Waarom 1800 euro lenen?

Wil jij graag snel 1800 euro lenen? Wanneer je auto stuk is, of de verbouwing iets duurder uitviel dan gedacht is het prettig om even een bedrag te kunnen lenen. Binnen enkele maanden heb je die 1800 euro lening weer afgelost.

Hoeveel wil je lenen?

Voer een nummer in van 100 tot 1800.

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €100 tot €500 lenen
 • Looptijd van 30 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €600 tot €1000 lenen
 • Looptijd van 45 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur
Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 1.000,00
Rente
11,95%
Looptijd
45 dagen
Totaalbedrag
€ 1.011,96

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Wat kost 1800 euro lenen?

Leenbedrag€1800
Looptijd62 dagen
Laagste rente (JKP)13,78%
Leenbedrag incl. rente€1829,76
Tabel voor het laatst geüpdatet op 05-03-2024
1800 euro in biljetten

Op Directgeld-lenen.nl laten we je verschillende kredietverstrekkers zien waar jij veilig en goedkoop 1800 euro kunt lenen. Het online aanvragen gaat erg gemakkelijk en kan volledig wanneer het jou uitkomt. Ook zal je zien dat online 1800 euro lenen goedkoper is dan bij een grote bank.

1800 euro lenen is niet mogelijk zonder dat je een BKR toetsing doet. Een persoonlijke lening begint vanaf 5000 euro. Wil je geld lenen zonder een BKR check te moeten doen? Kies dan voor een minilening waarmee je tot 1500 euro kan lenen.

1500 of 2000 euro lenen met BKR registratie

Heb je geen negatieve BKR registratie? Dan kun je via Santander 1500 tot 2000 euro lenen via een persoonlijke lening. Met een looptijd van 24 tot 72 maanden bepaal je zelf wanneer je de lening afbetaald.

Wat zijn mijn maandlasten wanneer ik 1800 euro ga lenen?

1800 euro lenen, hoeveel kost dat per maand? Helaas is daar geen concreet antwoord op te geven, omdat het afhankelijk is van een aantal factoren, waaronder je persoonlijke situatie. Wil je precies weten hoeveel het jou kost? Vraag dan een persoonlijke offerte aan bij de kredietverstrekker waar jij denkt goedkoop 1800 euro te kunnen lenen. In deze concept overeenkomst worden alle kosten vermeld.

Kijk je naar de tabellen dan zie je enkel indicaties voor hoeveel 1800 euro per maand lenen je kan kosten en hoeveel procent rente je betaalt. Hoeveel het jou kost om 1800 euro te lenen hangt af van het volgende:

 • Je persoonlijke situatie
  Hoe ‘stabieler’ en financieel ‘gezonder’ je persoonlijke situatie ervoor staat, hoe goedkoper jij 1800 euro kunt lenen. Een kredietverstrekker bepaalt aan de hand van (onder andere) de volgende vragen hoeveel procent rente jij betaalt: Ben je getrouwd of single? Heb je een koopwoning of een huurwoning? Heb je een vast contract of ben je werkloos of ZZP’er? Zijn er andere financiële verplichtingen zoals alimentatie? Heb je meerdere lopende leningen?
 • De looptijd
  Zoals je weet betaal je iedere maand, dat je jouw 1800 euro nog niet afbetaald hebt, rente. Hoe langer je erover doet om de lening af te betalen hoe hoger het bedrag uiteindelijk is dat jij aan rente betaalt.
 • De rente
  We hebben op dit moment te maken met een historisch lage rentestand in Nederland. De verwachtingen zijn dat dit de komende tijd ook nog zo zal blijven. Dat betekent dat je op dit moment tegen een laag rentetarief 1800 euro kunt lenen.

1800 euro lenen met een BKR-registratie

Wil je zonder BKR-toetsing 1800 euro lenen? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Kredietverstrekkers in Nederland zijn verplicht om een BKR-toetsing te doen, wanneer je een lening afsluit boven de 1500 euro. Geld lenen tot 1500 euro kan zonder BKR-toetsing. Je kunt ervoor kiezen een minilening af te sluiten. Hierbij wordt geen BKR controle gedaan en wordt er niet om papieren of om een loonstrook gevraagd. Zo kan je dus ook zonder loonstrook een groot deel van die 1800 euro lenen. Wordt jouw aanvraag goedgekeurd, dan staat het bedrag dezelfde dag nog op je rekening. Je moet het bedrag binnen 62 dagen terugbetalen. Let er op dat je dit op tijd doet om boetes te voorkomen.

Zakelijk 1800 euro lenen

Zakelijk 1800 euro lenen is zeker mogelijk. Het wordt zelfs behoorlijk veel gedaan. Even een buffer achter de hand hebben, een kleine verbouwing financieren of nieuwe voorraad inslaan. Binnen het bedrijf zijn er altijd momenten dat jij wat geld kunt gebruiken, even 1800 kunt lenen, om dat later weer af te lossen.

Jouw persoonlijke situatie en jouw wensen wat betreft de zakelijke lening, bepalen hoe de lening er uit ziet. In overleg met een bedrijfsadviseur, welke gekoppeld is aan de kredietverstrekker, geef je jouw ideeën weer. Zij helpen jou aan een zakelijke lening van 1800 euro die precies bij jou past.

Waar kan ik goedkoop 1800 euro lenen?

Waar jouw buurman het goedkoopst 1800 euro leent is niet per definitie ook de plek waar jij het goedkoopst 1800 euro leent. Hoe dat zit, leggen we je uit. Niet elke persoonlijke financiële situatie is hetzelfde. Zo zal de een een huurwoning hebben en de ander een koopwoning. De een een vast contract de ander is ZZP’er. Oftewel, de ene situatie is financieel stabieler dan de ander. En dat ziet de kredietverstrekker ook, wanneer er om jouw persoonlijke gegevens wordt gevraagd. Op basis daarvan bepalen zij hoeveel rente jij betaalt om 1800 euro te mogen lenen. Ook is het belangrijk dat je je verdiept in de voorwaarden die aan een lening worden gesteld. Er zijn kredietverstrekkers die je verplichten om iets af te sluiten, waardoor de lening uiteindelijk duurder uitkomt.

Zie je een kredietverstrekker met een lage rente en interessante voorwaarden? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte op. In zo’n offerte zie je precies hoeveel de lening van 1800 euro jou gaat kosten per maand. En welke extra kosten er eventueel verbonden zijn aan de lening.

Kortom, controleer de rente en de voorwaarden. Vraag vervolgens meerdere offertes op en bepaal zo waar jij het goedkoopst 1800 euro leent.

Bepaal de beste looptijd voor lening van 1800 euro

1800 euro lenen wil je zo goedkoop mogelijk doen. Maar tegen welke looptijd moet je de lening dan afsluiten? Kies je voor een lange looptijd, dan zal je zien dat je maar weinig rente betaald per maand. Maar vergis je niet! In totaal betaal je meer rente wanneer je kiest voor een lange looptijd, omdat je meerdere maanden een klein bedrag betaald.

De ideale looptijd voor een lening van 1800 euro is de looptijd zo kort mogelijk houden. Kijk hoeveel jij per maand kunt betalen aan rente en aflossing. Stel de looptijd vervolgens daar naar is en los de lening zo snel mogelijk af.

Waar kan ik veilig online 1800 euro lenen?

Online geld lenen wordt steeds populairder. Het is gemakkelijk want het kan op je eigen tijd en vanuit je eigen huis. Ook is het goedkoper dan wanneer je een lening afsluit bij een grote bank. Zij moeten namelijk meer personeel en een pand et cetera onderhouden waar een gedeelte van jouw geld naartoe gaat.

Er komen echter steeds meer online kredietverstrekkers waar je kunt lenen. Maar waar kan je nou veilig 1800 euro lenen? Bij alle kredietverstrekkers die wij tonen op Directgeld-lenen.nl kan jij met een gerust hart lenen. Zij zijn namelijk allemaal aangesloten bij de DNB of AFM. Zo worden ze gecontroleerd op beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Daarnaast moeten ze voldoen aan een heel aantal wettelijke eisen om een lening te mogen verstrekken.