Direct 400 euro lenen

400 euro lenen voor een rekening die je even niet had verwacht? Overbrug een paar weken totdat je jouw salaris of uitkering ontvangt, door nu geld te lenen zonder BKR. Om die aankoop toch te kunnen doen, om de rekeningen netjes op tijd te betalen of als je op een andere manier tijdelijk wat extra geld nodig hebt.

Met een minilening, in plaats van een officiële lening bij de bank. Waardoor dit buiten het BKR om kan en je bovendien veel sneller geld kunt lenen. Zelfs als binnen 10 minuten als je er eerder een lening afsluit. En de eerste keer in ieder geval binnen 24 uur, waardoor dit nooit lang hoeft te duren.

We maken 400 euro lenen eenvoudig, gewoon door het online aan te vragen. En het geld snel te ontvangen, zonder dat je daar een loonstrook voor hoeft in te leveren. Waardoor je ook zonder inkomen geld kunt lenen, als je tijdelijk een klein bedrag nodig hebt.

Leenbedrag €400
Looptijd 30 dagen
Jaarlijkse kostenpercentage (JKP) 9.52%
Rentevergoeding €3,00
BKR toetsing Nee

400 euro lenen

Waarom 400 euro lenen?

Wil je op tijd jouw rekeningen betalen, ook nu je ineens te maken kreeg met een onverwachte kostenpost? Of moet je nog even wachten op jouw salaris, uitkering of ander inkomen? Als je nu alvast wilt betalen zorgen wij ervoor dat je een bedrag van bijvoorbeeld 400 euro kunt lenen. Gewoon door dat online aan te vragen, waarna het zo snel mogelijk op jouw rekening staat. In ieder geval binnen 24 uur en als je er al eerder leende zelfs binnen 10 minuten.

Je leent de 400 euro een paar weken tot maximaal een paar maanden. Waarna je het bedrag meteen weer terugbetaalt, zodat je er niet langer dan nodig gebruik van maakt. En je er ook snel weer vanaf zal zijn, anders dan bij een officiële persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Waar je veel langer aan vast zal zitten, ook als je eigenlijk maar een klein bedrag nodig hebt. Dat je weer snel kunt terugbetalen, omdat je er tot aan jouw volgende inkomen even gebruik van wilt maken.

Bereken jouw maandelijkse leninglasten
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag Rente Looptijd
€ 400,00 9,5% 30 dagen

Totaalbedrag € 402,04

  • Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Zo werkt het: in 3 stappen op jouw rekening

Benieuwd hoe het werkt als je 400 euro wilt lenen, ook zonder BKR? We zetten het voor je op een rij, in 3 eenvoudige stappen:

Bepaal het bedrag en de looptijd
Geef online aan hoeveel geld je wilt lenen. Gaat het om 400 euro die je nodig hebt of kun je een groter bedrag goed gebruiken? Jij bepaalt wat je wilt lenen, waarbij je zelf kunt aangeven hoe lang je er gebruik van wilt maken. Bijvoorbeeld 14, 30, 45 of zo’n 60 dagen. Voor een paar weken tot maximaal een paar maanden, waardoor je het geld niet te lang hoeft te lenen.

ID, garantstelling en bankrekening
Het is belangrijk om online aan te tonen wie je bent, door een identiteitsbewijs te uploaden. Uiteraard ontvang je daarvoor duidelijke instructies, zodat je precies weet wat de bedoeling is. Daarna zorg je voor een garantstelling voor het geld dat je wilt lenen en bevestig je jouw bankrekening. Om de aanvraag te doen, zodat je 400 euro kunt lenen zonder dat je daar de bank voor nodig hebt.

Het geld binnen 24 uur op je rekening
Jouw aanvraag is compleet, waardoor die de eerste keer beoordeeld kan worden. Door na te gaan wie je bent en of je al eerder geld hebt geleend. Het geld staat standaard binnen 24 uur op je rekening, zodat je daar bijna meteen gebruik van kunt maken. En heb je al eerder 400 euro of een vergelijkbaar bedrag geleend? Dan staat het geld zelfs al binnen 10 minuten bij jou op de rekening.

400 euro lenen zonder BKR

Wil je 400 euro lenen zonder BKR? Jouw minilening wordt niet geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie. Dat voorkomt dat het invloed heeft op jouw andere leningen en op de bedragen die je kunt lenen bij de bank. In plaats daarvan is het een tijdelijke lening, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om de tijd te overbruggen tot je weer salaris of jouw uitkering ontvangt.

Zorg er uiteraard voor dat je alvast nadenkt over de manier waarop je het geleende geld zal terugbetalen. Het BKR houdt normaal gesproken in de gaten hoeveel geld je leent. Om niet meer te lenen dan voor jou verstandig is, zodat je daarmee niet in de problemen komt.

Je kunt online 400 euro lenen zonder BKR-controle. En ook bij een negatieve BKR-registratie, als je vooraf een plan maakt hoe je het geld weer terug zal betalen. Bijvoorbeeld als je jouw salaris of uitkering weer ontvangt, zodat je de 400 euro die je leent weer netjes kunt aflossen.

Online 400 euro lenen: binnen 10 minuten

Wil je online 400 euro lenen? Het is heel eenvoudig en snel geregeld, omdat je daar geen officiële lening voor nodig hebt. Je kunt geld lenen zonder lastige vragen, door gewoon aan te geven wie je bent en welk bedrag je wilt lenen. Bijvoorbeeld om de rekeningen te kunnen betalen. Of om nu alvast een aankoop te doen, waarmee je niet kunt wachten tot je weer salaris of een ander inkomen ontvangt.

Geef online aan hoeveel geld je nodig hebt, ook als dat meer of minder is dan 400 euro. Zodat je genoeg hebt om de komende weken of maximaal een paar maanden van rond te komen. Met een beetje extra geld achter de hand en precies genoeg om de rekeningen netjes te betalen. Om daarmee geen achterstand op te lopen, zonder dat je naar de bank moet voor een officiële lening waar je lang aan vast zal zitten.

Ander bedrag lenen?: