Terug naar overzicht

‘Samen werken aan een betere wereld.’ Dit is het doel van Rabobank. Ze werken aan dit doel door een krachtige bank te zijn die betrokken is bij veel maatschappelijke initiatieven. En waar iedereen zijn of haar bankzaken altijd en overal online kan beheren.

Vraag een persoonlijke lening aan door op onderstaande knop te klikken.

Lening aanvragen

Over Rabobank

Let op: Op dit moment is het niet mogelijk om rechtstreeks via ons een lening aan te vragen bij de Rabobank.

Bij Rabobank willen ze samen werken aan een betere wereld. Leen je geld bij Rabobank, dan help je hier automatisch aan mee. Wanneer je lid wordt, mag je meebeslissen over welke maatschappelijke initiatieven er volgens jou gesteund moeten worden.

Rabobank is een sociaal actieve bank die gericht is op een duurzame toekomst. Zo hebben ze programma’s als:

 • Iedereen financieel gezonder
 • Duurzamer groeien
 • Duurzamer wonen
 • Duurzamere voeding

Het is belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk mee kan blijven doen, ook wat de bankzaken betreft. Daarom geeft de Rabobank advies, hulpmiddelen en informatie indien nodig. Niemand staat er alleen voor. Ook wanneer het opnemen van geld lastig is, worden er alternatieven geboden, zoals een Servicepas, Rabo Cardpuller of de Rabo Geld Express. Geld lenen wordt bij de Rabobank erg gebruiksvriendelijk gemaakt, voor alle groepen in de samenleving. Dat is iets wat haar klanten zeer kunnen waarderen.

Meest gekozen lening

Bij de Rabobank sluiten de meeste klanten een persoonlijke lening af. Dit een lening waarbij vooraf de rente en looptijd vast staan. Je weet dus precies hoeveel je per maand zal gaan betalen en wanneer je de lening volledig hebt afgelost. Het is een lening die ook veel afgesloten wordt wanneer men een nieuwe auto wil financieren of een eenmalige grote uitgave moet doen.

Hoeveel geld kan ik lenen bij Rabobank?

Hoeveel geld je kunt lenen bij de Rabobank is afhankelijk van je inkomen en je vaste lasten. Heb je een vaste baan en zijn je vaste lasten duidelijk in beeld, dan zal je waarschijnlijk meer kunnen lenen dan wanneer je geen vaste baan hebt en veel vaste lasten of andere lopende leningen.

Om direct te weten hoeveel geld je kunt lenen bij de Rabobank vraag je een vrijblijvende en gratis offerte aan via Loanstreet (de bemiddelaar voor zakelijke leningen bij Rabobank). Deze aanvraag is binnen 5 minuten gedaan. Op werkdagen streeft de Rabobank erna om je binnen 24 uur reactie te geven met een offerte op maat.

Voordelen van Rabobank

 • Betaalrekening van ABN AMRO of ING ook in de Rabo App
 • Goede service en persoonlijke hulp indien gewenst
 • Speciale leningen voor jongeren, studenten of ouderen
 • Hulp bij opstarten van bedrijf

Klachtenregeling

Bij Rabobank doen ze er alles aan om jou als klant tevreden te houden. Leen je geld bij de Rabobank en heb je toch een klacht, dan zoeken ze samen met jou naar een oplossing. Binnen twee werkdagen, na het indienen van je klacht, wordt er contact met je opgenomen. Hier dien je een klacht in voor de Rabobank.

Contactgegevens Rabobank

Rabobank
Croeselaan 14
3521 CA Utrecht

Klantenservice telefoon
088 722 6600

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag
08:00 – 21:00 uur

Zaterdag
09:00 – 17:30 uur

0 reactions

Beoordeel Rabobank

Bijvoorbeeld, leg uit hoe we jou hebben kunnen helpen, hoe het aanvraag proces ging of wat je van de klantenservice vond.

Geld lenen: vergelijk leningen bij Directgeld-lenen.nl

Ga je geld lenen? Het vergelijken van leningen zorgt ervoor dat je een passende lening vindt voor jouw situatie en niet te veel betaalt. Je vergelijkt alle beschikbare leningen eenvoudig bij Directgeld-lenen.nl en sluit hier ook eenvoudig de beste lening af.

Voordelen geld lenen via Directgeld-lenen.nl

 • 100% onafhankelijk
 • Gratis en duidelijke informatie
 • Bespaar met de beste deals