2000 euro lenen

2000 Euro lenen het klinkt zo eenvoudig, een klein bedrag. Toch kan het net het extraatje zijn dat u zo hard nodig heeft om er weer bovenop te komen. En banken kunnen ontzettend lastig doen om u een lening van 2000,- Euro te geven. Waar kunt u dan nog voordelig 2000 euro lenen? En is 2000 euro lenen zonder BKR toetsing ook nog mogelijk? En zo ja, waar kunt u geld lenen zonder bkr toetsing?

Aanbieder
Product
Rente
Aanvragen
Freo Persoonlijke lening
- via Freo
vanaf 3,80%
Huiseigenarenkrediet
- via leningen.nl
vanaf 3,90%
Interbank Persoonlijke lening
- via leningen.nl
vanaf 3,90%
Defam Premium persoonlijke lening
- via leningen.nl
vanaf 3,90%
BNP Paribas Persoonlijke lening
- via leningen.nl
vanaf 4,00%
Defam Persoonlijke Lening
- via leningen.nl
vanaf 4,10%
Moneyou Persoonlijke Lening
- via Moneyou
vanaf 4,60%
Lender & Spender Persoonlijke lening
- via leningen.nl
vanaf 5,10%
Qander Persoonlijke Lening
- via leningen.nl
vanaf 5,20%
NN Persoonlijke lening
- via leningen.nl
vanaf 5,50%
Santander Persoonlijke lening
- via Santander
vanaf 5,80%
Ribank Persoonlijke lening
- via leningen.nl
vanaf 5,90%

2000 Euro lenen, in welke vorm?

2000 euro lenenAnders dan bij 1000 Euro lenen, kunt u bij 2000 Euro lenen niet meer terecht in de vorm van een minilening. Voor het gelijktijdig afsluiten van meerdere minileningen zou er nog een kleine kans zijn. De bijkomende kosten zijn dan echter wel heel fors. Hierbij moet u er rekening mee houden dat u minimaal € 600,- aan extra kosten heeft. Dat is dus niet echt voordelig geld lenen.
Qua rente is het wellicht voordeliger om te kiezen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Hoewel u er rekening mee dient te houden dat bij deze kredietvormen het minimale limiet bij de meeste kredietverstrekkers € 2.500,- is.
Voor een doorlopend krediet is dit overigens geen probleem. Alles wat u bij een doorlopend krediet niet nodig heeft, kunt u in depot laten staan. U betaalt hier dan geen rente of aflossing over. U gebruikt, en betaalt alleen rente, over het bedrag dat u nodig heeft. In dit geval dus de 2.000 Euro. 2000 Euro lenen in de vorm van een doorlopend krediet is dan ook waarschijnlijk de meest voordelige oplossing om een lening af te sluiten.

2000 Euro lenen zonder BKR toetsing

Normen van banken zijn de afgelopen jaren steeds strenger geworden. Dit geldt niet alleen voor het beleid ten aanzien van de inkomsnormen (u moet steeds meer verdienen om een lening te kunnen krijgen), maar ook voor het beleid ten aanzien van de BKR beoordelingen. Waar het in het verleden nog mogelijk was om een lening te kunnen krijgen als u een ingeloste BKR codering had, is dit nu niet haast niet meer bespreekbaar met de banken. De enige opties die nog overblijven om 2000 euro lenen zonder bkr toetsing mogelijk te maken zijn leningen bij andere particulieren, of de bekende minileningen. In het geval van 2000 euro lenen moet u dan overigens al 3 verschillende verstrekkers vinden die u een minilening willen gaan verstrekken. Niet onmogelijk, wel kostbaar en meer tijdrovend.