Snel 200 euro lenen met spoed en zonder gedoe

Snel 200 euro lenen met spoed en zonder BKR toetsing, zonder gedoe en zelfs ook mogelijk als je al een BKR-registratie hebt.  Als je binnen 24 uur een lening nodig hebt, voor bijvoorbeeld een autoreparatie die toch duurder uitvalt dan je had ingeschat, je wellicht je shabby telefoon echt moet vervangen voor een nieuwe iPhone, of als je gewoon eens een saldodipje hebt en wat extra geld kan gebruiken. Op deze momenten kan een lening voor korte tijd een oplossing zijn. Lees verder hoe jij snel 200 euro lenen kan, of meer!

Hoeveel wil je lenen?

Voer een nummer in van 100 tot 1800.

In de volgende stap kan je de lening aanvragen

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 1.000,00
Rente
11,95%
Looptijd
45 dagen
Totaalbedrag
€ 1.011,96

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Leenbedrag€200
Looptijd30 dagen
Jaarlijkse kostenpercentage (JKP)14,94%
Rentebedrag€‎2,30
BKR toetsingNee
Rente percentages zijn het voor laatst gecontroleerd op 6 maart 2024.

Vraag een minilening aan

Je kunt online simpelweg een minilening aanvragen, zodat je voor jouw leenbedrag geen persoonlijke lening hoeft af te sluiten.

In plaats daarvan, leen je zonder BKR toetsing een bedrag van 200 euro als aanvulling op jouw uitgaves, dat je na 30 dagen weer terugbetaalt.

Snel, eenvoudig en zonder BKR. Het is wel een goed idee om deze minilening snel terug te betalen, bijvoorbeeld als je jouw salaris weer ontvangt.

Er zit echter een klein nadeel aan een minilening, de rente ligt namelijk hoger dan die van een persoonlijke lening.

Snel en zonder gedoe

Je wilt bijvoorbeeld 200 euro lenen – zonder gedoe of andere ingewikkelde papieren- en zonder vast te zitten aan een lange looptijd, die je weer snel kunt terugbetalen.

200 euro in biljetten

De bank kan je er waarschijnlijk niet mee helpen, omdat het bedrag te laag is. Maar bij een online kredietverstrekker ligt dat een stuk eenvoudiger.

Verschillende aanbieders kunnen jou verder helpen met het lenen van kleine bedragen als het om een minilening gaat; handig bij onverwachte financiële issues, een krediet van 100 tot ongeveer 1000 euro, met korte looptijd.

Wil je die 200 euro lenen zonder loonstrook? Die hoef je nergens aan te leveren, zelfs met weinig of geen inkomen kun je tijdelijk dit kleine bedrag lenen.

Een minilening in 4 duidelijke stappen:

 1. Bepaal het bedrag dat je wilt lenen
  Geef aan welk bedrag je kiest, bijvoorbeeld 200 euro. Dek extra kosten waar je even niet op had gerekend of wanneer je net tekort komt als je voor 800 euro een nieuw notebook aan wilt schaffen.
 2. Lever je ID aan
  het is belangrijk voor de kredietverstrekker dat je aantoont wie je bent, door jouw identiteitsbewijs te uploaden.
 3. Vul je gegevens in
  geef aan wie je bent en op welke rekening je de 200 euro graag wilt ontvangen. Snel en zonder gedoe, omdat er aan de hand van jouw gegevens geen toetsing bij het BKR plaats zal vinden.
 4. Controleer je bankrekening
  bevestig dat het jouw bankrekening is waar je het geld op wilt ontvangen. Zodat het zeker is dat het geld op de juiste plek terechtkomt en jij het kunt gebruiken zoals je wilt.

Dat is alles, en het kan binnen 24 uur op jouw rekening staan.

Let op: zorg ervoor dat je de geleende 200 euro na bijvoorbeeld 15, 30 of 45 dagen weer terug kunt betalen. Je kunt de 200 euro lenen, maar die standaard niet in termijnen terugbetalen. In plaats daarvan maak je het bedrag in één keer over, zodra er weer genoeg geld op je rekening staat. En lukt dat niet? Dan kun je er natuurlijk afspraken over maken, al zijn daar mogelijk extra kosten aan verbonden.

Het terugbetalen van een minilening

Je wilt direct 200 euro lenen en dat is prima, maar zorg er wel voor dat je deze geleende 200 euro na bijvoorbeeld 30 dagen weer terug kunt betalen.

Je kunt de 200 euro lenen, maar die standaard niet in termijnen terugbetalen. In plaats daarvan maak je het bedrag in één keer over, zodra er weer genoeg geld op je rekening staat.

En lukt dat niet? Kies er dan voor om hier met de aanbieder afspraken over maken, al zijn daar mogelijk extra kosten aan verbonden.

BKR registratie? Geen probleem

Heb je een klein bedrag nodig en kies je voor, laten we zeggen, het lenen van 200 euro? Het liefst binnen 24 uur, omdat er nu een rekening ligt die je moet betalen?

Handig als je extra uitgaven hebt door een onverwacht hoge rekening die eigenlijk al betaald had moeten zijn, of als je nog even moet wachten tot je jouw salaris of uitkering weer ontvangt.

We begrijpen ook dat je deze minilening niet officieel wilt laten registreren, door het BKR. Deze instantie noteert alle officiële schulden, die vervolgens jarenlang in de systemen blijven staan.

Dat kan invloed hebben op nieuwe leningen die je wilt afsluiten, eventuele (smartphone)abonnementen of een hypotheek.

Tip: Ben je al geregistreerd bij het BKR? Heel vervelend, maar gelukkig geen probleem als je snel wat extra geld nodig hebt. Je kunt 200 euro lenen zonder dat het BKR zich daarmee bemoeit.

Er vindt geen toetsing plaats, waardoor ook de geldverstrekker niks vraagt met betrekking tot het BKR.

Je kunt gewoon 200 euro lenen, zonder gedoe en zonder loonstrook. Zonder lastige vragen, zodat je dit meteen kunt gebruiken om de onverwachte kosten op te vangen.

Als je dit kleine, geleende bedrag netjes terugbetaalt, ben je er ook zo weer vanaf, zonder dat daar in de (BKR)administratie nog iets van terug te zien is.

Snel geld lenen: 200 euro of meer

Wil je snel geld lenen? Als je 200 euro of misschien meer euro lenen wilt, is een minilening een goede keuze. Je kunt de minilening aanvragen tot 1000 euro.

Of in sommige gevallen kan je zelfs tot 2500 euro aanvragen, als je gebruik maakt van een Minilening plus.

Op die manier heb je snel wat extra geld achter de hand, zonder dat je daarvoor een persoonlijke lening aanvraag hoeft te doen.

Het bespaart je een uitgebreid aanvraag proces en levert je 3 belangrijke voordelen op:

 • Aanvragen op een simpele manier
  Voorkom ingewikkelde procedures met jouw loonstrook of andere gegevens. Vraag online de minilening voor 200 euro aan; geld lenen zonder gedoe.
 • Snel en op de beste manier geregeld

  De geldverstrekker gaat meteen met je aanvraag aan de slag, waarna je het geld binnen 24 uur op je rekening kunt hebben.
 • 200 euro of meer
  Wil je 200 euro lenen, 800 euro lenen of heb je hulp nodig met een bedrag tot 2500 euro? Een minilening is mogelijk.

Tip: na de eerste keer 200 euro nog een keer lenen? Als je het bedrag de eerste keer netjes op tijd hebt terugbetaald gaat het de tweede keer nog sneller. Het geld kan zelfs binnen 10 minuten op je rekening staan.

200 euro lenen: direct aanvragen

De rekening van een onverwachte reparatie betalen, een cadeautje voor jezelf kopen of even een paar kosten overbruggen tot je weer salaris ontvangt?
Allemaal goede redenen om snel wat extra geld te lenen. Een relatief klein bedrag, waar je geen officiële persoonlijke lening voor nodig hebt.

Je kunt geld lenen zonder BKR-toetsing, geen enkel probleem.

Zonder loonstrook aan te leveren en zonder ander gedoe waar je niet op zit te wachten. Je kunt snel 200 euro lenen of meer, door dat bedrag gewoon online aan te vragen. Lees verder als je een ander bedrag wilt lenen.

Ander bedrag lenen dan 200 euro?

Bij het aanvragen van een lening met een hoger bedrag, tot 1000 euro, sluit je een minilening af.

Een minilening betaal je in 1 keer terug op het einde, met de door jou gewenste leentermijn. Let op: alle leentermijnen zijn afhankelijk van het leenbedrag:
Bij een lening tot 500 euro, moet de terugbetaling binnen de looptijd van 30 dagen plaatsvinden.

Bij een lening vanaf 600 tot 1000 euro is de looptijd 45 dagen en dan moet je het geleende bedrag volledig terugbetalen.

Een pluslening

Je kan bij sommige aanbieders ook een pluslening tot 2.500 euro aanvragen.

Dan kies je voor een leentermijn vanaf 62 tot 124 dagen- wat jij het liefste hebt – en de terugbetaling gebeurt in 2,3 of 4 termijnen van 31 dagen.

Is dit voor jou een goede oplossing?

Let op, dat het niet kunnen betalen van een rekening je teveel bezig houdt. Dat veroorzaakt je behoorlijk wat stress en is helemaal niet nodig, want er is ten alle tijden een snelle oplossing voor;

spaarvarken met geld en een hamer

Een financiering met korte looptijd is geschikt om in te zetten als een tijdelijke overbrugging voor een financiële dip of voor bepaalde uitgaven die je nu net niet verwacht had.

Dit krediet is ook te gebruiken voor het financieren van investeringen die op dit moment belangrijk zijn voor jou, denk aan een computer of smartphone. Een kortlopende lening – met een looptijd van 30 dagen bijvoorbeeld – kan een idee zijn.

Waarom geen persoonlijke lening?

Bij het aanvragen van een persoonlijke lening moet je met ‘de billen bloot’ en is lenen zonder BKR uitgesloten.

Je wilt dus liever geen persoonlijke lening en je houdt niet van een lange looptijd, je wilt ook niet vastzitten aan een BKR check.

Wanneer je je volgende salaris ontvangt, betaal je het geleende bedrag gewoon weer terug, bij een groter bedrag kan dat in deelbetalingen, maar de looptijd is nooit lang.

Hoe zit het met de rente?

Je weet het al natuurlijk: geld lenen kost geld. Er komt bij elke lening helaas rente kijken en deze rente hangt af van het bedrag dat je leent.

Hoe hoger de lening, hoe hoger de rente is. Al met al betaal je in totaal niet enorm veel rente, omdat je altijd weer vrij snel aflost.

Het krediet blijft zo toch een snelle en fijne noodoplossing voor jouw financiële struggle-momenten.

Wil je eerder aflossen?

Als je jouw minikrediet eerder af wil lossen bij de aanbieder is dat altijd mogelijk.

Misschien wil je toch liever in 15 dagen? Dit kan dan boetevrij, maar je zal wel het volledige bedrag dat je overeengekomen bent moeten betalen.

Het eerder aflossen kan je simpelweg en veilig via Ideal doen of via een bank transfer.

Opnieuw een lening afsluiten?

Als je je lening netjes hebt afgelost op het moment dat je niet meer krap bij kas zit, binnen de afgesproken termijn, en je nog een volgende keer wilt lenen kan dat nog makkelijk en nog sneller.

Via jouw al bestaande account, vraag je eenvoudig een nieuwe lening aan, het kan dan zijn dat het geld binnen een uur al op jouw rekening staat, soms zelfs al binnen 10 minuten!