Zakelijke lening voor een starter: startkapitaal lenen

Hoe je het geld ook wilt gebruiken, je kunt startkapitaal voor je eigen bedrijf lenen om te starten. Dat doe je als je wilt beginnen met ondernemen, maar zelf niet het geld hebt om dat in één keer goed te doen.

 • Het bedrijf is gevestigd in Nederland
 • De onderneming heeft een Nederlandse zakelijke bankrekening
 • Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
 • De eigenaar woont in Nederland
 • De jaaromzet bedraagt minimaal €50.000

Tip: alleen door verschillende offertes op te vragen, kan je de leningen zorgvuldig met elkaar vergelijken.

Yeaz! zakelijke lening

 • Group 16 tot €50.000 lenen
 • onbeperkte looptijd

SwishFund zakelijke lening

 • Group 16 tot €1.000.000 lenen
 • 24 maanden looptijd

KredietVooruit zakelijke lening

 • Group 16 tot €250.000 lenen
 • 6 maanden looptijd

Hoeveel wil je lenen?
€ 100.000
€ 5.000 € 1.000.000
Looptijd
60 maanden
1 maand 240 maanden
Rentepercentage
10%
1% 30%
Maandelijkse kosten € 222
Totale kosten € 12,123
Rente te betalen € 789.99

Let op: zoek je een zakelijke lening als starter zonder BKR toetsing? Dit is helaas niet mogelijk als je zzp’er bent met een eenmanszaak. Je bent privé ook aansprakelijk voor de schulden die je zakelijk maakt.

We zorgen er met de zakelijke lening voor dat je genoeg geld hebt een eigen bedrijf te starten door geld te lenen. Om er volledig voor te gaan, met het geld dat je nodig hebt om meteen professionele stappen te zetten. Zodat je niet achter de feiten aan zal lopen, maar in plaats daarvan de kans hebt om het direct goed neer te zetten.

Startend bedrijf: lening aanvragen

Geld lenen voor het starten van jouw eigen bedrijf? Afhankelijk van de onderneming die je wilt beginnen heb je daar meer of minder geld voor nodig. Bijvoorbeeld als je materialen wilt inkopen of machines nodig hebt om te kunnen produceren. En gaat het je om een website, marketing en een professionele huisstijl? Het kost allemaal geld, dat je misschien niet meteen hebt liggen. Of dat je nog niet (volledig) wilt uitgeven, omdat je als ondernemer natuurlijk weet dat er meer kosten aan zitten te komen. Je kunt dan als startend bedrijf een lening aanvragen.

Wij helpen je een zakelijke lening als starter af te sluiten. Zodat je het goed kunt opstarten en jij je nog even geen zorgen hoeft te maken over de financiële middelen. En je in plaats daarvan kunt bouwen aan een succesvolle onderneming. Waarmee je omzet zal gaan draaien, om het geld dat je leent terug te betalen en ondertussen de rentebetalingen te doen.

Geld lenen om bedrijf te starten: hoe werkt dat?

Je hebt verschillende mogelijkheden om geld te lenen als je een bedrijf wilt starten. Je kunt jouw eigen bedrijf starten met een lening van de bank. Of via andere geldverstrekkers een financiering aanvragen. Dus kies je voor een zakelijke lening? We leggen je aan de hand van een paar duidelijke stappen graag uit hoe dat werkt:

Zakelijke lening

Spaarvarken op een laptop met geld

Met een zakelijke lening geef je vooraf aan hoeveel je wilt lenen om jouw bedrijf te starten. Zodat je de belangrijkste kosten kunt maken, zonder dat je daar meteen (al) jouw eigen middelen voor hoeft in te zetten. Je ontvangt een voorstel op basis van een vaste rente, een vaste looptijd en daardoor ook een vast maandbedrag waarmee je weet waar je aan toe bent. Je kunt je eigen bedrijf starten met een lening, omdat je daarmee voldoende kapitaal hebt om te beginnen.

Gegevens en belangrijke documenten

Wil je geld lenen voor een startend bedrijf en ga je akkoord met het voorstel? Met een aantal belangrijke gegevens en documenten controleren we de aanvraag. Zodat je verantwoord geld kunt lenen om jouw bedrijf te starten. Gelukkig kan dat snel geregeld zijn, waardoor je niet lang hoeft te wachten om van start te gaan.

Geld op jouw rekening

Is alles in orde en kloppen de documenten? Dan gaan we ermee aan de slag en heb je het geld snel op jouw rekening. Om te starten met jouw bedrijf, waarvoor je gebruik kunt maken van de zakelijke lening die je aanvraagt.

Tip: zoek je naar meer financiering dan met de zakelijke lening alleen? Uiteraard kun je financieringen stapelen, bijvoorbeeld als je jouw bedrijf wilt starten. Houd er wel rekening mee dat je het totale bedrag verantwoord moet kunnen lenen.

Waarom Directgeld-lenen.nl?

Benieuwd waarom anderen die een eigen bedrijf starten kiezen voor onze zakelijke lening voor starters? We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

Vast bedrag per maand

Je betaalt een vast bedrag per maand, waardoor je op voorhand precies weet waar je aan toe bent. Dankzij de vaste rente en de vaste looptijd. Als belangrijke voordelen van de zakelijke lening, bijvoorbeeld als je die wilt gebruiken om een startend bedrijf te financieren.

Geen verrassingen over de rente

De rente staat vast, dus je kunt niet ineens voor verrassingen komen te staan. In plaats daarvan weet je vooraf al goed waar je aan toe bent. Om er zeker van te zijn dat het geld dat je leent voor de start van jouw bedrijf past binnen het budget dat je hebt.

Duidelijke looptijd

Met een duidelijke looptijd weet je hoe lang je het geld zal lenen. Lang genoeg voor de start van je bedrijf, terwijl je de omzet vervolgens kunt gebruiken om het geleende bedrag terug te betalen. Zodat je er na de start ook weer vanaf bent, om vrijelijk verder te groeien met jouw onderneming.

Lening voor een eigen bedrijf

Zoek je een zakelijke lening als starter? Met een zakelijke lening leen je het bedrag dat je nodig hebt. Om goed van start te gaan, zodat je jouw onderneming professioneel op de kaart kunt zetten.