedragen, maar de verschillende kredietverstrekkers houden het maximale bedrag wel beperkt. Je kunt maximaal 1.800 euro lenen in een minilening. Zodra het gestort is, weet je wat de terugbetaalafspraken zijn en het bedrag is vrij te besteden. Zorg dat je genoeg saldo op je betaalrekening hebt om aan de betaalverplichtingen te voldoen voor het terugbetalen.

Zo werkt het: in 3 stappen een positief saldo op je betaalrekening

Het aanvragen van een lening voor 1000 euro maken we zo makkelijk mogelijk. Aan de hand van 3 eenvoudige stappen leggen we uit hoe het werkt. Volg deze stappen en na de goedkeuring staat het geld binnen een paar uur op je rekening.

Bepaal het bedrag dat je wilt lenen zonder BKR toetsing

Weet je welk bedrag je nodig hebt om de noodzakelijke uitgave te financieren? Je kunt het snel online aanvragen. Bijvoorbeeld als je snel 1000 euro wilt lenen, is de looptijd vastgezet op 45 dagen. Leen je 1.800 euro? Dan komt de looptijd uit op 62 dagen. Een lening van 100 euro betaal je terug in 30 dagen.

ID, garantstelling en bankrekening

Om het bedrag te kunnen lenen, moet je tijdens de online aanvraag bewijzen wie je bent. Dat doe je met jouw identiteitsbewijs. Je kunt gebruik maken van een ID-kaart, paspoort of rijbewijs. Vul je persoonsgegevens en de gegevens van jouw bankrekening in. Door het versturen van de gegevens zet je de aanvraag in gang.

1000 Euro lenen: binnen 24 uur 1000 euro op je rekening!

Het geld wordt na akkoord meteen naar je overgemaakt, waardoor je het al binnen 24 uur na het aanvragen kunt ontvangen. Het kan ook al binnen een paar uur geregeld zijn. Hieruit blijkt maar weer, als je aan het eind van de maand net niet rond kunt komen, kun je makkelijk 1000 euro lenen. Dit hoef je niet te proberen met het aanvragen van een persoonlijke lening. De doorlooptijden zijn bij deze lening veel langer.

1000 euro lenen zonder BKR toetsing – Wat zijn de voordelen?

Banken gaan toetsen en leningen verstrekken met een registratie bij het BKR. Een minilening gaat buiten de BKR om. Het voordeel is dat het eenvoudiger is om te lenen. Als je een negatieve registratie bij het BKR hebt, kun je met een minilening toch geld lenen. Dit is een voordeel, maar uiteraard is het in je eigen belang om niet te veel schulden op je naam te krijgen. Geld lenen tot 1000 euro kost ook geld en je moet voorkomen dat je de geldzorgen alleen nog maar groter maakt. Lenen zonder BKR toetsing is voordelig, maar pas wel op met het overkrediteren. Een lening terug moeten betalen kom je namelijk niet onderuit.

Tip: het BKR houdt voor alle Nederlanders in de gaten dat ze niet te veel geld lenen. Sluit je een minilening zonder BKR toetsing af? Je moet er dan wel voor zorgen dat je dit bedrag ook weer zonder problemen terug kunt betalen.

Online 1000 euro lenen: binnen 10 minuten voor bestaande klanten

Heb je al eerder een klein bedrag geleend en wil je opnieuw een minilening aanvragen bij dezelfde verstrekker? Je kunt opnieuw 1000 euro lenen (of meer) en het supersnel uitgekeerd krijgen. Ja, zelfs nog veel sneller dan de eerste keer. Een tweede of een volgende keer kan dit zelfs binnen 10 minuten. Je kunt een tekort op je rekening dus pijlsnel tijdelijk oplossen. Uiteraard kost het je wel geld, maar zo voorkom je dat je noodzakelijke aankopen niet kunt doen.

We maken het je zo gemakkelijk mogelijk

We maken het je graag makkelijk om net dat beetje extra geld te hebben waardoor je aan het eind van de maand niets tekortkomt. Of dat je alvast dat nieuwe apparaat of een nieuw meubel kunt kopen. Je kan het geld snel lenen. Snel 1000 euro in your pocket!

Na een vergelijking op onze website, kom je op de website van de kredietverstrekker terecht. Hier kies je het gewenste bedrag en de looptijd en vervolgens vul je jouw gegevens in. De gegevens kun je binnen 10 minuten invullen en de aanvraag versturen naar de kredietverstrekker. Binnen een paar stappen ben je klaar. Vervolgens worden de gegevens beoordeeld en het gewenste bedrag krijg je op je rekening gestort.

Een lager bedrag lenen dan 1000 euro

Het lenen van een bedrag van 1.000 euro hebben we als voorbeeld gebruikt, maar een lager bedrag lenen kan ook. Automatisch wordt de looptijd van de lening in dat geval wel korter. Als je kiest voor een lening van 500 euro, wordt de looptijd verkort naar 30 dagen. Binnen één maand moet je het geleende bedrag dus weer terugbetalen.

1000 euro lenen met uitkering

Bij het aanvragen van een minilening vraagt de kredietverstrekker niet om gegevens over het inkomen. Dit is bij het aanvragen van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet wel het geval. Ook met een uitkering kom je dus in aanmerking voor een minilening. Zorg ervoor dat je netjes aan het eind van de looptijd van je krediet het geleende bedrag weer terugbetaalt. Anders betaal je namelijk hoge kosten.

De rente voor de minilening staat vast

De datum van het terugbetalen en de hoogte van de rente staan vast bij een minilening. In je contract zie je wat de hoogte van de rente is. Houd wel rekening met een hoge rente tot zelfs 15%. Het lenen van geld via een minilening is kostbaar, maar het kan een oplossing bieden.

Veelgestelde vragen over 1000 euro lenen

Een bedrag van 1.000 euro lenen zonder BKR toetsing lukt je niet met een persoonlijke lening. Met een minilening (ook wel flitslening genoemd) kun je binnen 24 uur 1.000 euro lenen. Je hoeft zelfs geen informatie aan te leveren over de hoogte van je inkomen.

Bij jouw lokale bank gaat het waarschijnlijk niet lukken om een bedrag van 1.000 euro te lenen. Online lukt het door het aanvragen van een minilening. Dit zijn leningen voor relatief lage bedragen met een looptijd van maximaal een paar maanden.

Je kunt 1.000 euro lenen bij familie of vrienden. Als je jouw naasten niet lastig wilt vallen met een dergelijk verzoek, kun je ook kiezen voor een minilening. Je leent nu 1.000 euro en je betaalt het geleende bedrag terug binnen 45 dagen.