Lenen als uitzendkracht? Dit zijn de mogelijkheden!

based on 0 reviews

Geld lenen, en vooral direct geld lenen is niet eenvoudig. Maar wat als u uitzendkracht bent? Is het dan wel mogelijk om een lening af te sluiten? Waar kunt u dan nog geld lenen? Zijn er verschillen in de voorwaarden? Allemaal vragen die we zelf binnen enkele tellen kunnen bedenken als we meer willen weten over het geld lenen als uitzendkracht. Belangrijke vragen om te beantwoorden voordat u een lening gaat aanvragen.

|

Lenen als uitzendkracht

Als u geld wilt gaan lenen, en u heeft op dit moment een uitzendovereenkomst, dan wilt u natuurlijk snel weten wat de mogelijkheden zijn. Mogelijkheden voor geld lenen zijn er overigens altijd. Het is alleen de vraag of u de beste voorwaarden kunt krijgen. Er is wel een groot onderscheid te maken tussen het lenen als uitzendkracht met een fase A overeenkomst, of een fase C overeenkomst.

Lenen als uitzendkracht fase A (minder dan 6 maanden werkzaam via het uitzendbureau)

Dit is voor de banken de meest onzekere variant. Vandaar dat lenen als uitzendkracht met fase A het meest lastig is.

Uw inkomen wordt bij een fase A overeenkomst door de banken namelijk niet meegenomen in de berekening voor een lening. Een “reguliere” persoonlijke lening is daardoor helaas niet mogelijk. Lenen als uitzendkracht fase A kan nog wel mogelijk zijn bij de verstrekkers van de minileningen. Voordeel hierbij is natuurlijk dat geld lenen zonder BKR toetsing ook nog eens mogelijk is. De verstrekkers van minileningen kunnen namelijk geen BKR toetsing doen.

Lenen als uitzendkracht fase B (tijdelijk contract)

Hiermee krijgt u het al iets eenvoudiger als u een lening wilt gaan afsluiten. De banken nemen uw inkomen in ieder geval voor een deel mee. Bij de meeste banken zal dit 70% zijn. Als u partner wel een vast inkomen heeft, kunnen banken coulanter zijn om u een lening te verstrekken. U kunt dan ook in aanmerking komen voor een persoonlijke lening.

Daarnaast blijven minileningen en geld lenen bij particulieren natuurlijk ook nog gewoon een optie.

Lenen als uitzendkracht fase C (een vast contract bij een uitzendbureau )

De meeste kans op een lening heeft u als u lenen als uitzendkracht mogelijk wilt maken met een fase C overeenkomst. Banken nemen dit inkomen volledig mee, het wordt dan ook gezien als een vast inkomen. Uiteraard zal de bank wel gewoon de BKR toetsing blijven doen. Maar om door de inkomenstoets te komen wordt in ieder geval al een stuk eenvoudiger.

Vergelijk leningen bij Directgeld-lenen.nl

Ga je geld lenen? Het vergelijken van leningen zorgt ervoor dat je een passende lening vindt voor jouw situatie en niet te veel betaalt. Je vergelijkt alle beschikbare leningen eenvoudig bij Directgeld-lenen.nl en sluit hier ook eenvoudig de beste lening af.

Voordelen

  • 100% onafhankelijk
  • Gratis en duidelijke informatie
  • Bespaar met de beste deals
Over Mike

Mike schrijft sinds 2018 voor de website bezoeker de nodige informatieve stukken om ze zelf een overwogen en bewuste keus te laten maken als het gaat om het afsluiten van een lening. Mike is in het bezit van de Wft Consumptief Krediet papieren.

Lees meer

Laatste artikelen van Mike

Hoeveel geld kan ik lenen voor een huis?

Hoeveel geld kan ik lenen voor een huis?

Mike
Wat is een flitskrediet?

Wat is een flitskrediet?

Mike
Goederenkrediet

Goederenkrediet

Mike
0 reactions

Submit a comment