Terug naar overzicht

Lloyds Bank

Lloyds bank hoort bij de Lloyds Banking Group. Het is een internationale bank met de hoofdvestiging in Londen. Ze bieden een legio aan financiële producten en diensten aan in Nederland. Vooral voor het afsluiten van een persoonlijke lening ben je aan het juiste adres bij de Lloyds bank.

Vraag een persoonlijke lening aan bij Lloyds Bank door op onderstaande knop te klikken.

Lening aanvragen

Over Lloyds Bank

Als je een lening aanvraagt, beschik je snel over het geld en tegen een aantrekkelijke rente. Ze zijn bijvoorbeeld ook op de Nederlandse markt actief met hypotheken en spaarrekeningen.

Kies voor een lening van Lloyds Bank

Kiezen voor een persoonlijke lening van Lloyds Bank heeft als voordeel een vaste looptijd tegen een scherpe rente. Verantwoord geld lenen is ook in jouw belang en de Lloyds bank hecht daar ook waarde aan. Een lening afsluiten moet niet zorgen voor geldzorgen in de toekomst. Jouw gegevens worden eerst zorgvuldig getoetst voordat je een lening krijgt.

Voor een persoonlijke lening voor een bedrag van meer dan €30.000 kun je niet bij de Lloyds bank terecht. Voor het financieren van een kostbare verbouwing aan je woning moet je dus op zoek gaan naar een andere bank. Voor een lening voor een bedrag tot €5.000 kun je ook niet bij deze bank terecht. Sommige banken houden een minimumbedrag aan van €10.000, dus het limiet is een minpunt voor de Lloyds bank. Sluit je een tweede lening af bij Lloyds bank? Dan is een hoger bedrag lenen mogelijk tot €50.000.

Actuele rente standen

VanafTot en metMinimale renteAanvragen
€10.000€14.9997,80 % Aanvragen
€15.000€24.9997,20 % Aanvragen
€25.000€50.0006,90 % Aanvragen
Rente percentages zijn het voor laatst geüpdate op 6 november 2023.

Goed om te weten over de Lloyds Bank lening

Lloyds bank vraagt een redelijke rente voor de persoonlijke lening. Als je de rente vergelijkt met actuele rentes van andere kredietverstrekkers brengt Lloyds Bank een eerlijke rente in rekening. Er is een vaste looptijd en de rente staat gedurende de volledige looptijd vast. Tijdens de looptijd vraagt de bank geen extra vergoeding en geen kosten die als een volslagen verrassing komen.

Geld lenen bij Lloyds Bank – Meer weten?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij de Lloyds bank? Je kunt vrijblijvend eerst een berekening maken. Ga wel eerst vergelijken via onze website. Alleen de beste lening is goed genoeg. Afgestemd op jouw persoonlijk risicoprofiel krijg je van de banken meestal eerst een voorstel. Pas als je akkoord bent met de offerte, vraagt de bank financiële gegevens op om jouw aanvraag te toetsen. Lloyds bank doet het anders. Pas na het toetsen krijg je een offerte waarmee je akkoord kunt gaan.

Na het indienen van jouw aanvraag zal de bank jouw gegevens toetsen bij het bureau krediet registratie (BKR). Daarnaast beoordeelt Lloyds bank of je de lening kunt krijgen afhankelijk van de hoogte van jouw inkomen.

Wat zijn de voorwaarden voor een Lloyds bank lening?

 • Leeftijd tussen 18 en 72 jaar oud;
 • Geen tijdelijke verblijfsvergunning en moet in Nederland wonen;
 • Met een dienstverband van minimaal 24 maanden krijg je een ruimere maximale lening;
 • Ondernemers kunnen geen persoonlijke lening aanvragen bij Lloyds bank;
 • Toeslagen op het inkomen worden alleen meegerekend als ze structureel zijn.

Lloyds Bank lening aanvragen – Wie doet wat?

Het aanvragen van de lening verloopt via een tussenpersoon. De tussenpersoon vraagt de lening voor je aan. Nadat je de aanvraag door hebt gezet, gaat de bank via de Lloyds Bank Verzamel app gegevens en documenten bij jou opvragen. Het verzamelen van informatie verloopt volledig online. Je hoeft niet schriftelijk documenten te sturen. Wij zijn jouw tussenpersoon en kunnen jou helpen bij het aanvragen van de persoonlijke lening.

Hoe verloopt het aanvraagproces bij Lloyds bank?

Het proces na het akkoord geven op een voorstel van de bank gaat als volgt:

 1. Via de verzamelapp stuur je de gevraagde informatie op naar Lloyds bank. Het gaat bijvoorbeeld om een kopie van je paspoort of identiteitskaart en om documenten waar de hoogte van jouw inkomen uit blijkt.
 2. De gegevens worden beoordeeld en er wordt beoordeeld of je voldoet aan de voorwaarden om voor de lening in aanmerking te komen. Je inkomen moet hoog genoeg zijn voor het betalen van de maandelijkse rente en aflossingen.
 3. Je geeft akkoord door het ondertekenen van de offerte. Omdat de beoordeling al klaar is, kun je binnen een paar dagen na de ondertekening het aangevraagde leenbedrag op je rekening gestort krijgen.
 4. Het aangevraagde geld wordt binnen een paar dagen aan je overgemaakt. De lening is dus snel af te sluiten.

Voor- en nadelen Lloyds bank persoonlijke lening

Voordelen

 • Handige lloyds bank verzamel app;
 • Vast maandbedrag met daarin de rente en de aflossingen verwerkt;
 • Een lage rente in vergelijking met veel andere kredietverstrekkers.
 • Bij het aanvragen van een tweede lening, stijgt het maximaal te lenen bedrag naar €50.000

Nadelen

 • Maximale leenbedrag is €30.000;
 • Minimale leenbedrag is €5.000;
 • Looptijd korter dan 24 maanden bieden ze niet aan.

Lloyds Bank review

Totale score

Na onze uitgebreide review op diverse punten komen wij uit op een totaalscore van:

4.3
Rente en kosten
Support en service
Flexibiliteit en voorwaarden
Website en functionaliteit
 • Meest geschikt voor: persoonlijke lening
 • Leenbedrag: €5.000 tot €30.000
 • Looptijd: tot 10 jaar (in sommige gevallen is een langere looptijd mogelijk)
 • BKR toetsing: ja

Ik ben tevreden over de aangevraagde lening. Mijn aanvraag is direct in behandeling genomen en binnen één week had ik het geld op mijn rekening staan. Voordat ik de lening afsloot, heb ik eerst vergeleken. De verschillen tussen de banken waren erg groot, en Lloyds Bank kwam als voordeligste uit de vergelijking. Uiteindelijk heb ik voor Lloyds bank gekozen om de lage rente en ik las dat andere mensen er tevreden over waren.

Particuliere aanvrager

Veelgestelde vragen

Lloyds Bank valt onder de vleugels van Lloyds Banking Group. Het hoofdkantoor zit in Londen. Het is oorspronkelijk een Duitse bank. In Nederland bieden ze meerdere financiële producten aan, met de focus op lenen en sparen.

Met een persoonlijke lening bij de Lloyds bank kun je een bedrag lenen tot €30.000. Ze verstrekken geen persoonlijke leningen onder een bedrag van €5.000. Een lopende lening kun je niet meer aanpassen en de rente staat gedurende de looptijd vast.

Contactgegevens Lloyds bank

Lloyds Bank
De Entree 254
1101 EE Amsterdam

E-mail klantenservice
Gebruik dit formulier

Klantenservice telefoon
+31 (0)20 200 8388

0 reactions

Beoordeel Lloyds Bank

Bijvoorbeeld, leg uit hoe we jou hebben kunnen helpen, hoe het aanvraag proces ging of wat je van de klantenservice vond.

Geld lenen: vergelijk leningen bij Directgeld-lenen.nl

Ga je geld lenen? Het vergelijken van leningen zorgt ervoor dat je een passende lening vindt voor jouw situatie en niet te veel betaalt. Je vergelijkt alle beschikbare leningen eenvoudig bij Directgeld-lenen.nl en sluit hier ook eenvoudig de beste lening af.

Voordelen geld lenen via Directgeld-lenen.nl

 • 100% onafhankelijk
 • Gratis en duidelijke informatie
 • Bespaar met de beste deals