Snel 100 euro lenen!

100 euro lenen en op die manier alvast een voorschot krijgen op jouw salaris of uitkering? Voorkom dat je net wat geld tekort komt, bijvoorbeeld aan het eind van de maand. Door snel 100 euro te lenen, zonder BKR-registratie en andere lastige vragen. Zodat het geld zelfs binnen 10 minuten op je rekening kan staan, als je al eens eerder gebruik maakte van de minilening.

Je kunt 100 euro lenen zonder BKR-controle, om je daar geen zorgen over te maken. Als je wat extra geld nodig hebt, omdat je volgende week of daarna pas jouw salaris weer krijgt. En je nu een paar extra boodschappen wilt doen of een andere rekening hebt gekregen. Die je natuurlijk op tijd wilt betalen, dus waarvoor je wat extra geld kunt gebruiken. Dat je daarna ook weer binnen maximaal een paar maanden terugbetaalt, zonder dat je er een officiële lening bij de bank voor hoeft af te sluiten.

Leenbedrag€100
Looptijd30 dagen
Jaarlijkse kostenpercentage (JKP)8.86%
Rentevergoeding€0,70
BKR toetsingNee

Snel 100 euro lenen: in 3 stappen

Je wilt snel 100 euro lenen, maar hoe gaat dat in z’n werk? We leggen het je uit aan de hand van 3 eenvoudige stappen:

Online aanvragen: geld lenen

Je kunt online 100 euro lenen, door aan te geven dat je dit geld snel nodig hebt. En gaat het je om 150, 200 of 1.000 euro? Ook die bedragen kun je online lenen, door gebruik te maken van de minilening. Bedenk vooraf hoeveel je nodig hebt, zodat je bijvoorbeeld de periode kunt overbruggen tot je weer salaris krijgt.

Controle en garantstelling

Zodra je de minilening hebt aangevraagd zal je een paar gegevens moeten opgeven en documenten aanleveren. Je bewijst op die manier wie je bent, om het geld te kunnen lenen. Daarnaast heb je een garantstelling nodig, waarmee de geldverstrekker zeker weet dat je dit weer kunt terugbetalen.

Geld op jouw rekening

Is alles akkoord? Het geld wordt meteen naar je overgemaakt. Dat betekent dat het in ieder geval binnen 24 uur op je rekening staat. En maakte je er al eerder gebruik van een minilening? Dan wordt het geld meteen overgemaakt dus kun je dat al binnen 10 minuten op je rekening verwachten.

Bereken jouw maandelijkse leninglasten
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
LeenbedragRenteLooptijd
€ 100,009,5%30 dagen

Totaalbedrag€ 100,48

  • Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

100 euro lenen

Geen BKR-check

Je wilt snel 100 euro lenen, zonder kostbare tijd te verliezen. Een minilening is dan een goede keuze, omdat er geen toetsing door het BKR hoeft plaats te vinden. Het Bureau Krediet Registratie controleert alle officiële leningen (hoger dan 1500 euro) via de banken en andere geldverstrekkers. Waardoor er kostbare tijd verloren gaat, als het BKR naar jouw aanvraag en de gegevens moet kijken. Om na te gaan of je al andere kredieten hebt, of je die altijd op tijd hebt terugbetaald en of er geen andere risico’s gelden.

Kies voor een snelle lening zonder BKR toetsing

Let op: kies je voor een snelle lening voor 100 euro, zonder BKR-toetsing? Het Bureau Krediet Registratie houdt in de gaten of je niet meer leent dan dat je straks kunt terugbetalen. Het is in dit geval belangrijk om er zelf voor te zorgen dat je dit weer netjes kunt aflossen. Iets waarvoor je een garantstelling gebruikt, via vrienden en bekenden of bij een bedrijf dat je daarbij kan helpen.

Heb je nog een andere lening?

Heb je een negatieve BKR-registratie of heb je andere leningen lopen die je nog aan het terugbetalen bent? Het kan zijn dat je daardoor geen andere lening met een BKR-toetsing kunt afsluiten. Een minilening hoeft dan geen probleem te zijn. Zorg er uiteraard wel voor dat je vooraf bedenkt hoe je het geld weer terug zal betalen. Bijvoorbeeld als je binnenkort jouw salaris ontvangt of de uitkering gestort krijgt. En je dat geld gebruikt om de geleende 100 euro weer op tijd terug te betalen.

Binnen 10 minuten op je rekening

Je kunt 100 euro lenen, die zelfs binnen 10 minuten op jouw rekening kan staan. Om daar een paar weken, een maand of maximaal een paar maanden gebruik van te maken. Zodat je het geld eventjes kunt gebruiken, bijvoorbeeld om de extra boodschappen te doen of de extra kosten op te vangen. Onverwacht en aan het eind van de maand, waardoor het net te lang duurt voordat je weer salaris of jouw andere inkomen ontvangt. En waarvoor je in de tussentijd even op zoek bent naar een oplossing, zodat je niet zonder geld komt te zitten.

Geld snel op je rekening

Het geld staat snel op jouw rekening, vooral als je er al een keer eerder gebruik van maakte. Vervolgens zal je het bedrag van 14 dagen, na 30 dagen of na maximaal 2 maanden weer terugbetalen. Waardoor je geen gebruik hoeft te maken van een langlopende lening. Je hoeft er geen persoonlijke lening of een doorlopend krediet voor af te sluiten. In plaats daarvan kies je voor een minilening. Waarvan je het geld snel ontvangt en waarmee je dat bedrag ook weer snel kunt terugbetalen. Zodat je er daarna helemaal vanaf bent. Zonder registratie bij het BKR, waardoor dit geen invloed heeft op geld dat je daarna eventueel wilt lenen.

100 euro lenen of meer

Je kunt snel 100 euro lenen en dat al binnen 10 minuten op je rekening laten storten. En denk je dat je eigenlijk iets meer nodig hebt, zoals 200 euro of zelfs 500 euro? Ook die bedragen kun je gewoon online aanvragen. Je hebt daar geen officiële lening voor nodig, waardoor het geld een stuk sneller op je rekening kan staan.

Is de minilening wat voor jou?

De minilening werkt hetzelfde als voor 100 euro, zodat je goed weet waar je aan toe bent. En het geld snel op je rekening staat, om daar meteen gebruik van te kunnen maken. Handig als het eind van de maand net te snel komt of als je nog even moet wachten op jouw salaris of andere inkomen. Online aan te vragen, zodat je snel 100 euro kunt lenen zonder BKR-toetsing.

Ander bedrag lenen?: