Lening voor jouw rijbewijs

Lening aanvragen voor jouw rijbewijs? Het rijbewijs is een grote uitgave, waarna je waarschijnlijk ook graag een auto wilt kopen. Waardoor je natuurlijk wat extra geld kunt gebruiken en je daar bovendien niet de enige in bent. Als je niet kunt wachten om je rijbewijs voor de auto, voor de motor of misschien zelfs voor je scooter te halen. Waarvoor je geld kunt lenen, door gebruik te maken van onze persoonlijke lening.

Voer een nummer in van 5000 tot 100000.

Om in aanmerking te komen voor een lening dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden. We vragen je daarom op voorhand om te bevestigen dat je in het verleden niet in achterstand bent geweest op een lening of krediet. Aanvragen worden onder andere getoetst bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 10.000,00
Rente
7,7%
Looptijd
60 maanden
Maandbedrag
€ 199,28
Totaalbedrag
€ 11.956,80

Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Door geld te lenen voor jouw rijbewijs zorg je ervoor dat je dit in één keer kunt halen. Omdat je voorkomt dat je per les moet afrekenen en het voor kan komen dat je meer lessen nodig hebt dan je nu kunt betalen. Voorkom zo’n lastige pauze in de rijlessen, door een pakket te kiezen waarvoor je gebruik kunt maken van bijvoorbeeld een persoonlijke lening.

En wil je er vooral voor zorgen dat je nog wat geld achter de hand houdt als je het rijbewijs eenmaal gehaald hebt? Je wilt misschien wel een leuke eerste auto kopen en moet daarna natuurlijk ook nog regelmatig kunnen tanken. Allemaal zaken die geld kosten, waardoor het interessant kan zijn om daar nu nog niet te veel van uit te geven.

Geld lenen voor je rijbewijs: voor de auto en motor

geld achter het stuur

Ga je voor jouw autorijbewijs en wil je een compleet pakket afsluiten? Houd rekening met zowel de theorie als de praktijk. Die beiden geld kosten, waardoor het totaalbedrag behoorlijk kan oplopen. Gemiddeld betalen anderen zo’n €2.000 voor hun rijbewijs, een bedrag dat je waarschijnlijk niet zomaar hebt liggen. En waar je dus geld voor kunt lenen, waarmee je ervoor zorgt dat je de kosten kunt spreiden. Over de periode dat je het rijbewijs hebt en heerlijk in jouw autootje kunt gaan toeren.

En wil je geld lenen voor het motorrijbewijs? Het is voor veel mensen een extraatje, nadat ze hun autorijbewijs al een aantal jaren in het bezit hebben. En al heb je natuurlijk een goede voorbereiding gehad, dan nog is het belangrijk om voldoende lessen te nemen om het rijden onder de knie te krijgen. Waarmee je meer kans maakt om het rijbewijs in één keer te halen, zodat je voldoende hebt aan het bedrag dat je daarvoor zou willen lezen.

Lening voor jouw rijbewijs: hoe werkt dat?

Wil je geld lenen voor het rijbewijs? Waarschijnlijk is het de eerste keer dat je dit doet, dus we leggen je graag uit hoe het werkt:

 • Persoonlijke lening
  Wil je geld lenen voor jouw rijbewijs? Met een persoonlijke lening leen je het bedrag dat je nodig hebt. Dat je online kunt aanvragen, of waarvoor je online kunt berekenen wat je maximaal kunt lenen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen krijg je daarvoor een persoonlijk voorstel.
 • Gegevens en belangrijke documenten
  Akkoord met het voorstel dat je van ons hebt ontvangen? We vragen je om een aantal belangrijke gegevens en documenten. Waarmee we jouw aanvraag controleren en waarmee we ervoor zorgen dat je het bedrag op een verantwoorde manier kan lenen.
 • Geld op jouw rekening
  Zodra de gegevens en documenten netjes kloppen gaan we er voor je mee aan de slag. Om het in orde te maken en het bedrag dat je wilt lenen naar jouw rekening over te maken. Zodat jij het rijbewijs kunt gaan halen, door snel te starten met de lessen die je wilt volgen.

Waarom Directgeld-lenen.nl?

Benieuwd waarom anderen geld lenen voor hun rijbewijs met onze persoonlijke lening? We zetten daarvan 3 voordelen voor je op een rij:

 • Vast bedrag per maand
  Je betaalt altijd een vast bedrag per maand. Dankzij de vaste rente en de looptijd, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Zonder verrassingen en netjes binnen budget, om het geld op een verantwoorde manier te lenen.
 • Geen verrassingen over de rente
  Zeker weten dat je een scherpe rente betaalt, die niet ineens op kan lopen? Onze rente staat vast, dus die kan niet ineens gaan schommelen of oplopen. Zodat je in plaats daarvan steeds goed weet waar je aan toe bent en we zelfs de totale kosten voor je kunnen berekenen.
 • Duidelijke looptijd
  Geld lenen voor jouw rijbewijs en er met de looptijd voor zorgen dat je daar niet te lang voor blijft betalen? Dankzij de duidelijke looptijd kun je vooraf zien wanneer je er weer vanaf bent. En wil je eerder aflossen? Dat kan altijd boetevrij, zodat je volledig flexibel bent.

Lening voor jouw rijbewijs

Op zoek naar een lening voor jouw rijbewijs? Wij zorgen ervoor dat je snel kunt starten met de lessen voor de auto, voor de motor of zelfs voor de scooter. Zodat je zeker weet dat je daar genoeg geld voor hebt, dankzij de persoonlijke lening die je natuurlijk gewoon online kunt aanvragen.