Terug naar overzicht

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financieel dienstverlener met meer dan 5 miljoen klanten. Al sinds de negentiende eeuw actief in Nederland. Naast leningen verstrekt Nationale-Nederlanden ook verzekeringen, pensioenen en andere bancaire producten.

Vergelijk persoonlijke leningen door op onderstaande knop te klikken.

Lening aanvragen

Over Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is per maart 2023 gestopt met het verstrekken van leningen.

Nationale Nederlanden is onderdeel van de NN Group. Een internationale verzekeraar en vermogensbeheerder, beurs genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Care, clear en commit. Deze drie vormen de kernwaarden van Nationale-Nederlanden. Door respect te hebben voor elkaar en voor de wereld, zorgt Nationale-Nederlanden ervoor dat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Uit ervaringen van Nationale-Nederlander klanten blijkt dat de communicatie altijd proactief en eerlijk is. Dat betekent geen kleine lettertjes of verrassingen achteraf. Wanneer je geld wilt lenen bij Nationale-Nederlanden, wordt er open met je gecommuniceerd over hoeveel jij verantwoord kunt lenen.

Er wordt zaken gedaan met het oog op de toekomst. Zo wordt er van alles gedaan in het kader van duurzaamheid. Met een duurzame bedrijfsvoering wordt er bijgedragen aan het welzijn van de medewerkers van Nationale-Nederlanden en aan het milieu.

Meest gekozen lening

Veel klanten van Nationale-Nederlanden kiezen er voor geld te lenen voor een auto. Je auto financieren kan bij Nationale-Nederlanden al vanaf 4.3% rente. Deze autolening is een persoonlijke lening. De persoonlijke lening (of autolening) is af te sluiten vanaf 5.000 tot 50.000 euro. Je betaalt iedere maand een vast bedrag aan rente en aflossing. Voor je de lening afsluit bepaal je ook de looptijd van de autolening. Op die manier weet je hoeveel maanden je een vast bedrag zal afbetalen, tot de lening volledig is afbetaald.

Voordelen van Nationale Nederlanden

Voordelen

  • Aantrekkelijke rente
  • Geen verrassingen, je weet waar je aan toe bent
  • Extra aflossen mag boetevrij

Contactgegevens

Nationale Nederlanden B.V.
Kantoor Haagse Poort Hoogbouw
Prinses Beatrixlaan 35
2595 AK Den Haag

Klantenservice e-mail
Contactformulier

Klantenservice telefoon
088 663 0663

0 reactions

Beoordeel Nationale Nederlanden

Bijvoorbeeld, leg uit hoe we jou hebben kunnen helpen, hoe het aanvraag proces ging of wat je van de klantenservice vond.

Geld lenen: vergelijk leningen bij Directgeld-lenen.nl

Ga je geld lenen? Het vergelijken van leningen zorgt ervoor dat je een passende lening vindt voor jouw situatie en niet te veel betaalt. Je vergelijkt alle beschikbare leningen eenvoudig bij Directgeld-lenen.nl en sluit hier ook eenvoudig de beste lening af.

Voordelen geld lenen via Directgeld-lenen.nl

  • 100% onafhankelijk
  • Gratis en duidelijke informatie
  • Bespaar met de beste deals