6000 euro lenen

6000 euro lenen met een persoonlijke lening? Ideaal als je het huis wilt verbouwen of als je de tuin wilt laten aanleggen. Zonder je spaargeld (helemaal) aan te spreken en natuurlijk met een scherpe rente.

Voer een nummer in van 5000 tot 100000.

Om in aanmerking te komen voor een lening dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden. We vragen je daarom op voorhand om te bevestigen dat je in het verleden niet in achterstand bent geweest op een lening of krediet. Aanvragen worden onder andere getoetst bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 10.000,00
Rente
7,7%
Looptijd
60 maanden
Maandbedrag
€ 199,28
Totaalbedrag
€ 11.956,80

Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Wat kost 6000 euro lenen?

Leenbedrag€6000
Min. looptijd6 maanden
Max. looptijd120 maanden
Laagste rente (JKP)10,5%
Aflossing per maand (vanaf)€79,38
Tabel voor het laatst geüpdatet op 05-03-2024

Je bent vooraf goed op de hoogte van zowel de looptijd als de kosten per maand, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Als je 6000 euro wilt lenen voor een verbouwing, voor een nieuwe auto of bijvoorbeeld om oude leningen goedkoper over te sluiten.

Waarom 6000 euro lenen?

Benieuwd waarvoor anderen 6000 euro lenen? Ze gebruiken het geld bijvoorbeeld om hun huis te verbouwen. Of om een nieuwe auto te kopen, als ze zoeken naar een occasion of als ze zelf een deel spaargeld bijleggen.

Jij bepaalt waarvoor je het geld gebruikt. Bijvoorbeeld om de aannemer te betalen, de materialen voor de verbouwing te kopen of om af te rekenen bij de schilder. Daarover worden geen ingewikkelde vragen gesteld, als jouw inkomen hoog genoeg is om het geld te kunnen lenen.

Zo werkt het: online geld lenen

Benieuwd hoe het werkt als je 6000 euro wilt lenen? We zetten het voor je op een rij, aan de hand van 3 duidelijke stappen:

  1. Persoonlijke lening
    Kies zelf de leenvorm die je wilt gebruiken. De persoonlijke lening is populair. Vergelijk de persoonlijke leningen, om daar een goede keuze uit te maken.
  2. Gegevens en belangrijke documenten
    Voordat de kredietverstrekker het geld naar je kan overmaken wil die een aantal dingen van je weten. Het gaat om een aantal gegevens over jou en over je inkomen, die je kunt bewijzen met de documenten die worden gevraagd.
  3. Geld op jouw rekening
    Is alles in orde en levert ook de BKR-toetsing geen problemen op? Je krijgt het geld zo snel mogelijk overgemaakt. Zodat je 6000 euro kunt lenen en je zelf bepaalt waar je het geld aan wilt uitgeven.

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening biedt een aantal belangrijke voordelen:

6000 euro in biljetten

Vast bedrag per maand


Wil je 6000 euro lenen met een persoonlijke lening? Je betaalt een vast bedrag per maand, tijdens de gehele looptijd. Je weet vooraf precies wat je in de eerste en de laatste maand betaalt, net als voor de complete periode daar tussenin.

Geen verrassingen over de rente


De rente kan niet ineens oplopen (en ook niet dalen), waardoor je daardoor niet verrast kunt worden. In plaats daarvan kun je vooraf berekenen wat de totale kosten zijn, iets dat de geldverstrekker natuurlijk ook voor je zal doen.

Duidelijke looptijd


Wil je precies weten hoe lang je gebruik maakt van de persoonlijke lening? Dankzij de duidelijke looptijd zit er ook een einddatum aan. Waardoor je weet wanneer je het bedrag weer totaal hebt terugbetaald.

Tip: de meeste geldverstrekkers laten je eenvoudig 6000 euro lenen met een persoonlijke lening.

6000 euro lenen: online aanvragen

Wil je 6000 euro lenen en daarvoor gebruik maken van een persoonlijke lening? Je kunt het bedrag online aanvragen, om daar zo snel mogelijk de uitgave mee te doen die je voor ogen hebt. Aanvragen is eenvoudig, aan de hand van de duidelijke stappen en met de gegevens en documenten die je moet aanleveren. Om daarna de verbouwing te betalen, de nieuwe auto af te rekenen of de andere uitgave te doen. Met het bedrag van in totaal 6000 euro, net als wanneer je meer of minder geld nodig hebt.

Wij helpen je online de beschikbare geldverstrekkers te vergelijken. Kies op die manier een scherpe rente bij een kredietverstrekker die je de beste aanbieding kan doen. Zodat je niet te veel betaalt en je 6000 euro kunt lenen met bijvoorbeeld een persoonlijke lening.