Direct 700 euro lenen

700 euro lenen voor de fiets van jouw kind, om de boeken voor school af te rekenen of voor de vriezer die het ineens niet meer lijkt te doen? Vervelende problemen, waar je altijd mee te maken krijgt op een moment dat het even niet uitkomt. Omdat je eerder deze maand veel kosten maakte en je nu even het geld niet hebt. Waarvoor je gelukkig een minilening kunt aanvragen, zodat je totdat je jouw salaris, uitkering of inkomen weer ontvangt voldoende geld achter de hand hebt.

Leenbedrag €700
Looptijd 45 dagen
Jaarlijkse kostenpercentage (JKP) 9.78%
Rentevergoeding €8,10
BKR toetsing Nee

Je kunt 700 euro lenen met spoed, omdat het geld al binnen 24 uur op jouw rekening kan staan. Of zelfs binnen 10 minuten, als je daar al eerder een keer gebruik van maakte. Zodat jouw gegevens al bekend zijn en de beoordeling nog een stuk sneller kan. Allemaal zonder dat je daar de bank bij nodig hebt. En zonder BKR-toetsing, om je ook daar geen zorgen over te hoeven maken.

Wij helpen je 700 euro te lenen door dit gewoon online aan te vragen. En dat te gebruiken om een grote uitgave te doen. Of om de boodschappen af te kunnen rekenen de komende weken, als je merkt dat jouw saldo nu al te laag wordt. En voor alle andere uitgaven die je wilt doen of om gewoon wat extra geld achter de hand te houden en op je rekening te hebben staan.

700 euro lenen

Waarom 700 euro lenen?

Jij bepaalt hoe je er gebruik van maakt als je 700 euro wilt lenen. Bijvoorbeeld voor de vriezer, de koelkast of de vaatwasser die er ineens mee ophoudt. En die misschien pas volgende week geleverd kan worden, maar die je nu alvast af moet rekenen om het allemaal in gang te kunnen zetten. En waar je zo kort mogelijk zonder wilt, omdat je ineens merkt hoe afhankelijk je eigenlijk bent van die apparaten.

En wil je 700 euro lenen om de boeken van de kinderen te betalen of om het schoolgeld op tijd af te rekenen? Je bepaalt helemaal zelf op welke manier je het geld uitgeeft. Waarom je het geld wilt lenen is geen vraag die de geldverstrekker je zal stellen. Anders dan bij een officiële persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Zodat je de volledige vrijheid hebt, ook als je er meerdere uitgaven mee wilt doen of als je het geld gewoon even achter de hand zal houden.

Bereken jouw maandelijkse leninglasten
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag Rente Looptijd
€ 700,00 9,5% 45 dagen

Totaalbedrag € 705,50

  • Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Zo werkt het: in 3 stappen op jouw rekening

Het is voldoende om online aan te geven dat je graag 700 euro wilt lenen. Het geld kan binnen 24 uur op je rekening staan, aan de hand van 3 duidelijke stappen:

Bepaal het bedrag en de looptijd

Jij geeft online aan hoeveel je wilt lenen, bijvoorbeeld als je 700 euro nodig hebt. Daarnaast kun je zelf aangeven hoe lang je het geld bij je wilt houden. Bijvoorbeeld 14 dagen, 30 dagen, 45 dagen of 60 dagen. Dat betekent dat je het geld maximaal een paar weken tot een paar maanden kunt lenen. Om het bedrag daarna terug te betalen, als je jouw salaris, uitkering of een ander inkomen weer hebt ontvangen.

ID, garantstelling en bankrekening

Benieuwd wat je moet aanleveren om het bedrag te kunnen lenen? Het gaat in ieder geval om een identiteitsbewijs. Gebruik een ID-kaart, een paspoort of een rijbewijs om jouw identiteit te laten zien, door daarvan een kopie aan te leveren. Daarnaast heb je een garantstelling nodig, via vrienden en familie of waar een bedrijf je mee kan helpen. Om ten slotte aan te geven wat jouw bankrekeningnummer is, zodat je het bedrag dat je nodig hebt daarop kunt ontvangen.

Het geld binnen 24 uur op je rekening

Krijg je akkoord op jouw aanvraag? De beoordeling is snel en eenvoudig, waardoor het geld al binnen 24 uur op jouw rekening kan staan. En je daar vervolgens mee kunt doen wat je wilt, omdat je daarover geen lastige vragen hoeft te beantwoorden.

700 euro lenen zonder BKR

Wil je 700 euro lenen zonder BKR? En bijvoorbeeld met spoed? Er vindt geen controle plaats bij het Bureau Krediet Registratie. Dat voorkomt dat er veel kostbare tijd verloren gaat. En het maakt daarom niet uit of je al andere leningen hebt of dat je die in de toekomst misschien nog wilt aanvragen.

Tip: zorg er zelf voor dat je zeker weet dat je dit bedrag kunt lenen. En dat je het ook weer op tijd terug kunt betalen. Dat houdt het BKR normaal gesproken voor je in de gaten, maar met een minilening krijgt de organisatie jouw aanvraag niet te zien.

Je kunt op deze manier 700 euro lenen met spoed. Door de beoordeling door het BKR en de bank over te slaan. Om er sneller gebruik van te maken en om te voorkomen dat dit gevolgen kan hebben voor andere (toekomstige) kredieten.

Online 700 euro lenen: binnen 10 minuten

Wil je nog sneller 700 euro lenen? De tweede of volgende keer dat je een minilening aanvraagt kan het geld zelfs al binnen 10 minuten op jouw rekening staan. Het is dan niet nodig om opnieuw de controle te doen. Jouw gegevens zijn nog bekend, waardoor je er sneller gebruik van kunt maken. En je zelfs een aanvraag kunt doen als je in de rij staat bij de kassa. Zodat je je niet druk hoeft te maken over ‘onvoldoende saldo’, omdat er in ieder geval genoeg geld op jouw rekening zal staan.

En vraag je de minilening voor 700 euro de eerste keer aan en is er spoed bij? Je zal het geld in ieder geval binnen 24 uur ontvangen. Zodat je er morgen meteen gebruik van kunt maken. Om jouw aankoop af te rekenen of om te voorkomen dat je te weinig geld op de rekening hebt. Als je boodschappen gaat doen of naar de bouwmarkt moet, zodat je dankzij de minilening van 700 euro zonder zorgen kunt afrekenen.

Ander bedrag lenen?: