Terug naar overzicht

KredietVooruit

Kredietvooruit is opgericht door mede ondernemers die een hiaat ontdekten tussen wat banken aan krediet willen verstrekken en de (tijdelijke) behoefte aan extra financiering van ondernemers.

Vraag een zakelijke lening bij KredietVooruit aan door op onderstaande knop te klikken.

Zakelijke lening aanvragen

Over KredietVooruit

Kredietvooruit helpt (MKB) ondernemers met het financieren van het uitbreiden van de werkzaamheden. Je wilt bijvoorbeeld een nieuwe vestiging openen en voor de inrichting heb je extra geld nodig. Je hebt een kortlopend krediet nodig voor extra werkkapitaal of je moet kapotte apparatuur vervangen. Kortom, voor een zakelijk krediet neem je ook Kredietvooruit mee bij het vergelijken. Wij vertellen jou er graag meer over.

Kredietvooruit is opgericht door mede ondernemers die een hiaat ontdekten tussen wat banken aan krediet willen verstrekken en de (tijdelijke) behoefte aan extra financiering van ondernemers. Banken kijken naar het verleden en zien vaak redenen om geen lening te verstrekken. Kredietvooruit kijkt juist naar de huidige bedrijfsprestaties en naar de verwachtingen.

Goed om te weten over KredietVooruit

Kredietvooruit is een van de fintech bedrijven die met oplossingen komen. Ze zijn in 2016 opgericht. Ze zijn in het gat gedoken die banken open lieten. Banken verstrekken namelijk onder zeer strikte voorwaarden kredieten. Wat moet je weten over kredietvooruit?

 • Je betaalt een vast percentage gedurende de looptijd van de lening;
 • Krediet aanvragen en het aanleveren van documenten doe je online;
 • Je onderneming bestaat minimaal één jaar met een minimum omzet van €50.000;
 • Binnen 24 uur hoor je of je het krediet kunt krijgen (korte kredietlijnen);
 • €3.000 tot €250.000 kun je lenen;
 • In eerste instantie doe je een vrijblijvende kredietaanvraag;
 • Terugbetaling binnen 6 maanden.

Hoeveel kan ik lenen bij KredietVooruit?

Een lening aanvragen bij kredietvooruit doe je voor een specifiek bedrag. Je vraagt bijvoorbeeld €50.000 aan voor het kopen van een machine of je gaat met je kledingzaak een nieuwe collectie aanschaffen. Nadat je de aanvraag verstuurd hebt, gaat een beoordelaar bepalen of je het gewenste bedrag ook echt kunt lenen. Je kunt maximaal €250.000 lenen, maar of je dit bedrag echt kunt lenen hangt af van het bestedingsdoel en van je kredietwaardigheid. Ook om jou te beschermen krijg je de lening alleen als je naar alle waarschijnlijkheid ook in staat bent om het geleende bedrag terug te betalen. Je toekomstige omzet moet ruimte bevatten om de schuld weer af te lossen.

Hoe kun je een lening aanvragen bij kredietvooruit?

Als je een krediet aanvraagt, verloopt het proces volledig online. Je geeft aan welk bedrag je wilt lenen en wat het bestedingsdoel is. In dit stadium worden er ook al vragen gesteld over jouw onderneming en je moet het KvK-nummer opgeven. In het online proces vinden al toetsingen plaats om een zo realistisch mogelijke aanvraag te krijgen. Bij het aanvragen van een offerte geef je ook al informatie over jouw geldzaken vrij. Je moet namelijk de banktransacties (MT940) naar Kredietvooruit sturen. Online wordt vervolgens berekend wat jouw financiële ruimte is. De volgende stap is het ontvangen van een offerte en de aanvraag in gang zetten.

Het krediet terugbetalen kan via een pinapparaat

Kredietvooruit heeft een flexibele manier van terugbetalen. De termijnen betaal je via dagelijkse incasso’s terug. Iedere dag kun je een deel van je omzet gebruiken voor het aflossen van de lening. Een winkel laat bijvoorbeeld dagelijks een percentage van de omzet overboeken naar Kredietvooruit. Je kunt ook dagelijks via het pinapparaat de betaling verrichten. Bij een hoge omzet gaat het aflossen sneller, en op slechtere dagen betaal je dus een lager bedrag. Zo merk je minder erg dat je afbetaalt, maar het gebeurt wel. De betalingen gaan via automatische incasso’s.

Voor- en nadelen van KredietVooruit

Voordelen

 • Snelle storting van het aangevraagde bedrag;
 • De rente bedraagt 0,5% per maand (Dit is het minimale percentage):
 • Terugbetaling is flexibel doordat je een deel van de dagelijkse omzet betaalt.

Nadelen

 • Terugbetaling binnen maximaal 6 maanden;
 • Rentes zijn moeilijk te vergelijken. Je hoort tijdens het aanvragen pas hoeveel rente je betaalt;
 • Je moet al banktransacties delen tijdens het offertetraject

Yeaz review

Totale score

Na onze uitgebreide review op diverse punten komen wij uit op een totaalscore van:

4.5
Rente en kosten
Support en service
Flexibiliteit en voorwaarden
Website en functionaliteit
 • Meest geschikt voor: zakelijke lening
 • Leenbedrag: €3.000 tot €250.000
 • Looptijd: tot 6 maanden
 • BKR toetsing: ja

Voor mijn kledingwinkel moet ik vóór het begin van een nieuw seizoen veel geld investeren, waar later pas een omzet uit komt. Meerdere keren per jaar ben ik op zoek naar een financiering voor een groot bedrag, voor een periode van een aantal maanden. Kredietvooruit is mijn vertrouwde partner hierin. Dagelijks draag ik een deel van mijn omzet af om vrijwel ongemerkt de schuld weer terug te betalen. Het werkt ideaal voor mij.

Ondernemer

Veelgestelde vragen

Bij Kredietvooruit vraag je een tijdelijk krediet aan voor maximaal 6 maanden. Het aanvragen gaat online. Bij het aanvragen van een offerte verstrek je ook al financiële gegevens over je onderneming waarvoor je de lening aanvraagt. Door dagelijkse incasso’s betaal je het geleende bedrag weer terug.

Je betaalt minimaal 0,5% per maand. Wat voor jouw bedrag de rente wordt, hangt van meerdere factoren af. De kosten zijn onder andere afhankelijk van het kredietbedrag, de branche waarin je werkt en het bestedingsdoel.

Je kunt een bedrag lenen tussen €3.000 en €250.000 lenen. Bij het aanvragen van een offerte ga je uit van het bedrag dat je nodig hebt voor jouw bedrijf. Door het verstrekken van informatie over je inkomsten en je uitgaven, geef je Kredietvooruit inzicht in de geldzaken van jouw onderneming. Een beoordelaar van de kredietverstrekker gaat vervolgens bepalen of je het krediet krijgt.

Contactgegevens KredietVooruit

KredietVooruit.nl
Anthony Fokkerweg 1
1059 CM Amsterdam

Klantenservice e-mail
[email protected]

Klantenservice telefoon
085 3037400

0 reactions

Beoordeel KredietVooruit

Bijvoorbeeld, leg uit hoe we jou hebben kunnen helpen, hoe het aanvraag proces ging of wat je van de klantenservice vond.

Geld lenen: vergelijk leningen bij Directgeld-lenen.nl

Ga je geld lenen? Het vergelijken van leningen zorgt ervoor dat je een passende lening vindt voor jouw situatie en niet te veel betaalt. Je vergelijkt alle beschikbare leningen eenvoudig bij Directgeld-lenen.nl en sluit hier ook eenvoudig de beste lening af.

Voordelen geld lenen via Directgeld-lenen.nl

 • 100% onafhankelijk
 • Gratis en duidelijke informatie
 • Bespaar met de beste deals