600 euro lenen zonder tussenkomst van bank

600 euro lenen als je wat krap bij kas zit of veel kosten hebt gemaakt de afgelopen tijd? Handig als het nog een paar weken duurt voordat je jouw salaris, uitkering of ander inkomen weer krijgt. En als je nu al geld nodig hebt, omdat dit met een minilening al binnen 24 uur bij jou op de rekening kan staan.

Leenbedrag €600
Looptijd 45 dagen
Jaarlijkse kostenpercentage (JKP) 9.86%
Rentevergoeding €7,00
BKR toetsing Nee

600 euro lenen Je kunt het geld lenen zonder BKR en zonder dat je daar de bank voor nodig hebt. Door online het bedrag aan te vragen dat je wilt gebruiken. Voor een belangrijke aankoop of om gewoon even achter de hand te houden. Zodat je zeker weet dat je het eind van de maand zal halen. En je bij de kassa niet ineens ‘saldo ontoereikend’ zal zien.

We maken het je online graag makkelijk om 600 euro te lenen. Door het bedrag aan te vragen en zelf aan te geven hoe lang je er gebruik van wilt maken. Om het vervolgens binnen 24 uur te ontvangen. Of al binnen 10 minuten, als je al eerder een minilening afsloot en jouw gegevens daardoor al bekend zijn.

Bereken jouw maandelijkse leninglasten
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag Rente Looptijd
€ 600,00 9,5% 45 dagen

Totaalbedrag € 604,75

  • Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Waarom 600 euro lenen?

Waarom je 600 euro zou lenen? Daar kun je een heel persoonlijke reden voor hebben. Bijvoorbeeld als de vriezer of de koelkast het ineens niet meer doet. En je die wilt vervangen, waarbij je meteen moet afrekenen om de levering in gang te kunnen zetten. Iets dat je snel wilt doen, nu je merkt hoe afhankelijk we eigenlijk zijn van deze apparaten.

En gaat het je om de boeken van de kinderen, ben je aan het klussen en is dat duurder dan je dacht of heb je jouw inkomen nog even niet ontvangen? Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor je het even wat krapper hebt dan je had gedacht. Een lastige situatie, die je natuurlijk wilt voorkomen. Bijvoorbeeld met een minilening van 600 euro, zodat je daarvoor geen officiële persoonlijke lening of een doorlopend krediet bij de bank hoeft af te sluiten.

Zo werkt het: in 3 stappen op jouw rekening

We leggen je graag uit hoe het werkt, aan de hand van 3 duidelijke stappen om het geld te lenen:

600 euro lenen

Bepaal het bedrag en de looptijd

Heb je 600 euro nodig of twijfel je nog over het bedrag? Je kunt online zelf aangeven hoeveel je graag wilt lenen. Samen met de looptijd van de minilening. Bijvoorbeeld als je het geld 14 dagen, 30 dagen, 45 dagen of zelfs 60 dagen nodig hebt. Zodat je een paar weken tot een paar maanden lang wat meer geld achter de hand hebt. Of om meteen een uitgave te doen. En het geld weer terug te betalen als je jouw salaris, uitkering of ander inkomen ontvangt.

ID, garantstelling en bankrekening

Over de minilening worden geen lastige vragen gesteld, omdat je 600 euro kunt lenen zonder BKR. Toch neemt dat niet weg dat je een paar gegevens op zal moeten geven. Zorg er in ieder geval voor dat je een kopie van jouw ID-kaart, paspoort of rijbewijs kunt aanleveren. En dat je een garantstelling hebt. Je kunt die vragen bij vrienden of familie, net als bij bedrijven die je daar graag mee helpen. En geef ten slotte aan op welke bankrekening je het geld wilt ontvangen, om daar de komende tijd gebruik van te maken.

Het geld binnen 24 uur op je rekening

Waar je het geld ook voor nodig hebt, als je 600 euro gaat lenen zonder BKR kun je daar snel gebruik van maken. De beoordeling is een stuk sneller dan bij de bank en bij andere officiële instanties. Zodat het geld al binnen 24 uur bij jou op de rekening zal staan. En je daar meteen gebruik van kunt maken op de manier die je wilt.

600 euro lenen zonder BKR

Wil je 600 euro lenen zonder BKR? De minilening wordt niet aangemeld bij het Bureau Krediet Registratie. Dat voorkomt een toetsing en een controle. Eventuele andere leningen zullen niet zichtbaar zijn. En wil je later een ander krediet aanvragen? Dan telt deze minilening niet (meer) meer in de beoordeling daarvan.

Tip: zorg er zelf voor dat je niet meer leent dan je terug kunt betalen. Normaal gesproken houdt het BKR dat voor je in de gaten.

Door 600 euro te lenen zonder BKR gaat dit een stuk sneller. En ben je er ook sneller weer vanaf, als je het bedrag terugbetaalt. Zodra je jouw salaris, uitkering of ander inkomen hebt ontvangen. Het voorkomt dat de lening je nog maanden of zelfs jaren zal blijven achtervolgen.

Online 600 euro lenen: binnen 10 minuten

Wil je online 600 euro lenen en heb je dat met spoed nodig? De eerste keer moet er een beoordeling plaatsvinden. Dat betekent dat je het geld binnen 24 uur op je rekening kunt hebben. Dat is de tijd die de geldverstrekker nodig heeft om te controleren wie je bent. En om te beoordelen of de garantstelling klopt en of je het geld op jouw rekening kunt ontvangen. Zodat je daarmee kunt doen wat jij wilt, omdat daar verder geen lastige vragen over worden gesteld.

Heb je al eerder een minilening aangevraagd en die ook weer netjes op tijd terugbetaald? De tweede keer is het niet nodig om alle gegevens nog een keer te controleren en beoordelen. Dat betekent dat je het geld de tweede keer al binnen 10 minuten op jouw rekening kunt ontvangen. Om er nog sneller gebruik van te maken, zelfs als je aan de kassa merkt dat je saldo te laag is en je op dat moment niet kunt afrekenen. Om snel geld te lenen zonder BKR, zodat je zelfs als je even krap bij kas zit toch voldoende achter de hand hebt om alle betalingen op tijd te doen.

Ander bedrag lenen?: