Zakelijke lening met spoed

Een zakelijke lening met spoed is de snelste manier om zakelijk geld te lenen. Dus wil je snel een zakelijk krediet afsluiten? Er zijn online zakelijke leningen beschikbaar, waarvoor je in veel gevallen geen jaarcijfers hoeft te laten zien.

Als je snel een zakelijke lening nodig hebt gelden er belangrijke voorwaarden. Veel geldverstrekkers vereisen dat jouw startend bedrijf minimaal 12 maanden bestaat, dat je minimaal €50.000 of €100.000 omzet per jaar hebt en dat jouw bedrijf in Nederland gevestigd is. Let altijd goed op de specifieke voorwaarden die er gelden, vooral bij een spoedlening voor zakelijk gebruik.

Aanbieder
Informatie
Aanvragen
Yeaz!
- €50.000 lenen met onbeperkte looptijd
SwishFund
- €1.000.000 lenen tot 24 maanden looptijd
Qeld
- €100.000 lenen tot 18 maanden looptijd
Krediet Vooruit
- €250.000 lenen tot 6 maanden looptijd
BridgeFund
- €250.000 lenen tot 24 maanden looptijd

Snel contact en snel zakelijk kapitaal

Je kunt snel zakelijk lenen door online contact te zoeken. Sommige geldverstrekkers zijn meteen beschikbaar of nemen al binnen een uur na een aanvraag contact op. Anderen bieden de mogelijkheid om de aanvraag volledig online te doen, zodat dit nog sneller kan.

Je kunt zakelijk snel geld lenen, bijvoorbeeld om voorraad te kopen, machines aan te schaffen of nieuw personeel aan te nemen. En moet je reorganiseren, wil je uitbreiden of zoek je naar meer werkkapitaal? Je kunt snel geld lenen en dat zakelijk gebruiken.

Nadelen van spoed: hoge rente

Direct een zakelijke lening afsluiten levert de hoogste snelheid op. Je kunt direct geld lenen en dat zakelijk gebruiken, zowel voor de voorfinanciering van grote opdrachten als voor bijvoorbeeld een nieuw project dat je wilt lanceren.

Toch zitten hier ook nadelen aan:

Hoge(re) rente

Je betaalt veelal een hogere rente voor de zakelijke lening met spoed. De kosten zijn hoger, omdat de geldverstrekker meer risico loopt. Er is sprake van een minder strenge controle, bijvoorbeeld door niet naar jaarcijfers te kijken. Je betaalt een hogere rente, waardoor je met de investering meer extra omzet zal moeten maken om dit terug te verdienen.

Eigen verantwoordelijkheid

Een controle op de jaarcijfers is bedoeld om je als ondernemer te beschermen tegen te hoge leningen. Als je kiest voor een snel zakelijk krediet zonder die controle heb je een grotere eigen verantwoordelijkheid. Voorkom dat je als zzp’er of ondernemer meer leent dan je terug kunt betalen. Bovenop de rente zal je ook het geleende geld uiteindelijk moeten terugbetalen.

Minder keuze uit geldverstrekkers

Je hebt door snel een zakelijke lening af te sluiten minder keuze uit geldverstrekkers. Een (groot) deel van de financiers zal vragen om jaarcijfers en kan daardoor niet zomaar met spoed geld verstrekken. Het beperkte aanbod vraagt om een goede vergelijking van de precieze voorwaarden waarmee je akkoord gaat.

Zakelijke lening met spoed

Dus denk je aan een zakelijke lening met spoed? Je kunt geld lenen om voorraad te kopen, een groot project voor te financieren of om nieuw personeel aan te nemen. Sterker nog, de geldverstrekker vraagt je in de meeste gevallen niet naar de manier waarop je de lening zal besteden. Dit bepaal je zelf, zodat je daarin de volledige vrijheid hebt.

Het is bij een zakelijke lening met spoed over het algemeen niet nodig om jaarcijfers te overleggen. Wel is het belangrijk dat je voldoende omzet maakt. Veel geldverstrekkers hanteren een ondergrens, om zeker te weten dat je een serieus bedrijf hebt en voldoende omzet kunt draaien. Alleen op die manier heb je later de mogelijkheid om zowel de rente als het geleende geld terug over te maken. Vergelijk de voorwaarden als je snel zakelijk geld wilt lenen, om de lening af te sluiten die je zoekt.

Andere categorieën over zakelijk financieren