Direct 800 euro lenen

Wil jij snel 800 euro lenen zonder BKR toetsing om bijvoorbeeld een nieuwe koelkast of televisie te kopen? Of wil je snel 800 euro lenen zonder BKR toetsing om gewoon wat extra geld achter de hand te houden? Een minilening is dan de beste keuze!

Hoeveel wil je lenen?

Voer een nummer in van 100 tot 1800.

In de volgende stap kan je de lening aanvragen

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 1.000,00
Rente
11,95%
Looptijd
45 dagen
Totaalbedrag
€ 1.011,96

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Leenbedrag€800
Looptijd45 dagen
Jaarlijkse kostenpercentage (JKP)14,71%
Rentebedrag€‎13,65
BKR toetsingNee
Rente percentages zijn het voor laatst gecontroleerd op 6 maart 2024.

Risicovrije lening van 800 euro

Bij lenen met spoed denkt men vaak dat daar veel risico’s aan vast zitten. Tegenwoordig is dat niet meer het geval! Snel 800 euro lenen kan tegenwoordig gemakkelijk, online én snel, zonder BKR toetsing! Lenen zonder papierwerk en aan het einde van de maand gemakkelijk terug betalen, wie wil dat nou niet?!

800 euro en gemakkelijk terug te betalen

Snel geld lenen kan tegenwoordig eenvoudig met nieuwe minileningen voor kleine bedragen. 800 euro lenen met spoed is tegenwoordig geen taboe meer. Er kunnen namelijk meerdere redenen zijn waarom je wat extra krediet nodig hebt!

Eerste minilening binnen 24 uur

Als jij 800 euro wilt lenen, kan het bedrag vaak al binnen 24 uur op jouw rekening staan! Om snel wat extra geld te lenen, zonder dat je daar een officiële persoonlijke lening voor nodig hebt, is de minilening daarom de beste keuze! Snel 800 euro lenen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Tweede minilening binnen 10 minuten

En sluit je een lening met een leenbedrag onder de 1000 euro af voor de tweede of de derde keer? Dan kun je er zelfs binnen 10 minuten al gebruik van maken!

Je zult je waarschijnlijk afvragen of dit echt waar is. Nou, dit lees je goed, 10 minuten! Zodat je zelfs in de rij voor de kassa nog snel een minilening kunt aanvragen, om daar vervolgens meteen mee af te rekenen!

Bij het lenen van bedragen tot 1000 euro met een korte looptijd is het terugbetalen van het bedragen tevens makkelijker. Zodra jij je salaris, uitkering of ander inkomen ontvangt kan je het namelijk gemakkelijk weer terug betalen!

Waarom snel 800 euro lenen?

Wil jij graag een bedrag van 800 euro aanvragen tegen een laag rentepercentage? Dan ben je niet de enige! Dagelijks zijn er duizenden Nederlanders die een financiële dienstverlening aanvragen. En ook duizenden Nederlanders die binnen 24 uur het bedrag betaald zagen worden!

Onverwachte kosten in het huis

Benieuwd waarom andere Nederlanders geld lenen en 800 euro aanvragen? Dat doen ze bijvoorbeeld voor nieuwe huishoudelijke apparaten. En voor nieuwe meubels, die ze nu alvast moeten afrekenen, maar waar ze het geld nog niet voor hebben. Omdat ze nog even moeten wachten op hun salaris, uitkering of ander inkomen bijvoorbeeld.

Nieuwe auto

Dus heb jij ook wat financiële hulp nodig? Je kunt het vervolgens gebruiken om bij te leggen bij een nieuwe auto of een andere grote uitgave. Of om achter de hand te houden de komende tijd. Zodat je wat extra geld over hebt en je je daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken!

Geen toetsing bij het BKR en gemakkelijk en snel online krediet aanvragen? Wie wil dat nou niet! Als jij snel geld nodig hebt is een minilening dé oplossing.

Geen lastige vragen bij een minilening

Bij 800 euro lenen met spoed hoef je geen lastige vragen te verwachten. Financiële dienstverleners op het gebied van minileningen mogen namelijk bij wet geen lastige vragen stellen. 800 euro lenen met spoed is dus nog nooit zo gemakkelijk geweest!

In plaats daarvan wordt het bedrag gewoon naar je overgemaakt. Je bepaalt vervolgens zelf hoe je daar gebruik van wilt maken. En waaraan je het wilt uitgeven. Zelfs als je de 800 euro wilt lenen om een saldodipje op te vullen, omdat je pas over een paar weken jouw inkomen ontvangt kan het extra krediet handig zijn!

Zoals je kunt zien maakt het niet uit waarvoor jij het bedrag gebruikt. Hoge kosten dankzij de aankoop van een nieuwe auto, huishoudelijke apparaten, reparatie’s, of het geleende bedrag kan ook een tekort op jouw bankrekening aanvullen.

Zo werkt het: in 3 stappen op jouw rekening

Precies weten hoe het werkt als je 800 euro gaat lenen zonder BKR en de bank? We zetten het in 3 stappen voor je op een rij:

Bepaal zelf het geldbedrag en de looptijd

Jij bepaalt zelf hoeveel je wilt lenen. Heb je 800 euro nodig of gaat het eigenlijk om een ander geldbedrag? Je vraagt het zelf aan, dus jij bepaalt hoeveel geld je op jouw bank wilt ontvangen!

Daarnaast kun je zelf aangeven hoe lang je het geld wilt houden. Bijvoorbeeld 14 of 30 dagen. En heb je het geld langer nodig? Dan kun je de minilening van 45 of 60 dagen gebruiken.

ID, garantstelling en bankrekening

Om het geld aan je over te maken moet de geldverstrekker een paar dingen van je weten. Met jouw identiteitsbewijs kun je aantonen dat je bent wie je zegt dat je bent. Gebruik een ID-kaart, paspoort of een rijbewijs, dat je gewoon online kunt aanleveren om het bewijs te leveren.

Zorg er ook voor dat je een garantstelling hebt voor het geld dat je wilt lenen. Dat kan via vrienden of familie, net als via private bedrijven die je daarmee kunnen helpen.

Ten slotte geef je jouw bankrekeningnummer door, zodat je daarop het geld zal ontvangen. Gemakkelijk, snel en alles online regelen, wie wil dat nou niet?

Het geld binnen 24 uur op je rekening

Gaat de geldverstrekker akkoord met jouw aanvraag om geld te lenen? Dan kun je de 800 euro snel op jouw rekening verwachten. Standaard al binnen 24 uur.

En maak je voor de tweede of volgende keer gebruik van een minilening? Dan staat het geld zelfs binnen een mum van tijd op jouw rekening, zodat je er eigenlijk meteen mee kunt afrekenen.

800 euro lenen zonder BKR

Wil je wél 800 euro lenen, maar liever niet dat het BKR daarvan op de hoogte is? Als je een officiële persoonlijke lening aanvraagt bij de bank is er altijd sprake van een controle. Dat betekent dat jouw lening geregistreerd wordt en dat dit jarenlang gevolgen kan helpen voor jouw mogelijkheden om geld te lenen.

Met een minilening kun je geld lenen zonder BKR registratie. Zoals 800 euro, die je een paar weken tot maximaal een paar maanden nodig hebt. Om het geld daarna weer terug te betalen, bijvoorbeeld als je jouw salaris, uitkering of een ander inkomen ontvangt. En daarmee weet je zeker weet dat het BKR daar niet van op de hoogte is en ook geen rekening mee kan houden bij toekomstige aanvragen!

Let op: het BKR houdt in de gaten dat je niet meer leent dan je financieel aan kunt. Het is belangrijk om er zelf voor te zorgen dat je het geld dat je leent ook weer netjes kunt terugbetalen.

Online geld lenen: 800 euro binnen 10 minuten

Je kunt online geld lenen als je 800 euro nodig hebt. Zelfs al binnen 10 minuten, als je voor de tweede of derde keer gebruikt maakt van een minilening. Als je extra geld nodig hebt of als je een mooie aankoop wilt doen, waar je op dit moment het geld nog even niet voor hebt, is een minilening dé oplossing voor jou!

En vraag je de minilening van 800 euro voor de eerste keer aan en heb je het snel nodig? Je kunt het geld lenen met urgente spoed! Zo kan je er binnen 24 uur sowieso gebruik van maken! Zodat je de aankoop kunt doen die je al lange tijd wilde doen, of om wat extra geld achter de hand te houden.