Terug naar overzicht

Bij de ING doen ze er alles aan dat jij jouw bankzaken kan regelen en geld kunt lenen op een manier die bij jou past. Wanneer je ergens hulp bij nodig hebt, helpen ze je graag verder. Met een toegankelijke en positieve instelling helpen ze iedereen vooruit.

Vraag een persoonlijke lening aan door op onderstaande knop te klikken.

Lening aanvragen

Over ING

Let op: op dit moment kan je niet via Directgeld-lenen.nl een lening aanvragen bij ING. We bieden je graag een alternatief aan.

Al sinds 1881 helpt de ING mensen om geld te lenen en te sparen. Ook waren ze de eerste bank die kleine bedrijven aan een lening hielp, zodat ook zij vooruit konden. De ING wil graag positieve veranderingen realiseren. Dan doen ze door hun expertise, de juiste middelen en maatschappelijke positie goed in te zetten.

Ze doen er alles aan om hun producten en diensten zo duurzaam mogelijk te maken. Dit doen ze aan de hand van een speciaal opgesteld duurzaamheidsbeleid. Er wordt onder andere slim omgegaan met gebouwen, IT-systemen en het papierverbruik.

Actuele rente standen

VanafTot en metMinimale renteAanvragen
€2.500€4.99910,40 % Aanvragen
€5.000€9.9999,30 % Aanvragen
€10.000€14.9998,10 % Aanvragen
€15.000€25.0007,70 % Aanvragen
€25.001€75.0007,60 % Aanvragen
Rente percentages zijn het voor laatst geüpdate op 6 november 2023.

Voordelen

  • Rekening openen vanuit huis
  • Bankzaken regelen met de Mobiel Bankieren App
  • Zet zich in voor duurzaamheid
  • Voor iedereen toegankelijk

Meest gekozen lening

Een veel gekozen lening bij de ING is de autolening. Oftewel, de persoonlijke lening. Dit is een lening tussen de 5000 en 75000 euro. Je krijgt het bedrag in direct op je rekening gestort, wat de persoonlijke lening van de ING ideaal maakt voor de aanschaf van een nieuwe auto. Extra aflossen kan boetevrij. Je leent dit bedrag tegen een vaste rente van 5.10% (op jaarbasis). Vooraf weet je precies waar je aan toe bent, hoe lang de looptijd is en wat de maandlasten zijn.

Klachtenregeling

Neem, wanneer je geld leent bij de ING, en een klacht hebt contact met hen op. Kom je er niet uit, of ben je nog niet tevreden? Dan wordt er een nieuwe afspraak ingepland. Je kunt binnen 6 weken in beroep gaan. Dit kan je doen door een directieklacht voor te leggen aan de directie van ING.

Contactgegevens ING

ING bank
Amsterdamse Poort
Bijlmerplein 888
1102 MG Amsterdam

Klantenservice telefoon
020 228 88 88

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
08:00 – 21:00 uur

Zaterdag
09:00 – 17:30 uur

0 reactions

Beoordeel ING

Bijvoorbeeld, leg uit hoe we jou hebben kunnen helpen, hoe het aanvraag proces ging of wat je van de klantenservice vond.

Geld lenen: vergelijk leningen bij Directgeld-lenen.nl

Ga je geld lenen? Het vergelijken van leningen zorgt ervoor dat je een passende lening vindt voor jouw situatie en niet te veel betaalt. Je vergelijkt alle beschikbare leningen eenvoudig bij Directgeld-lenen.nl en sluit hier ook eenvoudig de beste lening af.

Voordelen geld lenen via Directgeld-lenen.nl

  • 100% onafhankelijk
  • Gratis en duidelijke informatie
  • Bespaar met de beste deals