500 euro lenen zonder BKR toetsing doe je zo!

500 euro lenen? Dat kan snel en eenvoudig online. Bijvoorbeeld als je de boodschappen plotseling niet meer kunt betalen, als je vaker dan gedacht naar de bouwmarkt moet tijdens het klussen of als er een onverwachte rekening op de mat ploft. Waarvoor je gebruik kunt maken van een minilening, waarmee je voorkomt dat je net te weinig geld hebt om het deze maand te redden.

Leenbedrag €500
Looptijd 30 dagen
Jaarlijkse kostenpercentage (JKP) 9.38%
Rentevergoeding €3,70
BKR toetsing Nee

Wil je 500 euro lenen en niet in termijnen terugbetalen, maar dat gewoon weer regelen zodra je jouw salaris, uitkering of ander inkomen ontvangt? Je kunt het geld bijvoorbeeld 14 dagen, 30 dagen, 45 dagen of 60 dagen lenen. Gewoon zonder BKR, waardoor het geld al binnen 24 uur op je rekening kan staan. Ook zonder loonstrook en allerlei andere gegevens, omdat er geen lastige vragen worden gesteld.

Een minilening voor 500 euro voorkomt dat je aan het eind van de maand geldproblemen hebt. Of helpt je om die nieuwe vriezer of koelkast meteen af te rekenen, als die er mee is opgehouden. En je daar even geen rekening mee had gehouden, maar je wel graag een nieuwe wilt nu je merkt hoe afhankelijk we daarvan zijn.

Waarom 500 euro lenen?

Waarom zou je 500 euro lenen en moet je dat met BKR of zonder BKR doen? Je kunt het geld lenen voor uitgaven waar je niet op had gerekend. Zoals de huishoudelijke apparaten die kapot kunnen gaan. Of de schoolboeken voor de kinderen, die altijd duurder zijn dan je had verwacht. En moet je de laatste tijd veel naar de bouwmarkt tijdens het klussen of heb je andere kosten die onverwacht hoog oplopen? Je kunt geld lenen en er met 500 euro voor zorgen dat je je daar even geen zorgen over hoeft te maken.

Bereken jouw maandelijkse leninglasten
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag Rente Looptijd
€ 500,00 9,5% 30 dagen

Totaalbedrag € 502,51

  • Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

En heb je het geld aan de andere kant nu nog niet meteen nodig, maar weet je dat er aan het eind van de maand altijd nog een paar kosten aankomen? Voorkom dat jouw saldo ontoereikend is als je in de supermarkt staat. Of dat je moet aangeven dat je pas over een paar weken kunt betalen. Door online een lening van 500 euro aan te vragen, zodat je tot aan het eind van de maand of zelfs net daarna in ieder geval zeker weet dat je voldoende achter de hand hebt.

500 euro lenen

Zo werkt het: in 3 stappen op jouw rekening

Benieuwd hoe het werkt als je 500 euro wilt lenen? Wij leggen het je uit, in 3 duidelijke stappen:

Bepaal het bedrag en de looptijd

Jij bepaalt hoeveel je wilt lenen, zoals een bedrag van 500 euro. Heb je daar genoeg aan om de uitgaven te doen of om achter de hand te houden? Geef online ook aan hoe lang je er gebruik van wilt maken. Bijvoorbeeld voor 14, 30, 45 of 60 dagen. Voor een paar weken tot een paar maanden, zodat je de periode waarin je wat krapper bij kas zit goed kunt overbruggen.

ID, garantstelling en bankrekening

Benieuwd wat je moet aanleveren om geld te lenen als je 500 euro nodig hebt? Je moet in ieder geval aantonen wie je bent. Dat doe je met een kopie van een ID-kaart, paspoort of een rijbewijs. Zorg er daarnaast voor dat je een garantstelling hebt. Dat kan via vrienden en familie of via een bedrijf dat je daarmee kan helpen. En geef tenslotte door op welke bankrekening je het geld graag wilt ontvangen.

Het geld binnen 24 uur op je rekening

Is de aanvraag compleet en wordt die goed beoordeeld? De geldverstrekker zal het geld zo snel mogelijk naar je overmaken. Dat betekent dat je de 500 euro die je wilt lenen in ieder geval binnen 24 uur kunt gebruiken. Zoals jij wilt of door dat nog even op je rekening te laten staan, omdat daar voor een minilening geen lastige vragen over worden gesteld.

500 euro lenen zonder BKR

Wil je 500 euro lenen zonder BKR? Of juist met BKR? Het Bureau Krediet Registratie registreert kredieten. Een registratie is niet per sé negatief, maar kan wel invloed hebben op jouw mogelijkheden om in de toekomst geld te lenen. Als het BKR vindt dat je te veel leent bijvoorbeeld, waardoor je geen nieuw krediet aan kunt vragen.

Dus wil je snel geld lenen en daarbij even geen rekening houden met andere leningen (uit het verleden)? Dan is een minilening waarschijnlijk de beste keuze. Om het geld snel op jouw rekening te hebben staan, omdat er geen toetsing door het BKR hoeft plaats te vinden. Er is ook geen sprake van een bank die er uitgebreid naar moet kijken, waardoor je veel kostbare tijd kunt winnen. En waardoor je geld kunt lenen zonder loonstrook, bijvoorbeeld als je de komende weken of maanden ongeveer 500 euro extra nodig hebt.

Online 500 euro lenen: binnen 10 minuten

Online geld lenen en dat niet in termijnen terugbetalen? Het kan al binnen 10 minuten geregeld zijn met een minilening. Die je ook weer in één keer terugbetaalt. Zodra je weer salaris, jouw uitkering of ander inkomen ontvangt. En je er meteen weer vanaf bent, waardoor je er geen omkijken meer naar hebt.

Het is de snelste en makkelijkste manier om 500 euro te lenen. Geld dat binnen 10 minuten op jouw rekening kan staan als je daar al eerder gebruik van maakt. En doe je dat voor de eerste keer? Dan maakt de geldverstrekker het bedrag binnen 24 uur naar je over, waardoor je er ook in dat geval niet lang op hoeft te wachten.

Je kunt online snel 500 euro lenen, gewoon door het aan te vragen en de gevraagde gegevens aan te leveren. Je ontvangt snel een reactie en daarna het geld, als jouw aanvraag wordt goedgekeurd. Dus wil je geld lenen en heb je 500 euro nodig? Daarvoor hoef je niet langer een officiële persoonlijke lening of een doorlopend krediet aan te vragen.

Ander bedrag lenen?: