Direct 800 euro lenen

Geld lenen en 800 euro nodig, bijvoorbeeld voor een nieuwe koelkast, televisie of om wat extra geld achter de hand te houden? Een minilening is dan de beste keuze. Om snel wat extra geld te lenen, zonder dat je daar een officiële persoonlijke lening of een doorlopend krediet voor nodig hebt.

Leenbedrag €800
Looptijd 45 dagen
Jaarlijkse kostenpercentage (JKP) 9.83%
Rentevergoeding €9,30
BKR toetsing Nee

Je kunt 800 euro lenen met spoed, omdat je het bedrag al binnen 24 uur op jouw rekening hebt staan. En leen je voor de tweede of de volgende keer? Dan kun je er zelfs binnen 10 minuten al gebruik van maken. Zodat je zelfs in de rij voor de kassa nog een minilening aan kunt vragen, om daar vervolgens meteen mee af te rekenen.

800 euro lenen via een minilening

Als je kiest voor een minilening van 800 euro vindt er geen toetsing bij het BKR plaats. Bovendien worden er geen lastige vragen gesteld, omdat je hiervoor niet naar de bank hoeft. Je leent het geld voor een paar weken tot maximaal een paar maanden. Waarna je er weer helemaal vanaf bent, waardoor je er geen maanden of zelfs jaren aan vast zal zitten.

800 euro lenen

Waarom 800 euro lenen?

Benieuwd waarom anderen geld lenen en 800 euro aanvragen? Dat doen ze bijvoorbeeld voor nieuwe huishoudelijke apparaten. En voor nieuwe meubels, die ze nu alvast moeten afrekenen. Maar waar ze het geld nog niet voor hebben, omdat ze nog even moeten wachten op hun salaris, uitkering of ander inkomen.

Dus heb je nu het geld nodig of wil je de aankoop alvast doen? Je kunt het gebruiken om bij te leggen bij een nieuwe auto of een andere grote uitgave. Of om achter de hand te houden de komende tijd. Zodat je wat extra geld over hebt en je je daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken.

Hoe je de geleende 800 euro wilt gebruiken maakt niet uit, omdat je daar geen lastige vragen over worden gesteld. In plaats daarvan wordt het bedrag gewoon naar je overgemaakt. Je bepaalt vervolgens zelf hoe je daar gebruik van wilt maken. En waaraan je het wilt uitgeven. Zelfs als je de 800 euro wilt lenen voor meerdere uitgaven, omdat je pas over een paar weken jouw inkomen weer ontvangt.

Bereken jouw maandelijkse leninglasten
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag Rente Looptijd
€ 800,00 9,5% 45 dagen

Totaalbedrag € 806,32

  • Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Zo werkt het: in 3 stappen op jouw rekening

Precies weten hoe het werkt als je 800 euro gaat lenen zonder BKR en de bank? We zetten het in 3 stappen voor je op een rij:

Bepaal het bedrag en de looptijd

Jij bepaalt zelf hoeveel je wilt lenen. Heb je 800 euro nodig of gaat het eigenlijk om een ander bedrag? Je vraagt het zelf aan, dus jij bepaalt hoeveel geld je op jouw rekening wilt ontvangen. Daarnaast kun je zelf aangeven hoe lang je het geld wilt houden. Bijvoorbeeld 14 of 30 dagen. En heb je het geld langer nodig? Dan kun je de minilening 45 of 60 dagen gebruiken.

ID, garantstelling en bankrekening

Om het geld aan je over te maken moet de geldverstrekker een paar dingen van je weten. Met jouw identiteitsbewijs kun je aantonen dat je bent wie je zegt dat je bent. Gebruik een ID-kaart, paspoort of een rijbewijs, dat je gewoon online kunt aanleveren om het bewijs te leveren. En zorg voor een garantstelling voor het bedrag dat je wilt lenen. Dat kan via vrienden of familie, net als via een paar bedrijven die je daarmee kunnen helpen. Ten slotte geef je jouw bankrekeningnummer door, zodat je daarop het geld zal ontvangen.

Het geld binnen 24 uur op je rekening

Gaat de geldverstrekker akkoord met jouw aanvraag om geld te lenen? Je kunt de 800 euro snel op jouw rekening verwachten. Standaard al binnen 24 uur. En maak je voor de tweede of volgende keer gebruik van een minilening? Dan staat het geld zelfs binnen 10 minuten op jouw rekening, zodat je er eigenlijk meteen mee kunt afrekenen.

800 euro lenen zonder BKR

Wil je wél 800 euro lenen, maar liever niet dat het BKR daarvan op de hoogte is? Als je een officiële persoonlijke lening of een doorlopend krediet aanvraagt bij de bank is er altijd sprake van een controle. Dat betekent dat jouw lening geregistreerd wordt en dat dit jarenlang gevolgen kan helpen voor jouw mogelijkheden om geld te lenen.

Met een minilening kun je geld lenen zonder BKR. Zoals 800 euro, die je een paar weken tot maximaal een paar maanden nodig hebt. Om het bedrag daarna weer terug te betalen, bijvoorbeeld als je jouw salaris, uitkering of een ander inkomen ontvangt. En waarmee je zeker weet dat het BKR daar niet van op de hoogte is en ook geen rekening mee kan houden bij toekomstige aanvragen.

Tip: het BKR houdt in de gaten dat je niet meer leent dan je financieel aan kunt. Het is belangrijk om er zelf voor te zorgen dat je het bedrag dat je leent ook weer netjes kunt terugbetalen.

Online geld lenen: 800 euro binnen 10 minuten

Je kunt online geld lenen als je 800 euro nodig hebt. Zelfs binnen 10 minuten, als je daar voor de tweede of volgende keer gebruik van maakt. Nadat je eerder een minilening aanvroeg en die ook weer op tijd terugbetaalde. Om er nog een keer gebruik van te maken, als je weer wat extra geld nodig hebt. Of als je een mooie aankoop wilt doen, waar je op dit moment het geld nog even niet voor hebt.

En vraag je de minilening van 800 euro voor de eerste keer aan? Je kunt het geld lenen met spoed. Om er binnen 24 uur gebruik van te maken. Zodat je de aankoop kunt doen die je wilt of om wat extra geld achter de hand te houden. Tot aan het eind van de maand of net wat langer, om je daar dankzij de minilening geen zorgen over te hoeven maken.

Ander bedrag lenen?: