Makkelijk geld lenen

Makkelijk geld lenen? De aanbieders laten het eenvoudig klinken om een lening aan te vragen. Eigenlijk is het ook nog altijd eenvoudig. Een aanvraagformulier is snel ingevuld, maar dan.. Dan begint het spel pas. U wilt natuurlijk de laagste rente, en de aanbieders willen geld aan u verdienen. Hoe zorgt u ervoor dat geld lenen, makkelijk geld lenen wordt? Direct geld lenen ook eigenlijk. Er zijn een aantal handige weetjes als u makkelijk geld lenen mogelijk wilt maken.

Makkelijk geld lenen

Allereerst de definitie van makkelijk geld lenen. Makkelijk geld lenen is naar ons idee een lening die snel verstrekt wordt. Zonder dat er allemaal aanvullende vragen worden gesteld. Om dit mogelijk te maken ligt er niet alleen werk bij de kredietbemiddelaar, maar ook bij u.
Voor u uw lening afsluit zult u een aantal gegevens moeten weten. Bijvoorbeeld wat is uw bruto maandinkomen, en wat is uw netto maandinkomen. Daarnaast willen de banken altijd graag weten wat uw woonlasten zijn. Dit moet u allemaal al invullen bij uw lening aanvraag.
Later op deze pagina geven wij ook voor u aan wanneer het geen zin heeft om een lening aan te vragen.

Makkelijk geld lenen met bkr toetsing

Als u geen negatieve bkr registratie heeft kunt u voordelig geld lenen. De tips om uw aanvraag snel te laten verlopen hebben wij hierboven al weergegeven. Het is vooral van belang om u hier aan te houden. Een goede voorbereiding is het halve werk. We kunnen hierbij alvast ook aangeven welke documenten u nodig heeft als de bank u een lening wil verstrekken. Het gaat hierbij om:
– Kopie van een geldig legitimatiebewijs
– Recente loonstrook
– Bankafschrift met bij en afschrijvingen van minimaal 2 weken (bij sommige banken zelfs van een volledige maand).
– Heeft u leningen die ingelost moeten worden? Dan is het laatste saldooverzicht van de lopende lening ook nodig.
Als u ook deze documenten alvast klaar heeft, kunt u deze direct mailen indien er een akkoord door de banken wordt afgegeven waarbij u denkt dat het een goed voorstel is.

Makkelijk geld lenen zonder BKR toetsing

Geld lenen zonder BKR toetsing is niet eenvoudig. Er zijn bijvoorbeeld al geen mogelijkheden meer voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Geld lenen zonder BKR toetsing is eigenlijk alleen nog mogelijk als u een minilening afsluit. Een minilening is een kleine lening waarbij 1500 Euro lenen echt het absolute maximum is. Een andere vorm van geld lenen zoals bij een persoonlijke lening of een doorlopend krediet is helaas al niet meer mogelijk.

Wanneer krijgt u geen lening

Makkelijk geld lenen is alleen leuk als u de lening ook daadwerkelijk kunt krijgen. Daarom geven wij u hieronder een aantal situaties aan waarbij het niet mogelijk is om een lening akkoord te krijgen bij de banken.
In de onderstaande situaties kunt u geen geld lenen:
– Indien u een WW of een WWB(ABW) uitkering heeft
– Indien u loonbeslag heeft
– Als u meerdere deurwaarders op uw bankafschrift heeft staan
– Indien u een EVA registratie heeft bij het BKR
Er zijn ook situaties waarbij het een echte uitdaging is om een lening akkoord te krijgen bij de banken, denk hierbij aan:
– Indien u inkomen heeft uit uitzendwerk
– Bij een tijdelijk dienstverband van bijvoorbeeld 3 tot 6 maanden
– Inkomen uit een WIA (WGA) uitkering
Uiteraard zijn er nog meer situaties waarin het lastig is om een lening te krijgen. De lijst is niet volledig, maar geeft u wellicht wel wat meer inzicht in de mogelijkheden of onmogelijkheden van het geld lenen.