200 euro lenen: snel en zonder gedoe

200 euro lenen? Snel, zonder gedoe en ook mogelijk met een BKR-registratie. Als je binnen 24 uur geld nodig hebt. Voor een autoreparatie die duurder uitvalt dan je dacht, voor een mooie nieuwe iPhone of als je gewoon even wat extra geld nodig hebt.

Je kunt online een minilening aanvragen, zodat je daarvoor geen persoonlijke lening hoeft af te sluiten. In plaats daarvan leen je een bedrag van bijvoorbeeld 200 euro, dat je na 15, 30 of 45 dagen weer terugbetaalt. Snel, eenvoudig en zonder registratie bij het Bureau Krediet Registratie. Om daar ook weer snel vanaf te zijn, bijvoorbeeld als je jouw salaris weer ontvangt.

Snel en zonder gedoe

Je wilt snel 200 euro lenen, zonder gedoe of andere ingewikkelde papieren. De bank kan je er waarschijnlijk niet mee helpen, dus online is dat een stuk eenvoudiger. In 4 duidelijke stappen:

Leenbedrag €200
Looptijd 30 dagen
Jaarlijkse kostenpercentage (JKP) 9.52%
Rentevergoeding €1,50
BKR toetsing Nee
 1. Bedrag dat je wilt
  lenen Geef aan welk bedrag je nodig hebt, bijvoorbeeld 200 euro. Voor extra kosten waar je even niet op had gerekend of als je net tekortkomt om voor bijvoorbeeld 800 euro een nieuwe smartphone uit te zoeken.
 2. ID aanleveren
  Het is belangrijk dat je aantoont wie je bent, door jouw identiteitsbewijs te uploaden. Dat kan een ID-kaart, een paspoort of een rijbewijs zijn, afhankelijk van wat je op dat moment makkelijk bij de hand hebt.
 3. Gegevens invullen
  Geef aan wie je bent en op welke rekening je de 200 euro graag wilt ontvangen. Snel en zonder gedoe, omdat er aan de hand van jouw gegevens geen toetsing bij het BKR plaats zal vinden.
 4. Bankrekening controleren
  In plaats daarvan is het voldoende om te bevestigen dat het jouw bankrekening is waar je het geld op wilt ontvangen. Zodat zeker is dat het geld op de juiste plek terechtkomt en jij het kunt gebruiken zoals je wilt.

Dat is alles, daarom kan het binnen 24 uur geregeld zijn. En wil je 200 euro lenen zonder loonstrook? Zoals je merkt hoef je die nergens aan te leveren. Zelfs met weinig of geen inkomen kun je tijdelijk het geld lenen.

Bereken jouw maandelijkse leninglasten
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag Rente Looptijd
€ 200,00 9,5% 30 dagen

Totaalbedrag € 201,02

 • Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

200 euro lenenLet op: zorg ervoor dat je de geleende 200 euro na bijvoorbeeld 15, 30 of 45 dagen weer terug kunt betalen. Je kunt de 200 euro lenen, maar die standaard niet in termijnen terugbetalen. In plaats daarvan maak je het bedrag in één keer over, zodra er weer genoeg geld op je rekening staat. En lukt dat niet? Dan kun je er natuurlijk afspraken over maken, al zijn daar mogelijk extra kosten aan verbonden.

Met BKR registratie? Geen probleem

Heb je een klein bedrag nodig zoals 200 euro? Het liefst binnen 24 uur, omdat er nu een rekening ligt die je moet betalen? We begrijpen dat je soms wat extra geld nodig hebt. Als je een onverwacht hoge rekening krijgt of als je nog even moet wachten tot je jouw salaris of uitkering weer ontvangt.
We begrijpen ook dat je de minilening niet officieel wilt laten registreren, bijvoorbeeld door het Bureau Krediet Registratie (BKR). Deze instantie noteert officiële schulden, die vervolgens jarenlang in de systemen blijven staan. Dat kan invloed hebben op nieuwe leningen die je wilt afsluiten, eventuele (smartphone)abonnementen of een hypotheek.

Tip: heb je een (negatieve) BKR-registratie? Heel vervelend, maar gelukkig geen probleem als je snel wat extra geld nodig hebt. Je kunt 200 euro lenen zonder registratie bij het BKR. Er vindt geen toetsing plaats, waardoor de geldverstrekker niks merkt van de registratie die je er al hebt.

Je kunt 200 euro lenen, zonder gedoe en zonder loonstrook. Zonder lastige vragen, zodat je dit gewoon kunt gebruiken om de onverwachte kosten op te vangen. En er ook weer helemaal vanaf te zijn, als je het geleende bedrag netjes terugbetaalt. Zonder dat daar in de (BKR)administratie nog iets van terug te zien is.

Snel geld lenen: 200 euro of meer

Wil je snel geld lenen? Als je 200 euro of meer nodig hebt is een minilening een goede keuze. Die je kunt gebruiken tot 1.000 euro. Of zelfs tot 1.500 euro als je gebruik maakt van een Minilening Plus. Op die manier heb je snel wat extra geld achter de hand, zonder dat je daarvoor een persoonlijke lening hoeft te gebruiken.
Het bespaart je een uitgebreid aanvraagproces en levert je 3 belangrijke voordelen op:

 • Simpel aan te vragen
  oorkom een ingewikkelde procedure met jouw loonstrook of allerlei andere gegevens. Vraag online de minilening voor 200 euro aan, om het geld te lenen zonder gedoe.
 • Snel geregeld
  De geldverstrekker gaat meteen met je aanvraag aan de slag. Om die kort te controleren, waarna je het geld binnen 24 uur op je rekening kunt hebben.
 • 200 euro of meer
  Wil je 200 euro lenen, 800 euro lenen of gaat het je om een bedrag tot 1.500 euro? Een minilening maakt het mogelijk.

Tip: na de eerste keer 200 euro nog een keer een paar honderd euro lenen? Als je het bedrag de eerste keer netjes op tijd hebt terugbetaald gaat het de tweede keer nog veel sneller. Het geld kan dan zelfs binnen 10 minuten op je rekening staan.

200 euro lenen: direct aanvragen

De rekening van de garage betalen, die mooie nieuwe iPhone kopen of even een paar kosten overbruggen tot je weer salaris ontvangt? Allemaal goede redenen om snel wat extra geld te lenen. Een relatief klein bedrag, waar je geen officiële persoonlijke lening voor nodig hebt.

Je kunt geld lenen zonder BKR-toetsing, zodat zelfs een negatieve registratie geen probleem hoeft. Zonder loonstrook aan te leveren en zonder ander gedoe waar je niet op zit te wachten. Je kunt snel 200 euro lenen, door dat bedrag gewoon online aan te vragen.

Ander bedrag lenen?: