2000 euro lenen

Snel een persoonlijke lening aanvragen van 2000 euro ? Je zal een paar verschillende aanbieders met elkaar moeten vergelijken.

Voer een nummer in van 5000 tot 100000.

Om in aanmerking te komen voor een lening dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden. We vragen je daarom op voorhand om te bevestigen dat je in het verleden niet in achterstand bent geweest op een lening of krediet. Aanvragen worden onder andere getoetst bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Resultaat
Dit zijn jouw maandelijkse lasten
Leenbedrag
€ 10.000,00
Rente
7,7%
Looptijd
60 maanden
Maandbedrag
€ 199,28
Totaalbedrag
€ 11.956,80

Bij het bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die de kredietverstrekker kan aanbieden.

Genoemde bedragen zijn indicatief. Enkel wanneer u een offerte aanvraagt kan de kredietverstrekker u een definitief voorstel doen.

Je zal echter zien dat het bedrag helaas te laag is. Je kunt namelijk tot €1500 lenen via een minilening, of minimaal 5000 euro lenen bij een persoonlijke lening.

Je kunt het geld lenen voor een verbouwing, voor een nieuwe auto of om bestaande leningen goedkoper over te sluiten. En voor iedere andere uitgave die je wilt doen, omdat jij bepaalt hoe je het geld zal gebruiken.

Nieuw: 2000 euro lenen als je géén negatieve BKR registratie hebt

Santander biedt buiten zijn andere producten tegenwoordig ook persoonlijke leningen aan vanaf 1500 euro.

Wil je dus 2000 euro lenen dan kan dit bij Santander. Je kunt de looptijd zelf instellen vanaf 24 tot 72 maanden. Let wel op dat je enkel geld kan lenen bij Santander wanneer je géén BKR registratie hebt.

Let op: wil je 2000 euro lenen zonder BKR toetsing? Nagenoeg alle geldverstrekkers moeten een BKR check doen, omdat je meer dan 1500 euro leent. De controle voorkomt dat je meer leent dan in jouw (financiële) situatie verantwoord is, zodat je zeker weet dat je het bedrag ook weer netjes op tijd kunt terugbetalen.

Vergelijk online de verschillende geldverstrekkers, bijvoorbeeld door goed te letten op de rente die je moet betalen. Om een goede keuze te maken als je 2000 euro nodig hebt, net als wanneer je zoekt naar een net wat hoger of juist een lager bedrag. Lees aandachtig alle voorwaarden om de kredietverstrekkers goed met elkaar te kunnen vergelijken.

2000 euro lenen met een negatieve BKR registratie, is dat mogelijk?

Ook 2000 euro lenen zonder BKR toetsing is bijna mogelijk, en wel bij de aanbieder Saldodipje.nl. Je kan tot 1800 euro bij hen lenen.

Saldodipje.nl biedt persoonlijke leningen aan die je kan aflossen binnen maximaal 62 dagen.

Waarom 2000 euro lenen?

Benieuwd waarvoor anderen 2000 euro lenen? Dat doen ze bijvoorbeeld om er nieuwe meubels van te kopen of om hun huis te verbouwen.

2000 euro in biljetten

Dus ben je echt toe aan een trendy bank of wil je eindelijk eens lekker zitten aan een mooie grote eettafel? Je kunt 2000 euro lenen en deze meubels kopen, waardoor je er niet (al) jouw spaargeld voor hoeft aan te spreken.

Misschien gaat het je om een (kleine) verbouwing of een (tweedehands) auto? Dat kunnen weer andere leendoelen zijn voor veel mensen.

Omdat je zelf bepaalt waar je het geld voor gebruikt, eventueel in combinatie met een deel spaargeld dat je ervoor uit wilt geven.

Gewoon, bij een betrouwbare kredietverstrekker, zonder al te hoge lasten: 2000 euro lenen.

Zo werkt het: online geld lenen

Benieuwd hoe het werkt als je online een aanvraag doet om geld te lenen?

We leggen je uit hoe je bijvoorbeeld 2000 euro kunt lenen en hoe je deze aanvraag dan doet:

 • Persoonlijke lening
  Voordat je de aanvraag doet is het belangrijk om te bepalen welk bedrag je wilt lenen met je persoonlijke lening. Onderzoek of het bedrag klopt en je wellicht niet wat minder kan lenen, zodat de maandelijkse aflossingslasten ook meevallen. Lees je in! Je kan eerst online een offerte opvragen en deze vergelijken met andere aanbieders. Bevalt de offerte jou? Je kan de lening nu aanvragen! Gewoon, bij een betrouwbare kredietverstrekker, zonder al te hoge lasten.
 • Gegevens en belangrijke documenten

  De geldverstrekker kan het geld pas naar je overmaken als je een aantal gegevens deelt. Die gaan over jou en over wie je bent, net als over het inkomen dat je verdient. Dat inkomen bewijs je door een paar belangrijke documenten aan te leveren. Het beste is, om alle benodigde papieren vast klaar te leggen voordat je het leenbedrag van 2000 euro aanvraagt.
 • Geld op jouw rekening
  Is alles in orde en levert ook de BKR-toetsing om 2000 euro te lenen geen problemen op? Ontvang je geld binnen 24 uur op je rekening, zodat jij de lening van 2000 euro kunt uitgeven aan de aankoop die jij wilt doen.

Tip: heb je een BKR-registratie? Alleen een negatieve registratie of een te hoog ander krediet zal tot een afwijzing leiden. Een registratie alleen hoeft niet automatisch problemen op te leveren.

Persoonlijke lening

Kies je voor een persoonlijke lening? Dat is vaak beter ten opzichte van een doorlopend krediet en biedt een paar belangrijke voordelen. Bij een persoonlijke lening heb je namelijk:

 • Vaste bedragen per maand

  Je betaalt iedere maand een vast bedrag, voor de totale aflossing inclusief het (vaste)rentepercentage. Je komt niet voor verrassingen te staan, omdat je precies weet waar je aan toe bent.
 • Geen verrassingen over de rente
  De rente staat vast, voor de gehele looptijd van de persoonlijke lening. Dat voorkomt dat de kosten ineens kunnen oplopen.
 • Duidelijke looptijd
  Dankzij de duidelijke looptijd weet je vooraf hoe lang je gebruik zal maken van de persoonlijke lening om 2000 euro te lenen.

2000 euro lenen: online aanvragen

Wil je snel 2000 euro lenen zonder gedoe en daarvoor een aanvraag doen? Maak een keuze uit de verschillende geldverstrekkers, bijvoorbeeld door goed te kijken naar het rentepercentage dat ze berekenen.

De ene aanbieder is de andere niet, dus neem de tijd om ze met elkaar te vergelijken.

Zorg er op die manier voor dat je een scherp rentepercentage betaalt, voor een lening met een looptijd die jij prettig vindt. Je kunt dan 2000 euro lenen door dit online aan te vragen, waarna de geldverstrekker het zo snel mogelijk naar je overmaakt.

Ander bedrag lenen?

Je kunt ook snel voor een ander leenbedrag kiezen en je kan natuurlijk ook tussen verschillende leningen of producten kiezen.

Je kan bij een lening van 2000 euro kiezen voor een persoonlijke lening, maar ook voor een doorlopend krediet. Daar zitten echter andere voorwaarden aan vast.

Doorlopend krediet

Doorlopend krediet; dit is weer een andere manier van lenen om financiële issues op te lossen. Je kunt dit doorlopend krediet – bijvoorbeeld tot 2000 euro – gebruiken en tijdens een bepaalde periode vrij opnemen en aflossen. Je hoeft niet per se de gehele 2000 euro te gebruiken.

Je kunt weer opnieuw opnemen als je je lening (gedeeltelijk) hebt afbetaald. Het rentepercentage van een doorlopend krediet is variabel, en kan dus tijdens de looptijd hoger of lager worden.

Geld lenen kost geld, hoe je het ook went of keert.

Toch liever een persoonlijke lening

Kies je voor een persoonlijke lening bij onze aanbieders, dan leen je tijdelijk, en voor een vast rentepercentage ook kleine bedragen als 2000 euro; de bedragen mogen natuurlijk ook anders zijn.

Er wordt maandelijks een vast bedrag van jouw rekening afgeschreven.

Welke leenvorm past bij jou?

Vaak kan je bij een financiële dip beter tijdelijk een persoonlijke lening aanvragen, andere kortlopende financiële producten of leningen hebben veelal hogere rentepercentages. Voor niet al te hoge persoonlijke leningen kan je terecht bij een van onze aanbieders. Je kan bij hen ook persoonlijke leningen aanvragen voor 2000 euro.