5000 euro lenen met bkr

5000 euro lenen met BKR en benieuwd hoe dat precies werkt? Als je kiest voor een persoonlijke lening zal de geldverstrekker een toetsing door het BKR laten doen. Het Bureau Krediet Registratie controleert jouw gegevens, bijvoorbeeld door na te gaan of je ook al andere leningen hebt lopen. En of er geen sprake is van een negatieve registratie, omdat je eerder betalingsproblemen hebt gehad.

Leenbedrag€5000
Min. looptijd6 maanden
Max. looptijd59 maanden
Laagste rente (JKP)6,5%
Aflossing per maand (vanaf)€56

Blijkt het allemaal in orde? Dan kun je 5000 euro lenen zonder gedoe. Je kunt het krediet online aanvragen, waarna je het geld snel op je rekening hebt staan en daar zonder problemen gebruik van kunt maken. Voor een nieuwe keuken, om de badkamer te verbouwen of om er een leuke (tweedehands) auto van te kopen.

Uitgelicht
Product
Rente
Aanvragen
Santander Persoonlijke lening
- via Santander
vanaf 5,00%
Aanbieder
Product
Rente
Aanvragen
Freo persoonlijke lening
- via Freo
vanaf 3,40%
Defam Premium persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 3,50%
Interbank Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 3,50%
BNP Paribas Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 3,50%
NN Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 3,50%
Findio Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 3,60%
Huiseigenarenkrediet
- via Kredietconcurrent
vanaf 3,70%
Qander Persoonlijke Lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 3,90%
Defam Persoonlijke Lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 4,00%
Directa Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 4,00%
Lender & Spender Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 4,10%
Santander Persoonlijke lening
- via Santander
vanaf 5,00%
Ribank Persoonlijke lening
- via Kredietconcurrent
vanaf 5,90%
Berekening maandelijkse leninglasten
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
LeenbedragRenteLooptijdMaandbedrag
€ 5.000,006,5%60 maanden€ 97,10

Totaalbedrag € 5.826,00

 • Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.
 • Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Waarom 5000 euro lenen?

5000 Euro lenen Benieuwd waarom anderen 5000 euro lenen? Ze gebruiken het geld bijvoorbeeld om een nieuwe keuken te laten plaatsen, als ze daar liever niet (al) hun spaargeld voor willen inzetten. En gaat het je bijvoorbeeld om een nieuwe (tweedehands) auto of om de tuin die je wilt laten aanleggen? Net als voor nieuwe meubels of een verbouwing van de badkamer kun je daar geld voor lenen.

Met de lening voorkom je dat je (al) jouw spaargeld moet inzetten. Zodat je nog wat geld achter de hand hebt en je toch alvast aan de slag kunt. Met de verbouwing of in de nieuwe auto, bijvoorbeeld als je merkt dat je voor de oude steeds meer onderhouds- en reparatiekosten moet maken.

Zo werkt het: online geld lenen

Benieuwd hoe het werkt als je online geld wilt lenen, het liefst zonder gedoe? We leggen je de 5000 euro lening met BKR-controle aan de hand van 3 duidelijke stappen uit:

 • Bepaal het bedrag dat je wilt lenen
  Kies je voor een persoonlijke lening of gebruik je liever een doorlopend krediet? Alleen die eerste wordt door de meeste geldverstrekkers nog aangeboden. Je weet op die manier goed waar je aan toe bent, zowel dankzij de vaste rente als de duidelijke looptijd.
 • Gegevens en belangrijke documenten
  Om jouw aanvraag te verwerken en de BKR-controle uit te laten voeren heeft de geldverstrekker een aantal gegevens van je nodig. Lever de gegevens aan en zorg voor de belangrijke documenten om dat te bewijzen.
 • Geld op jouw rekening
  Klopt het allemaal en levert ook de BKR-check geen problemen op? Je kunt 5000 euro lenen zonder gedoe. Hete geld heb je snel op jouw rekening staan, zodat je daar gebruik van kunt maken op de manier die jij wilt.

Let op: alle geldverstrekkers moeten een BKR-check uitvoeren, omdat je meer leent dan 1500 euro. Die toetsing helpt jou te voorkomen dat je meer leent dat je terug zou kunnen betalen.

Persoonlijke lening

Wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt met een persoonlijke lening? Hierbij benoemen we een aantal belangrijke voordelen op:

 • Vast bedrag per maand
  Je kunt 5000 euro lenen en weet daarvan vooraf precies wat je per maand gaat betalen. Dankzij een vast bedrag, dat bestaat uit zowel de rente als de aflossingen die je doet. Zonder verrassingen, om vooraf zeker te weten dat je het kunt blijven betalen.
 • Geen verrassingen over de rente
  Krijg je een aanbod met een scherpe rente? Dat tarief geldt tijdens de gehele looptijd. Met een persoonlijke lening weet je zeker dat de rente niet ineens op kan lopen.
 • Duidelijke looptijd
  Leen het geld niet langer dan nodig is, aan de hand van een duidelijke looptijd. Om niet voor verrassingen te komen te staan en zeker te weten dat je daarna de geleende 5000 euro weer hebt terugbetaald.

5000 euro lenen met BKR: online aanvragen

Wil je 5000 euro met BKR? Vraag de lening online aan, om daar zonder gedoe gebruik van te maken. Als je de keuken of de badkamer wilt vernieuwen, als je gaat verbouwen of als je een andere auto wilt kopen. En voor alle andere doelen, omdat je zelf bepaalt hoe je het geleende geld zal uitgeven.

Ander bedrag lenen?