Terug naar overzicht

De bank die voor je klaar staat! Ben je student, ouder of behoor je tot de senioren? Voor ieders situatie wordt een passende lening gezocht. Ook zakelijk kan je bij ABN AMRO terecht om geld te lenen.

Start een aanvraag voor een persoonlijke lening door op onderstaande knop te klikken.

Lening aanvragen

Over ABN AMRO

Wist je dat de ABN AMRO tot de een van de drie grootste banken van Nederland behoort? Mede daarom streven zij ernaar een leidende duurzame bank te zijn. Er wordt constant geïnvesteerd in de toekomst.

Bij deze bank staat men altijd voor je klaar door middel van een uitstekende klantenservice. Wanneer je geld leent bij ABN AMRO kan je hen bereiken via de chat, beeldbankieren of per telefoon. Ook zijn je bankzaken uiteraard volledig online te regelen.

Ze hebben een gedurfde doelstelling: ‘Banking for better, for generations to come’. Deze doelstelling hebben ze gekozen omdat ze beseffen wat voor een enorme impact ze hebben op de economie en maatschappij. Ze kiezen voor positieve en duurzame keuzes, met het oog op de toekomst.

Voordelen ABN AMRO

  • Voor iedere financiële situatie een passende lening
  • Persoonlijk advies van beleggingsexperts
  • Zelf direct online zaken regelen
  • Cashback actie voor studenten

Meest gekozen lening bij ABN AMRO

De meest gekozen lening van de ABN AMRO is de persoonlijke lening. Het is een betrouwbare lening die je af kunt sluiten tegen een historisch lage rente. Doordat het leenbedrag, de looptijd en de rente vooraf vastgesteld worden, weet je precies waar je aan toe bent. Je weet welk bedrag je per maand kwijt bent aan rente en aflossing en wanneer je de lening volledig hebt afgelost.

De lening is ideaal voor een eenmalige grote uitgave of wanneer je bij ABN AMRO geld leent voor een auto. Je krijgt het geld in een keer op je rekening gestort. Wil je tussentijds extra aflossen, dan kost dit niets extra’s.

Actuele rente standen

VanafTot en metMinimale renteAanvragen
€5.000€9.99911,00 % Aanvragen
€10.000€14.9999,10 % Aanvragen
€15.000€24.9998,20 % Aanvragen
€25.000€49.9998,10 % Aanvragen
€50.000€75.0007,70 % Aanvragen
Rente percentages zijn het voor laatst geüpdate op 6 november 2023.

Klachtenregeling

Wil je geld lenen bij ABN AMRO maar heb je een klacht hebt omtrent de dienstverlening? Dan wordt er alles aan gedaan om deze naar tevredenheid op te lossen. Kom je er nog niet uit of ben je nog niet tevreden? Dan heb je de mogelijkheid het Klachteninstituut Financiele Dienstverlening (KiFiD) in te schakelen.

Contactgegevens ABN AMRO

ABN AMRO Bank N.V.
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam

Klantenservice telefoon
0800 0240711

0 reactions

Beoordeel ABN AMRO

Bijvoorbeeld, leg uit hoe we jou hebben kunnen helpen, hoe het aanvraag proces ging of wat je van de klantenservice vond.

Geld lenen: vergelijk leningen bij Directgeld-lenen.nl

Ga je geld lenen? Het vergelijken van leningen zorgt ervoor dat je een passende lening vindt voor jouw situatie en niet te veel betaalt. Je vergelijkt alle beschikbare leningen eenvoudig bij Directgeld-lenen.nl en sluit hier ook eenvoudig de beste lening af.

Voordelen geld lenen via Directgeld-lenen.nl

  • 100% onafhankelijk
  • Gratis en duidelijke informatie
  • Bespaar met de beste deals