1500 euro lenen op een zorgeloze manier

Je kunt bij vrijwel alle kredietverstrekkers een lening afsluiten vanaf een bedrag van 5.000 euro. Lager gaan ze niet omdat ze onvoldoende kunnen verdienen aan het uitlenen van lagere bedragen. Toch zijn er zeker mogelijkheden voor een lager bedrag. Binnen 24 uur kun je minileningen aanvragen voor een bedrag van bijvoorbeeld 1.500 euro. Ook nog zonder een BKR toetsing.

Hoeveel wil je lenen?

Voer een nummer in van 100 tot 1800.

In de volgende stap kan je de lening aanvragen

Saldodipje Minilening

  • Group 16 €100 tot €500 lenen
  • Looptijd van 30 dagen
  • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

  • Group 16 €600 tot €1000 lenen
  • Looptijd van 45 dagen
  • coins Storting binnen 24 uur
Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 1.000,00
Rente
11,95%
Looptijd
45 dagen
Totaalbedrag
€ 1.011,96

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Leenbedrag€1500
Looptijd62 dagen
Jaarlijkse kostenpercentage (JKP)14,69%
Rentebedrag€‎26,35
BKR toetsingNee
Rente percentages zijn het voor laatst gecontroleerd op 7 maart 2024.

Onder de verstrekkers van flitsleningen is een beperkte concurrentie. Dat komt doordat andere kredietverstrekkers liever kiezen voor de hogere kredieten. Daar is meer geld aan te verdienen. In twee termijnen terugbetalen zorgt voor een korte looptijd, banken kiezen liever voor een lening met een looptijd van meerdere jaren.

Met spoed 1500 euro lenen

Met spoed een Flex en Zeker Lening of persoonlijke lening afsluiten kun je vergeten. Zeker niet voor een bedrag van maar 1500 euro. De aanvraag zelf is zo gepiept, maar het opvragen van jouw gegevens en de BKR toetsing kost veel tijd. Een onderhandse lening regelen bij familie kan ook snel, maar als je anderen daar niet mee lastig wilt vallen, is een flitskrediet een optie. Het is niet de goedkoopste lening, maar het kan een oplossing zijn voor nu. Houd er ook rekening mee dat je de lening op korte termijn weer moet terugbetalen. Bedragen lenen moet je alleen aan beginnen als je ze ook terug kunt betalen.

Binnen 24 uur een minilening aanvragen

Wil je snel 1500 euro lenen voor extra bestedingsruimte op korte termijn? Bij de meeste geldverstrekkers kun je niet terecht met zulke specifieke verzoeken. Een mooi rentevoordeel behalen met een minilening kun je vergeten, maar als je wilt lenen zonder BKR toetsing en voor de korte termijn, dan is een flitslening geschikt voor jou. Het aanvragen gaat online binnen een paar stappen. Binnen 24 uur heb je het gewenste leenbedrag op je rekening staan.

Lening binnen een half uur is zelfs mogelijk

Heb je al een account bij de kredietverstrekker en wil je weer een flitslening aanvragen? Voor de tweede en opvolgende keren een bedrag aanvragen gaat nog veel sneller. Binnen 10 minuten is het zelfs mogelijk.

Met een negatieve BKR registratie geld lenen tot 1500 euro

Zelfs met een negatieve BKR registratie kun je 1500 euro lenen. Zorg er wel voor dat de flitslening niet zorgt voor nog grotere geldzorgen. De lening heeft namelijk een korte looptijd, dus je moet het geleende geld binnen een paar maanden weer terug kunnen betalen. Met een negatieve BKR registratie kun je bij de meeste kredietverstrekkers geen lening meer afsluiten, maar dat is ook in jouw eigen belang. Schulden maken is niet de oplossing als je al problematische schulden hebt. Een 1500 euro lening hoeft geen probleem te zijn als je zeker weet dat het lukt om de schuld binnen een paar maanden weer terug te betalen.

1500 Euro lenen zonder loonstrook

Voor een maximaal leenbedrag van 1500 euro heb je geen loonstrook nodig. Een bedrag van 1500 euro lenen zonder verdere zekerheden voor de kredietverstrekker lijkt vreemd, maar dat komt doordat het een lening is voor een relatief klein bedrag. Als je een hoop geld gaat lenen (bijvoorbeeld 15.000 euro), vragen kredietverstrekkers wel om zekerheden.

Hoe betaal je de geleende 1500 euro terug?

De looptijd van de lening bedraagt 62 dagen. De terugbetaling doe je in twee termijnen. De eerste termijn verloopt na 31 dagen. De incasso bedraagt 763,18 euro op dat moment. De tweede termijn verloopt na 62 dagen. Op dat moment betaal je 763,17 euro. Over de looptijd berekend, betaal je dus 26,35 euro aan rentelasten. Dit komt neer op een rente net onder de 15%.

Kies voor een lagere lening als je een lager bedrag nodig hebt

Ga niet voor een lening van 1500 euro als je ook aan bijvoorbeeld 1000 euro voldoende hebt. Kiezen voor een te hoge lening zorgt voor onnodig hoge kosten. Over twee maanden gerekend kost het lenen van 1500 euro je maar ruim 26 euro, maar kiezen voor een lagere lening zorgt ook voor lagere kosten.

Of kiezen voor een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is goedkoper. De rente die de kredietverstrekker in rekening brengt is namelijk veel lager. Toch zijn de persoonlijke lening en de flitslening niet te vergelijken. Deze verschillende leningen sluit je af voor verschillende doeleinden. Belangrijke verschillen zijn de volgende:

  • Voor het afsluiten van een persoonlijke lening zal de kredietverstrekker informatie opvragen over de hoogte van je inkomen en gaat je BKR toetsen
  • Voor een persoonlijke lening gelden hogere minimale leenbedragen
  • De looptijd van een persoonlijke lening is langer

Hoe gaat het lenen van 1500 euro in zijn werk?

Dat is simpel. Snel geld lenen zoals 1500 euro doe je zo: je bepaalt hoeveel geld je op korte termijn nodig hebt. Dat kan 300 euro zijn maar ook 1500 euro. Vervolgens vraag je de minilening aan en zal je binnen 24 uur 1500 euro “rijker” zijn. Je kan snel je fiets vervangen of de juiste kleding aanschaffen om een goede eerste indruk te maken tijdens je sollicitatie. Daarna hoef je alleen het geleende geld af te lossen. Dat kan in termijnen en hoeft niet allemaal in één keer, maar de momenten van incasso van de terugbetaling staan wel direct vast.

Conclusie

Flitsleningen zijn dure leningen en je moet de lening terugbetalen binnen een paar weken of maanden. Het zijn niet de beste leningen voor het kopen van een auto. Voor geld dat je tijdelijk tekort komt, kan het wel de oplossing zijn.