Direct 300 euro lenen

300 euro lenen om jouw rekeningen op tijd te betalen? Handig als jouw auto onverwacht niet door de APK komt, je nu een nieuwe telefoon nodig hebt of als je alvast een aanbetaling moet doen voor de vakantie die je hebt geboekt. En als je nog even moet wachten op jouw salaris, uitkering of ander inkomen. Terwijl je nu de rekeningen moet betalen, waardoor je het geld iets eerder nodig hebt. En je daar liever geen officiële lening bij de bank voor wilt afsluiten.

Leenbedrag €300
Looptijd 30 dagen
Jaarlijkse kostenpercentage (JKP) 9.74%
Rentevergoeding €2,30
BKR toetsing Nee

Een minilening is dan een betere keuze. Je kunt dan 300 euro lenen, voor een periode van 14, 30, 45 of bijvoorbeeld 60 dagen. Zodat je er een paar weken tot maximaal een paar maanden gebruik van kunt maken. En het geld weer terugbetaalt als je jouw inkomen ontvangt. Om er meteen weer vanaf te zijn en niet vast te zitten aan een langere verplichting.

Tip: geld lenen zonder BKR? Een minilening van 300 euro is dan goed geschikt. Zonder dat het een BKR-registratie oplevert en waar dus ook geen toetsing voor nodig is. Handig, als je ook een andere lening hebt lopen of als je liever niet wilt dat dit daar effect op zal hebben.

300 euro lenen

Wat is een minilening?

Wat is een minilening van 300 euro? Het is een klein krediet, dat je gebruikt om een paar rekeningen te betalen. Of om de rekening netjes op tijd over te maken, als je daar nu eigenlijk nog even geen geld voor hebt. Zodat je toch kunt betalen, waarmee je de periode overbrugt tot je zelf weer inkomen ontvangt.

Het werkt anders dan een officiële lening bij de bank. Anders dan bij een persoonlijke lening of een doorlopend krediet hoef je voor 300 euro lenen geen toetsing te doen. Dat betekent ook dat de geldverstrekker veel minder gegevens van je nodig heeft. En dat het geld een stuk sneller op je rekening kan staan. Als je een minilening aanvraagt kun je het geld al binnen 24 uur verwachten. En sluit je die voor de tweede of volgende keer af? Dan staat het geld zelfs binnen 10 minuten al op je rekening.

Met een minilening leen je bijvoorbeeld 300 euro, als je dat tijdelijk nodig hebt. Voor een paar weken tot maximaal een paar maanden. Anders dan bij een officiële lening, die je afsluit voor een periode van maanden tot meerdere jaren.

Bereken jouw maandelijkse leninglasten
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag Rente Looptijd
€ 300,00 9,5% 30 dagen

Totaalbedrag € 301,56

  • Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

In 3 stappen geld lenen

Benieuwd hoe het werkt als je 300 euro wilt lenen? We zetten het in 3 eenvoudige stappen voor je op een rij:

Bepaal het bedrag en de looptijd
Je bepaalt zelf hoeveel je wilt lenen, zoals 300 euro. Heb je daar genoeg aan of zou je eigenlijk wat meer willen lenen? Je kunt zelf aangeven wat je nodig hebt. Zodat je de rekening(en) op tijd kunt betalen. En door goed te kijken naar het bedrag dat je na 14 dagen, 30 dagen, 45 dagen of bijvoorbeeld 60 dagen weer terug kunt betalen.

ID, garantstelling en bankrekening
Je gebruikt jouw identiteitsbewijs om aan te geven wie je bent. Het is eigenlijk alles dat je nodig hebt om het geld te kunnen lenen, samen met een garantstelling voor het bedrag dat je nodig hebt. Door jouw bankrekening te bevestigen geef je aan waar je het geld op wilt ontvangen. Daarna wordt het geld snel naar je overgemaakt, omdat er geen uitgebreide beoordeling, toetsing en controle plaats hoeft te vinden.

Het geld binnen 24 uur op je rekening
Als jouw aanvraag wordt geaccepteerd kan het geld al binnen 24 uur op je rekening staan. Zodat je er meteen gebruik van kunt maken om af te rekenen. Of om het geld over te maken, voor de uitgave die je wilt doen. En maakte je al eerder gebruik van een minilening? Dan kan het geld zelfs binnen 10 minuten beschikbaar zijn, omdat er niet opnieuw een controle hoeft te worden gedaan.

Geld lenen zonder BKR

Wil je geld lenen zonder BKR, bijvoorbeeld omdat je tijdelijk 300 of 400 euro extra nodig hebt? Wij begrijpen dat je niet zit te wachten op een uitgebreide toetsing en een registratie. Of heb je al een (negatieve) BKR-registratie en wil je toch een klein bedrag lenen? Met een minilening voorkom je dat ook andere leningen aan het licht komen. Om het tijdelijk te kunnen lenen, waarna je het met jouw inkomen weer terug kunt betalen.

Zorg er zelf voor dat je zeker weet dat je het geld netjes kunt terugbetalen. Bepaal vooraf hoe je dat gaat doen, bijvoorbeeld met het inkomen dat je weer ontvangt. Het BKR zou normaal gesproken voor je in de gaten houden of niet te veel leent. En of je dat netjes terug kunt betalen. Hier let je met een minilening gewoon zelf op, om te voorkomen dat je in de problemen komt.

Online geld lenen zonder BKR

Je kunt online geld lenen zonder BKR, bijvoorbeeld als je 300 euro of een ander bedrag nodig hebt. Door het online aan te vragen en de stappen te volgen die daarvoor belangrijk zijn. Waarna je het geld binnen 24 uur kunt ontvangen. En je dat kunt uitgeven op de manier die je wilt, bijvoorbeeld om de rekening(en) te betalen of om de uitgave te doen die helaas niet langer kan wachten.

Online 300 euro lenen: binnen 10 minuten

Heb je al eerder een minilening gebruikt, voor 300 euro of voor een ander bedrag? Jouw gegevens zijn dan nog bekend, waardoor er geen controle meer hoeft te worden gedaan. Dat betekent dat je het geld nog veel sneller kunt lenen, om er meteen gebruik van te maken. Je kunt een tweede of een volgende keer geld lenen en dat al binnen 10 minuten verwachten. Zodat je er bij wijze van spreke aan de kassa op zou kunnen wachten. Als je daar een paar honderd euro moet afrekenen, die je even niet hebt.

Je kunt online 300 euro lenen als je even wat extra geld nodig hebt. Zonder lastige vragen en zonder BKR. Omdat je er geen officiële persoonlijke lening voor gebruikt, maar in plaats daarvan kiest voor een minilening.

Ander bedrag lenen?: