Persoonlijke lening voor een camper

Wil je een lening afsluiten voor een camper? Dan is de persoonlijke lening voor een camper de beste manier om binnenkort te genieten van de volledige vrijheid. Om te gaan en staan waar je wilt, gewoon door de camper in te pakken en wel te zien waar jullie uitkomen. In Nederland of zelfs over de grens, met een camper waarmee jullie echt overal naartoe kunnen.

Aanbieder
Product
Rente
Aanvragen
Lloyds Bank Persoonlijke lening
- via DNKM
vanaf 7,20%
Lender & Spender Persoonlijke lening
- via DNKM
vanaf 7,50%
Defam Premium persoonlijke lening
- via DNKM
vanaf 7,60%
Defam Huiseigenarenkrediet
- via DNKM
vanaf 7,90%
Defam Persoonlijke Lening
- via DNKM
vanaf 8,00%
BNP Paribas Persoonlijke basis lening
- via DNKM
vanaf 8,50%
Qander Persoonlijke Lening
- via DNKM
vanaf 8,70%
Directa Persoonlijke lening
- via DNKM
vanaf 8,80%
Santander Persoonlijke lening
- via Santander
vanaf 8,90%
Berekening maandelijkse leninglasten
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag Rente Looptijd Maandbedrag
€ 10.000,00 7,7% 60 maanden € 199,28

Totaalbedrag € 11.956,80

 • Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.
 • Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Onze persoonlijke lening helpt je om geld te lenen voor een camper. Goedkoop dankzij een scherpe rente en natuurlijk netjes binnen het budget dat je daarvoor beschikbaar hebt. Op een verantwoorde manier en voor het bedrag dat jij nodig hebt. Bovenop het bedrag dat je er zelf aan uit wilt geven of door de camper volledig te financieren.

Je bepaalt zelf hoeveel je wilt lenen en hoe lang de looptijd zal zijn. Voor een kleine lening of een grotere lening, afhankelijk van de camper die je wilt kopen en het bedrag dat je daarvoor nodig hebt. Natuurlijk netjes binnen je budget en wat je maximaal kunt lenen, om dat verantwoord te doen en je er geen zorgen over te maken. Zeker niet als jullie er lekker op uit trekken in de nieuwe camper.

Welke camper wil je financieren?

Op zoek naar een camper lening en weet je nog niet precies hoeveel je daarvoor nodig hebt? Een camper kopen is ontzettend leuk. Als geweldige investering in volledige vrijheid, om eindelijk echt te kunnen gaan en staan waar jullie willen.
En benieuwd waar je rekening mee moet houden als je een camper gaat kopen? Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

Een nieuwe of gebruikte camper

Zoek je een nieuwe of juist een gebruikte camper? Er zijn mooie occasions beschikbaar, die natuurlijk goedkoper zijn dan een nieuwe. En ga je voor een nieuwe die daarna weer jarenlang mee kan? Wij bieden je de mogelijkheden met een persoonlijke lening.

Het interieur

Wil je het interieur nog een beetje aanpassen of uitbreiden? Kijk goed naar het aantal slaapplaatsen en het soort bedden. En naar de accu’s en eventuele zonnepanelen, net als naar het comfort dat je kunt verwachten.

Een dashcam

Wil je vakantiefilmpjes maken en bij aanrijdingen of ongevallen precies kunnen aangeven wat er is gebeurd? Houd wat extra geld beschikbaar voor een dashcam, die je op het dashboard van de camper kunt plaatsen.

Persoonlijke lening voor een camperPersoonlijke lening voor een camper: hoe werkt dat?

Camper financieren met een persoonlijke lening? We leggen je aan de hand van 3 duidelijke stappen graag uit hoe dat werkt:

 • Persoonlijke lening

  Gebruik je een persoonlijke lening om de camper te financieren? Vraag online het bedrag aan dat je nodig hebt. Je ontvangt van ons een persoonlijk aanbod, met daarin in ieder geval het vaste maandbedrag en de voorgestelde looptijd.

 • Gegevens en belangrijke documenten

  Akkoord met ons voorstel om geld te lenen voor de camper die je graag wilt rijden? We vragen je om een aantal belangrijke gegevens en documenten. Zo toon je aan wie je bent en laat je zien dat je het bedrag op een verantwoorde manier kunt lenen.

 • Geld op jouw rekening

  Als het allemaal klopt gaan we er meteen voor je mee aan de slag. We maken het geld naar je over, zodat dit snel op je rekening staat. Daarna kun jij de camper kopen die je op het oog hebt.

Waarom Directgeld-lenen.nl?

Benieuwd waarom anderen een camper financieren met onze persoonlijke lening? Je profiteert van een paar belangrijke voordelen:

 • Vast bedrag per maand

  Dankzij een vast bedrag per maand zorg je er eenvoudig voor dat de persoonlijke lening voor de camper past binnen jouw budget. Om op een verantwoorde manier geld te lenen, waarmee je altijd precies weet waar je aan toe bent.

 • Geen verrassingen over de rente

  Je komt natuurlijk niet voor verrassingen te staan, bijvoorbeeld als het gaat om de rente. Dankzij een vaste lage rente, die tijdens de looptijd niet zal schommelen of ineens op kan lopen.

 • Duidelijke looptijd

  Met de duidelijke looptijd voor de persoonlijke lening voor de camper zorg je ervoor dat je het geld niet langer leent dan nodig. Bijvoorbeeld afgestemd op de periode dat je de camper denkt te blijven rijden.

Lening voor een camper

Zoek je een lening voor een camper? Een persoonlijke lening is dan een uitstekende keuze. Met een vaste looptijd en op basis van een vast bedrag per maand. Terwijl je aan de andere kant toch de flexibiliteit hebt om vervroegd boetevrij extra af te lossen. Zodat je de volledige vrijheid ervaart, zowel in de camper als wanneer het gaat om de lening die je afsluit.

Geld lenen voor andere leendoelen