400 euro lenen met spoed

Vandaag nog 400 euro lenen met spoed voor een rekening die je even niet had zien aankomen? Of wil je die telefoon vast bestellen, maar duurt het nog even voor je salaris wordt gestort? Door te lenen zonder BKR toetsing kan je snel 400 euro lenen. Zo kan je voor een paar dagen saldodipje overbruggen, tot je jouw salaris of uitkering weer ontvangt. Dus wil je die gave aankoop toch kunnen doen, en wil je de maandelijkse rekeningen netjes op tijd kunnen betalen? Ga vandaag dan snel 400 euro lenen binnen 10 minuten!

Hoeveel wil je lenen?

Voer een nummer in van 100 tot 1800.

In de volgende stap kan je de lening aanvragen

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 1.000,00
Rente
11,95%
Looptijd
45 dagen
Totaalbedrag
€ 1.011,96

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Leenbedrag€400
Looptijd30 dagen
Jaarlijkse kostenpercentage (JKP)14,94%
Rentebedrag€‎4,60
BKR toetsingNee
Rente percentages zijn het voor laatst gecontroleerd op 6 maart 2024.

Minilening

400 euro in biljetten

Met een minilening sluit je snel en gemakkelijk een lening af. Dit komt omdat je geen officiële lening bij de bank hoeft aan te vragen. Deze lening gaat namelijk buiten het BKR om en is bovendien veel sneller, waardoor je er meteen gebruik van kunt maken. Als je voor het eerst een lening afsluit heb je het geleende bedrag al binnen 24 uur op je rekening staan. Wanneer je later nog een keer snel 400 euro wilt lenen, dan heb je het bedrag al in 10 min binnen. Zo geregeld dus!

Wij maken snel geld lenen eenvoudig, door het snel en simpel online aan te vragen. Je ontvangt het geld snel, zonder dat je daar een loonstrook voor hoeft in te leveren. Hierdoor kan je ook zonder vast inkomen geld lenen. Dat is handig als je bijvoorbeeld vandaag een klein bedrag nodig hebt.

Waarom & wanneer snel 400 euro lenen zonder papierwerk?

Wil je op tijd jouw maandelijkse lasten betalen, ook nu je ineens te maken hebt met een onverwachte kostenpost? Maar moet je nog even wachten op jouw salaris of uitkering? Als je het vandaag alvast wilt betalen, zorgen wij ervoor dat je snel een bedrag van 400 euro kunt lenen. Dit kan heel snel, eenvoudig, online en zonder BKR controle. Je hebt dus niet te maken met een hele papierwinkel van de bank. Daarnaast staat het super snel op jouw rekening. Nadat je aanvraag is ingediend heb je het bedrag in ieder geval binnen 24 uur binnen. Als je al een keer eerder op deze manier hebt geleend kan het zelfs vandaag al geregeld zijn. Je hoeft dus niet dagen te wachten, zoals in de meeste gevallen.

Je kunt de 400 euro maximaal voor een paar maanden lenen. Daarna betaal je het krediet met rente meteen weer terug, zodat je er niet langer dan nodig gebruik van hoeft te maken. Je bent er zo ook snel weer vanaf en je hoeft er niet te lang mee bezig te zijn. Bij een officiële persoonlijke lening of een doorlopend krediet sluit je namelijk niet voor een paar dagen maar voor een langere tijd leningen/krediet af. Hierdoor zit je in alle gevallen vast aan een veel langere looptijd, ook als je eigenlijk maar een kleine lening wilt afsluiten. Het voordeel is dus dat je een lening van 400 euro kunt afsluiten, zonder dat je daar voor een lange looptijd aan vast zit. Door snel 400 euro te lenen heb je direct geld binnen en heb je niet met een lange looptijd te maken!

Zo werkt het: in 4 stappen op jouw rekening

Benieuwd hoe snel 400 euro lenen werkt, ook zonder BKR en binnen enkele minuten? We hebben alle stappen eenvoudig voor je op een rijtje gezet:

Stap 1

Bepaal het bedrag en de looptijd

De eerste stap is aangeven hoeveel geld je wilt lenen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Je kunt een klein bedrag lenen, 400 euro lenen, maar ook een groot bedrag als 1000 euro lenen. Het hangt er van af wat jij nodig hebt. Nadat je hebt besloten hoeveel geld je leent is het tijd om te bepalen hoe lang je er gebruik van wilt maken. Ook hier zijn er weer veel mogelijkheden. Je kiest bijvoorbeeld voor een looptijd van 14, 30, 45 of zelfs 62 dagen. Snel 400 euro lenen kan dus voor een paar dagen, weken, maar ook voor een paar maanden. De rente die wordt gevraagd is maximaal 10%. Het is bij wet bepaald dat de rente vast staat. Het kan dus niet onverwacht gaan stijgen.

Stap 2

ID en garantstelling


Als je een krediet gaat aanvragen is het noodzakelijk om online aan te tonen wie je bent. Dit doe je door een identiteitsbewijs te uploaden. Uiteraard ontvang je duidelijke instructies over hoe dat werkt. Lees dat goed door. Zo weet je precies wat de bedoeling is. Daarna moet je voor een garantstelling zorgen. Dit doe je door de persoonsgegevens van een persoonlijke garantsteller door te geven. Je kunt ook externe aanbieders (bedrijven) voor je garant laten staan, maar daar moet je vaak extra voor betalen. Dit proces duurt maar enkele minuten.

Stap 3

Bankrekening verifiëren

De laatste stap is het verifiëren van je bankrekening. Dit moet je doen om aan te tonen dat je eigen bankrekening gebruikt. Het verifiëren doe je door €0,01 over te maken naar ‘saldodipje’ via IDEAL. Als je dat hebt gedaan kan je aanvraag ingestuurd worden.

Stap 4

Het geld binnen 24 uur op je rekening


Als jouw aanvraag van 400 euro compleet en verstuurd is, wordt hij gecontroleerd. Er wordt nagekeken wie je bent en of je al eerder geld hebt geleend. Als je aanvraag goedgekeurd wordt kan de 400 euro worden overgemaakt. Het geld staat standaard binnen 24 uur op je rekening, zodat je daar bijna meteen gebruik van kunt maken. En heb je al eerder 400 euro of een ander bedrag geleend? Dan kan het geld zelfs al binnen 10 min bij jou op de rekening staan. Omdat je een lening met een korte looptijd afsluit is het belangrijk dat je goed let op de uiterlijke betaaldatum. Mocht je deze namelijk vergeten dan krijg je een boete en dat willen we natuurlijk niet!

Kan ik 400 euro lenen zonder BKR?

Wil je 400 euro lenen zonder BKR toetsing? Dat kan! Jouw minilening wordt namelijk niet geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie. Dat betekent dat deze lening geen invloed heeft op eventuele andere leningen en op de overige bedragen die je kunt lenen bij de bank. Een minilening is een tijdelijke lening, die niet bij de bank geregistreerd wordt. Daarom kan je een minilening bijvoorbeeld perfect 400 euro aanvragen om een korte periode te overbruggen, tot je weer geld op je rekening hebt staan.

boompje met varkentje en geld

Een BKR toetsing is niet per se iets negatiefs. Je krijgt pas te maken met een negatieve BKR-registratie als je betalingsachterstanden of faillissementen op je naam hebt staan. Mocht je echter een negatieve BKR-registratie hebben, dan zijn er gelukkig nog genoeg mogelijkheden om wel geld te lenen. Bij aanbieders als Saldodipje en Ferratum kun je snel en eenvoudig 400 euro lenen, ondanks je negatieve beoordeling.

Zorg er uiteraard altijd voor dat je alvast nadenkt over de manier waarop je de lening met rente moet terugbetalen. Het BKR houdt normaal gesproken in de gaten hoeveel geld je leent. Dit doen ze zodat je niet meer leent dan voor jou verstandig is. Op deze manier kom je daarmee niet in de problemen. Omdat je nu geen BKR controle hebt is het belangrijk om voor je zelf een plan te maken. Zodat je voor jezelf daadwerkelijk weet hoe je het krediet gaat terugbetalen. Daarnaast zorgt een goed plan ervoor dat je weet waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verassingen te staan.

Je kunt dus online een lening van 400 euro aanvragen zonder BKR-controle, bijvoorbeeld bij Ferratum of Directgeld-lenen. Heb je een negatieve BKR-registratie? Maak dan vooraf een plan waarin staat hoe je het geleende bedrag met rente weer terug gaat betalen. Dit kan bijvoorbeeld als je jouw salaris of uitkering weer ontvangt, zodat je het geleende bedrag plus rente weer netjes kunt aflossen.

Wat kost 400 euro lenen vandaag?

Die zin heb je vast al weleens gehoord. Bij snel 400 euro moet je net als bij elke lening rente betalen. De rente ligt relatief hoog. Hoe hoger het bedrag, hoe hoger de rente. De rente zal hoogstwaarschijnlijk niet boven de 10% uitkomen. Het is bij wet bepaald dat de rente vaststaat. Dit betekent dat de rente niet onverwacht kan stijgen.

Is snel 400 euro lenen eenvoudig en zo geregeld?

Wil je online snel 400 euro lenen? Het is heel eenvoudig en binnen een paar dagen afgesloten. Dit is omdat je geen officiële lening nodig hebt. Je kunt een lening afsluiten zonder lastige vragen, door gewoon aan te geven wie je bent en hoeveel je nodig hebt. Dit kan je bijvoorbeeld doen om openstaande rekeningen te kunnen betalen, of om nu alvast een aankoop te doen die niet kan wachten tot jouw volgende salarisstrookje.

Geef online aan hoeveel geld je nodig hebt, ook als dat meer of minder is dan 400 euro. De eerste keer dat je dit doet, lees je goed de voorwaarden door. Als je later nog een keer gebruik maakt van Saldodipje of Ferratum kan het al in 10 minuten geregeld zijn! Zo heb je genoeg om de komende dagen, weken of maximaal een paar maanden rond te komen. Met 400 euro lenen heb je een beetje extra geld achter de hand ben je altijd voorbereid op onverwachte kostenposten. Zo kan je altijd je rekeningen netjes betalen. Je loopt dus geen betalingsachterstanden op en je hoeft geen ingewikkelde leningen met een lange looptijd af te sluiten.

De beste aanbieder!

Voor een hoop mensen kan online geld lenen misschien best spannend zijn. Hoe kies je bijvoorbeeld de de beste aanbieder? In Nederland houdt de overheid goed toezicht op de financiële markt. Er wordt gezorgd voor een eerlijke en transparante markt. Zo kom je nooit zomaar in diepe financiële problemen.

Een buitenlandse kredietverstrekker hoeft zich niet aan deze Nederlandse regels te houden, waardoor je sneller in de financiële problemen komt. Kies daarom dus ten alle tijden voor een Nederlandse kredietverstrekker.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare Nederlandse aanbieder kan je het best naar Saldodipje of Ferratum gaan. Deze twee aanbieders zijn de bekendste en betrouwbaarste van Nederland. Zo weet je zeker dat je een veilige lening afsluit en kom je nooit achteraf voor vervelende verrassingen te staan.

Kun je meer dan 400 euro lenen?

Het is ook mogelijk om meer of minder dan 400 euro te lenen. De betrouwbare aanbieder Saldodipje biedt minileningen van 100 tot 1500 euro aan. Je kan het leenbedrag dus perfect afstemmen op jouw behoefte. Je kan zelfs 13,99 euro lenen. Let er wel op dat de rente op een minilening relatief hoog ligt en dat deze stijgt als je een groter lening afsluit.

De voordelen van een minilening!

Een betrouwbare minilenig heeft een hoop voordelen. Het is binnen een paar dagen afgesloten en je hoeft er weinig voor te doen als je het vergelijkt met een officiële lening bij een bank. Daarnaast zit je niet vast aan een contract en kan je zowel klein bedrag als 400 euro en een groot bedrag als 1500 euro lenen. Verder is de looptijd ook erg soepel en hoef je de lening pas binnen 2 maanden terugbetalen. Een minilening is dus de perfecte manier om snel, veilig en gemakkelijk een lening af te sluiten!