1000 euro lenen: zo doe je dat eenvoudig en snel

1000 euro lenen, omdat jouw saldo even niet toereikend is of omdat je de vaatwasser wilt vervangen? Je kunt geld lenen voor een van de apparaten in jouw keuken, voor een nieuw meubel of gewoon omdat je de komende weken of maanden wat extra geld achter de hand wilt hebben.

Waar je voor leent bepaal je zelf, omdat er over de minilening geen lastige vragen worden gesteld. Je sluit geen officiële persoonlijke lening of een doorlopend krediet af. In plaats daarvan kun je 1000 euro lenen en daar gebruik van maken zoals je wilt.

Leenbedrag €1000
Looptijd 45 dagen
Jaarlijkse kostenpercentage (JKP) 9.72%
Rentevergoeding €11,50
BKR toetsing Nee

Je leent het geld voor 14 dagen, 30 dagen, 45 dagen of maximaal 60 dagen. Je maakt er een paar weken tot een paar maanden gebruik van. Bijvoorbeeld totdat je jouw salaris, uitkering of een ander inkomen weer ontvangt. En je het bedrag in één keer kunt terugbetalen, zodat je er anders dan bij een officiële lening geen maanden of zelfs jaren aan vast zal zitten.

1000 euro lenen

Waarom 1000 euro lenen?

Wil je 1000 euro lenen en ben je benieuwd waar anderen dat voor gebruiken? Ze lenen het geld als ze aan de kassa merken dat ze ‘onvoldoende saldo’ hebben. Omdat het geld snel op jouw rekening staat en je daar dus haast meteen gebruik van kunt maken. Vooral als je er voor een tweede of volgende keer geld leent, waardoor jouw gegevens al bekend zijn.

En kom je 1000 euro tekort om een nieuwe auto te kopen? Of wil je de televisie vervangen, maar heb je daar nu nog even geen geld voor? Soms moet je nog even wachten op jouw volgende salaris of inkomen, maar heb je het geld nu eigenlijk al nodig. In die gevallen kun je een minilening aanvragen. Zodat je het geld alvast hebt en je de aankoop kunt doen. Om het bedrag later terug te betalen, om er ook weer helemaal vanaf te zijn.

Jij bepaalt zelf waarvoor je de 1000 euro wilt lenen, omdat je daar verder geen lastige vragen over krijgt. Het bedrag wordt naar je overgemaakt, waarna je er mee kunt doen wat je wilt. Om direct af te rekenen of het over te maken, zodat je de aankoop die je wilt meteen kunt doen.

Bereken jouw maandelijkse leninglasten
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag Rente Looptijd
€ 1.000,00 9,5% 45 dagen

Totaalbedrag € 1.007,81

  • Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Zo werkt het: in 3 stappen op jouw rekening

De aanvraag om 1000 euro te lenen maken we je graag zo makkelijk mogelijk. Aan de hand van 3 eenvoudige stappen:

Bepaal het bedrag en de looptijd

Weet je welk bedrag je nodig hebt? Je kunt het online aangeven, om het meteen aan te vragen. Bijvoorbeeld als je 1000 euro wilt lenen, net als wanneer je meer nodig hebt of als je juist aan 500 of 600 euro genoeg hebt. Geef daarnaast aan hoe lang je het geld graag wilt lenen. Bijvoorbeeld 14, 30, 45 of 60 dagen, totdat je jouw salaris, uitkering of een ander inkomen weer ontvangt.

ID, garantstelling en bankrekening

Om het bedrag te kunnen lenen moet je online bewijzen wie je bent. Dat doe je met jouw identiteitsbewijs. Je kunt gebruik maken van een ID-kaart, paspoort of rijbewijs. Door het online aan te leveren, samen met de gegevens van jouw bankrekening. Om het geld naar te laten overmaken, zodat je daar snel gebruik van kunt maken om de aankoop te doen.

Het geld binnen 24 uur op je rekening

Het geld wordt na akkoord meteen naar je overgemaakt, waardoor je dit al binnen 24 uur op je rekening kunt hebben staan. Om de auto af te rekenen, de nieuwe televisie te betalen of om terug te gaan naar de kassa en daar alsnog af te betalen. Als je aan het eind van de maand net niet rond kunt komen of als je het geld op een andere manier nodig hebt. Omdat daarover geen lastige vragen worden gesteld.

1000 euro lenen zonder BKR

Je wilt 1000 euro lenen en dat het liefst zonder BKR-toetsing? We begrijpen dat je niet teveel rompslomp en administratie wilt. En dat je al helemaal niet zit te wachten op een registratie bij het Bureau Krediet Registratie.

Daarom kun je 1000 euro lenen zonder BKR. Omdat je daar geen officiële lening bij de bank voor nodig hebt en je het geld gewoon online kunt aanvragen. Zodat het BKR daar geen gegevens van zal ontvangen. En de minilening niet zichtbaar is als je een ander krediet aanvraagt. Of om daar gebruik van te maken als je ook al een andere lening hebt lopen.

Tip: het BKR houdt voor alle Nederlanders in de gaten dat ze niet te veel geld lenen. Sluit je een minilening zonder BKR-toetsing af? Je moet er dan zelf voor zorgen dat je dit bedrag ook weer zonder problemen kunt terugbetalen.

Online 1000 euro lenen: binnen 10 minuten

Heb je al eerder een klein bedrag geleend en wil je opnieuw een minilening aanvragen? Je kunt opnieuw 1000 euro lenen, nog veel sneller dan wanneer je dat voor de eerste keer doet. Een tweede of een volgende keer kan dit zelfs binnen 10 minuten. Waardoor je het bedrag nog in de rij voor de kassa kunt aanvragen. En je op dat moment nog kunt voorkomen dat je de melding krijgt dat je saldo ontoereikend zal zijn.

We maken het je graag makkelijk om net een beetje extra geld te lenen. Waarmee je er aan het eind van de maand voor zorgt dat je niets tekort komt. Of dat je alvast dat nieuwe apparaat of nieuwe meubel kunt kopen. En daar meteen gebruik van te maken, ook als je nog even moet wachten tot je jouw salaris of uitkering weer ontvangt. Door online 1000 euro te lenen, waarna het geld binnen 24 uur bij jou op de rekening staat.

Ander bedrag lenen?: