500 euro lenen: direct op rekening!

500 euro lenen zonder BKR toetsing? Je kan snel en eenvoudig online jouw aanvraag doen. Wist je dat je 500 euro kan lenen, en direct op je rekening kan ontvangen?

Hoeveel wil je lenen?

Voer een nummer in van 100 tot 1800.

In de volgende stap kan je de lening aanvragen

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 1.000,00
Rente
11,95%
Looptijd
45 dagen
Totaalbedrag
€ 1.011,96

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Leenbedrag€500
Looptijd30 dagen
Jaarlijkse kostenpercentage (JKP)14,94%
Rentebedrag€‎5,75
BKR toetsingNee
Rente percentages zijn het voor laatst gecontroleerd op 7 maart 2024.

Leen dit bedrag bijvoorbeeld als je je boodschappen plotseling deze maand niet meer kunt betalen, wanneer je vaker dan gedacht naar de bouwmarkt moet tijdens het klussen of als er een onverwachte rekening op de mat ploft. Dan wil je vooral snel 500 euro lenen zonder loonstrook. In dat geval kun je gebruik maken van een minilening, waarmee je voorkomt dat je net te weinig geld hebt om het deze maand vol te houden.

Wil je snel 500 euro lenen zonder BKR, met een korte looptijd, en niet in termijnen terugbetalen, maar dat gewoon weer regelen zodra je jouw salaris, uitkering of ander inkomen ontvangt zonder BKR toetsing?

Je kunt het geld 30 dagen lenen. Gewoon zonder BKR, waardoor het geld al binnen 24 uur op je rekening kan staan. Ook zonder loonstrook en allerlei andere gegevens, omdat er bij deze lening geen lastige vragen worden gesteld. Simpel en snel geld lenen, 500 euro of meer!

Waarom 500 euro lenen?

Waarom zou je snel 500 euro lenen en moet je dat met BKR of zonder BKR doen?

Je kunt het geld lenen voor uitgaven waar je niet op had gerekend. Zoals de huishoudelijke apparaten die kapot kunnen gaan. Of aan nieuwe schoolboeken voor de kinderen, die altijd duurder zijn dan je had verwacht.

En moet je de laatste tijd veel naar de bouwmarkt tijdens het klussen of heb je andere kosten die onverwacht hoog oplopen? Je kunt bij een saldodipje geld lenen en er met 500 euro voor zorgen dat je je daar even geen zorgen over hoeft te maken. Gewoon een bedrag van 500 euro lenen zonder BKR toetsing, met een korte looptijd en vaste rente.

500 euro in biljetten

En heb je het geld aan de andere kant nu nog niet meteen nodig, maar weet je dat er aan het eind van de maand altijd nog een paar kosten aankomen?

Voorkom dat jouw saldo ontoereikend is als je in de supermarkt staat. Of dat je moet aangeven dat je pas over een paar weken alle rekeningen kunt betalen.

Door online een lening van 500 euro aan te vragen, zodat je tot aan het eind van de maand of zelfs net daarna in ieder geval zeker weet dat je voldoende achter de hand hebt. Wanneer je weer je salaris krijgt, kan je het geleende bedrag terugbetalen.

Zo werkt het: in 3 stappen op jouw rekening

Benieuwd hoe het werkt als je 500 euro wilt lenen tegen een vaste rente? Wij leggen het je uit, in 3 duidelijke stappen:

Stap 1

Bepaal het bedrag en de looptijd

Jij bepaalt hoeveel je maximale leenbedrag wordt, zoals een bedrag van 500 euro. Heb je daar genoeg aan om de uitgaven te doen of om achter de hand te houden?

Geef online ook aan hoe lang je er gebruik van wilt maken. Bij 500 euro is dat 30 dagen. Je hebt dus een paar weken om de lening terug te betalen, zodat je de periode waarin je wat krapper bij kas zit goed kunt overbruggen.

Kies je er bijvoorbeeld voor om het geleende bedrag na 30 dagen terug te betalen, dan is dat ook prima!

Stap 2

ID, garantstelling en bankrekening

Benieuwd wat je moet aanleveren om geld te lenen als je 500 euro nodig hebt? Je moet in ieder geval aantonen wie je bent. Dat doe je met een kopie van een ID-kaart, paspoort of een rijbewijs.

Zorg er daarnaast voor dat je een garantstelling hebt. Dat kan via vrienden en familie of via een bedrijf dat je daarmee kan helpen. En geef tenslotte door op welke bankrekening je het geld graag wilt ontvangen.

Stap 3

Het geld binnen 24 uur op je rekening

Is de aanvraag compleet en wordt die goed beoordeeld?

De kredietverstrekker zal het geld zo snel mogelijk naar je overmaken. Dat betekent dat de 500 euro die je wilt lenen in no-time op je rekening staat, in de meeste gevallen binnen 24 uur.

Met de looptijd die jij wilt. Je kan het ook nog even op je rekening laten staan, omdat daar voor een minilening geen lastige vragen over worden gesteld. Easy dus, om op deze manier 500 euro te lenen.

En terugbetalen, dat doe je binnen de afgesproken looptijd, als je financiële situatie weer wat stabieler is.

500 euro lenen zonder BKR

Wil je 500 euro lenen zonder BKR? Of juist met BKR? Het Bureau Krediet Registratie registreert kredieten.

Een registratie is niet per sé negatief, maar kan wel invloed hebben op jouw mogelijkheden om in de toekomst geld te lenen. Als het BKR vindt dat je te veel leent bijvoorbeeld, waardoor je geen nieuw krediet aan kunt vragen.

Dus wil je snel 500 euro lenen en daarbij even geen rekening houden met andere leningen (uit het verleden)? Dan is een minilening waarschijnlijk de beste keuze.

Om het geld snel op jouw rekening te hebben staan, omdat er geen toetsing door het BKR hoeft plaats te vinden.

Er is ook geen sprake van een bank die er uitgebreid naar moet kijken, waardoor je veel kostbare tijd kunt winnen. En waardoor je geld kunt lenen zonder loonstrook, bijvoorbeeld als je de komende weken of maanden ongeveer 500 euro extra nodig hebt.

Online 500 euro lenen: binnen 10 minuten

Online geld lenen en dat niet in termijnen terugbetalen? Het kan al binnen 10 minuten geregeld zijn met een minilening. Die je ook weer in één keer terugbetaalt.

Zodra je weer salaris, jouw uitkering of ander inkomen ontvangt. En je er meteen weer vanaf bent, waardoor je er geen omkijken meer naar hebt.

Het is de snelste en makkelijkste manier om 500 euro te lenen. Geld dat zelfs binnen 10 minuten op jouw rekening kan staan als je daar al eerder gebruik van maakte.

En doe je dat voor de eerste keer? Dan maakt de geldverstrekker het bedrag binnen 24 uur naar je over, waardoor je er ook in dat geval niet lang op hoeft te wachten.

Je kunt online snel 500 euro lenen, gewoon door het aan te vragen en de gevraagde gegevens aan te leveren. Je ontvangt snel een reactie en daarna het geld, als jouw aanvraag wordt goedgekeurd.

Dus wil je geld lenen en heb je 500 euro nodig? Daarvoor hoef je niet langer een officiële persoonlijke lening aan te vragen.

Lees de voorwaarden

Let op, want geld lenen kost geld, bij alle aanbieders! Lees eerst de voorwaarden en buig je over de kosten van de lening of het krediet dat je wilt aanvragen. Ook bij snel 500 euro lenen.