1250 euro lenen, binnen 24 uur op je rekening!

1250 euro lenen? Handig als je wat extra geld nodig hebt voor een nieuwe auto, om de keuken op te knappen of om een paar nieuwe mooie meubels te kopen. Waar je nu nog even geen geld voor hebt, bijvoorbeeld omdat je pas aan het eind van de maand jouw salaris of uitkering weer ontvangt. Terwijl je de aankoop nu al wilt doen, waarvoor je gebruik kunt maken van een minilening.

Hoeveel wil je lenen?

Voer een nummer in van 100 tot 1800.

Saldodipje Minilening

  • Group 16 €100 tot €500 lenen
  • Looptijd van 30 dagen
  • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

  • Group 16 €600 tot €1000 lenen
  • Looptijd van 45 dagen
  • coins Storting binnen 24 uur
Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 1.000,00
Rente
11,95%
Looptijd
45 dagen
Totaalbedrag
€ 1.011,96

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Leenbedrag€1300
Looptijd62 dagen
Jaarlijkse kostenpercentage (JKP)14,55%
Rentebedrag€‎22,63
BKR toetsingNee
Rente percentages zijn het voor laatst gecontroleerd op 7 maart 2024.

Je kunt jouw minilening voor 1250 euro gewoon online aanvragen, zonder tussenkomst van de bank. Dat voorkomt een officiële persoonlijke lening. Je kunt het geld bijvoorbeeld 14, 30, 45 of 60 dagen lenen, waarna je er meteen weer vanaf bent. Zodat je niet lang vastzit aan een officiële lening, maar je het geld precies lang genoeg op je rekening hebt staan totdat je jouw inkomen weer ontvangt. En je het bedrag meteen kunt terugbetalen, zonder registratie of toetsing door het BKR.

Waarom 1250 euro lenen?

portemonnee met briefgeld

Jij bepaalt waarvoor je 1250 euro wilt lenen, daar worden geen lastige vragen over gesteld. Heb je het nodig om de nieuwe auto af te kunnen rekenen? Om een mooi nieuw meubel te kopen of is de oven of koelkast aan vervanging toe? Misschien heb je het geld even niet op je rekening staan, maar wil je de aankoop wel graag alvast doen. Of wil je er op die manier voor zorgen dat je gewoon wat extra geld achter de hand hebt om niet in de problemen te komen? In die gevallen kun je gebruik maken van de minilening. Voor 1250 euro of voor een ander bedrag, door te berekenen wat je nodig hebt.

Minilening aanvragen

Vraag je een minilening aan voor de 1250 euro die je wilt lenen? Het geld staat binnen 24 uur op je rekening. Of zelfs binnen 10 minuten, als je er al een keer eerder gebruik van maakte. Zonder ingewikkelde procedure of uitgebreide aanvraag. En zonder officiële lening, waar je vervolgens maanden of zelfs jaren aan vast zal zitten.

Tip: bedenk je nu alvast hoe je de geleende 1250 euro straks zal terugbetalen. Als je jouw salaris, uitkering of een ander inkomen weer ontvangt. Waarmee je de minilening in één keer terugbetaalt, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

Zo werkt het: in 3 stappen op jouw rekening

Benieuwd hoe het werkt als je 1250 euro wilt lenen? Het geld kan in 3 stappen op jouw rekening staan:

Stap 1

Bepaal het bedrag en de looptijd

Je bepaalt zelf hoeveel je wilt lenen. Bijvoorbeeld 1250 euro, als dit het bedrag is dat je nodig hebt om de aankoop te doen. Vervolgens kun je aangeven hoe lang je het geld nodig hebt. Bijvoorbeeld 14 dagen, 30 dagen, 45 dagen of maximaal 60 dagen. Je leent het geld voor een paar weken of een paar maanden, tot je jouw inkomen ontvangt en het meteen kunt terugbetalen.

Stap 2

ID, garantstelling en bankrekening

Je kunt het geld lenen door te bewijzen wie je bent. Dat doe je met een identiteitsbewijs zoals een ID-kaart, paspoort of jouw rijbewijs. Die je gewoon digitaal kunt aanleveren via een veilige verbinding.
Vervolgens zorg je voor een garantstelling. Dat kan via vrienden of familie, net als via een aantal bedrijven die je daarmee kunnen helpen. Zodat je daarna jouw bankrekeningnummer kunt doorgeven, om het geld zo snel mogelijk op te ontvangen.

Stap 3

Het geld binnen 24 uur op je rekening

Jouw aanvraag wordt snel beoordeeld, zodat je het na akkoord al binnen 24 uur op je rekening kunt hebben. Om de auto, het nieuwe meubel of de andere aankoop die je wilt doen af te rekenen. En daar meteen gebruik van te maken, omdat je het geld zo snel mogelijk ontvangt.

Met deze 3 stappen kun je 1250 euro lenen, omdat je geen officiële lening van de bank gebruikt. Dat voorkomt een toetsing door het BKR en allerlei andere voorwaarden en documenten. Om het je makkelijker te maken, zodat je het geld sneller op jouw rekening hebt staan.

1250 euro lenen zonder BKR

Je kunt 1250 euro lenen zonder BKR. Er vindt geen toetsing plaats bij het Bureau Krediet Registratie, omdat het gaat om een minilening. Bovendien leen je het geld voor een paar weken tot maximaal een paar maanden, in plaats van een veel langere periode.

Tip: normaal gesproken controleert het BKR of je niet meer leent dan je eigenlijk aan kunt. Het is belangrijk om dit zelf in de gaten te houden, door alvast na te denken over hoe je het geld straks weer zal terugbetalen.

Zonder de BKR-registratie kun je de 1250 lenen als je al een andere lening hebt. Of als je wilt voorkomen dat dit invloed heeft op een andere kredietaanvraag. Buiten de bank om, omdat je er alleen een garantstelling voor nodig hebt.

Online 1250 euro lenen: binnen 10 minuten

Wil je online 1250 euro lenen en het geld zo snel mogelijk op je rekening hebben staan? Je kunt het bedrag standaard binnen 24 uur ontvangen, zodat je daar niet lang op hoeft te wachten. En leende je er al eerder een bedrag dat je daarna weer terugbetaalde? Als jouw gegevens al bekend zijn kan het nog een stuk sneller gaan. Het geld kan zelfs binnen 10 minuten op je rekening staan, zodat je het zelfs in de rij voor de kassa nog aan zou kunnen vragen.

Vraag online de lening van 1250 euro aan, om daar zo snel mogelijk gebruik van te maken. En de auto af te rekenen, het nieuwe meubel te betalen of er op een andere manier jouw aankoop mee af te rekenen. Door 1250 euro te lenen zonder BKR en zonder de bank, zodat dit lekker snel en eenvoudig geregeld is.