Direct 900 euro lenen

900 euro lenen om zeker te weten dat je aan het eind van de maand niets tekort komt? Je kunt geld lenen voor een nieuwe koelkast, een vervangende televisie, een ander meubel of welke uitgave je ook maar wilt doen. Over de minilening worden geen lastige vragen gesteld, dus je bepaalt zelf op welke manier je dat wilt uitgeven.

Hoeveel wil je lenen?

Voer een nummer in van 100 tot 1800.

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 1.000,00
Rente
11,95%
Looptijd
45 dagen
Totaalbedrag
€ 1.011,96

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Leenbedrag€900
Looptijd45 dagen
Jaarlijkse kostenpercentage (JKP)14,55%
Rentebedrag€‎15,20
BKR toetsingNee
Rente percentages zijn het voor laatst gecontroleerd op 6 maart 2024.

Heb je wat extra geld nodig, maar wil je daarvoor liever geen officiële persoonlijke lening of een Flex en Zeker lening afsluiten? We begrijpen dat je daarvoor misschien liever niet naar de bank gaat. In plaats daarvan kun je het geld online lenen, zonder dat er allerlei lastige vragen worden gesteld. Zodat het geld ook een stuk sneller op je rekening staat, om er al binnen 24 uur gebruik van te maken.

In 3 stappen 900 euro lenen

Dankzij 3 eenvoudige stappen kun je 900 euro lenen zonder dat er allerlei ingewikkeld papierwerk nodig is. Om het eind van de maand door te komen of om een mooie nieuwe aankoop te doen. Als je het geld nog even niet hebt, maar nu wel al wilt gebruiken. En om het bedrag na bijvoorbeeld 14, 30, 45 of 60 dagen weer terug te betalen. Als je jouw salaris, uitkering of een ander inkomen ontvangt.

Waarom 900 euro lenen?

Heb je nu een nieuwe televisie nodig of is de koelkast er mee opgehouden? En heb je het geld daarvoor even niet op je rekening staan? Je kunt bijvoorbeeld 900 euro lenen. Als dit het bedrag is dat je nodig hebt. Of als je iets minder nodig hebt, maar je zeker wilt weten dat je later in de maand niet alsnog een beetje tekort zal komen. Zodat je wat extra geld achter de hand hebt, om zeker te weten dat je alle betalingen zonder problemen op tijd kunt doen.

En heb je gespaard voor een nieuwe auto, ga je de keuken verbouwen of heb je een andere grote uitgave gepland? Soms kom je een klein beetje tekort. En kun je eigenlijk niet meer wachten, totdat je de volgende keer salaris of jouw uitkering ontvangt. Je kunt dan 900 euro lenen, om het bedrag compleet te maken en daarmee de betaling te kunnen doen. Zodat je daar niet langer op hoeft te wachten, bijvoorbeeld om alvast lekker weg te rijden in de auto die je wilt gaan kopen.

Zo werkt het: in 3 stappen op jouw rekening

Benieuwd hoe het werkt als je ervoor kiest om online 900 euro te lenen? Zonder de bank en zonder BKR-toetsing, gewoon door online een minilening aan te vragen? We leggen het je uit:

Bepaal het bedrag en de looptijd

Jij bepaalt het bedrag dat je nodig hebt of dat je wilt lenen. Met een minilening van 900 euro of voor een ander bedrag. Om meer of minder te lenen, door goed te kijken naar wat je weer kunt terugbetalen zodra je jouw salaris, uitkering of een ander inkomen ontvangt.
Daarnaast bepaal je zelf hoe lang je het geld wilt gebruiken. Bijvoorbeeld 14 dagen, 30 dagen, 45 dagen of maximaal 60 dagen. Om het geld een paar weken tot een paar maanden te lenen en het daarna meteen weer terug te betalen.

ID, garantstelling en bankrekening

Voordat de geldverstrekker het geld naar je over kan maken is het belangrijk om te bewijzen wie je bent. Daarvoor gebruik je een ID-kaart, paspoort of een rijbewijs. Gewoon online, door een kopie van het document aan te leveren.
Door daarnaast jouw bankrekeningnummer door te geven kan de geldverstrekker het bedrag snel naar je overmaken. Om het geld te lenen en daarmee de aankoop te doen die je voor ogen hebt. Of om aan het eind van de maand gewoon wat extra geld achter de hand te hebben.

Het geld binnen 24 uur op je rekening

Welke reden je ook hebt om het geld te lenen, het staat in ieder geval binnen 24 uur op je rekening. Na akkoord door de geldverstrekker, die jouw aanvraag beoordeelt en bijvoorbeeld kijkt naar de garantstelling. Klopt het allemaal? Dan heb je het geld snel op de rekening staan, waarna je ermee kunt doen wat je wilt.

900 euro lenen zonder BKR

Je kunt de 900 euro lenen zonder BKR. Het Bureau Krediet Registratie doet geen toetsing of controle. Omdat het gaat om een minilening, in plaats van een officiële persoonlijke lening.

Dat betekent dat je het geld kunt lenen als je al een andere lening hebt. En dat je kunt lenen zonder dat dit invloed heeft op een andere aanvraag voor een krediet of bijvoorbeeld een hypotheek die je wilt doen.

Zodra je het bedrag na 14, 30, 45 of 60 dagen weer terugbetaalt ben je er ook weer helemaal vanaf. Je hebt daar geen maanden of zelfs jaren mee te maken, omdat de gegevens van de minilening niet bij het BKR bekend zijn.

Online 900 euro lenen: binnen 10 minuten

Wil je online 900 euro lenen en daar zo snel mogelijk gebruik van maken? Als je er voor de tweede of volgende keer gebruik van maakt kan het geld al binnen 10 minuten op je rekening staan. Omdat je gegevens al bekend zijn en de controle daarvan niet opnieuw plaats hoeft te vinden. Zodat je zelfs in de rij voor de kassa het geld nog aan zou kunnen vragen, om daarmee 10 minuten later af te rekenen.

En vraag je de minilening van 900 euro voor de eerste keer aan? Dan heb je het geld in ieder geval binnen 24 uur op je rekening staan. Om er de volgende dag al gebruik van te kunnen maken. En het bedrag over te maken of de betaling te doen. Of om het geld nog even op je rekening te laten staan, zodat je wat extra euro’s beschikbaar hebt de komende tijd.