Snel zakelijk geld lenen

Groeit je bedrijf, wil je uitbreiden of juist nu investeren? Wil je snel zakelijk geld lenen? Vergelijk dan eenvoudig en snel de top 5 beste zakelijke leningen met elkaar en vraag een offerte op. De lening is binnen vijf minuten aangevraagd en het geld staat dezelfde dag nog op je rekening.

Waar kan ik snel zakelijk geld lenen?

Een zakelijk krediet aanvragen kan bij verschillende kredietverstrekkers. We hebben de top 5 beste zakelijke leningen op een rij gezet. Deze leningen hebben de laagste rente en de beste voorwaarden.

Wanneer je een lening hebt gevonden die het beste bij jouw bedrijf past, vraag je een offerte op. Deze offerte wordt op maat gemaakt en geeft daardoor een eerlijk beeld. Door meerdere offertes op te vragen, kan je de leningen uiteindelijk echt goed met elkaar vergelijken.

Aanbieder
Informatie
Aanvragen
Qeld
- €100.000 lenen tot 18 maanden looptijd
New10
- €250.000 lenen tot 60 maanden looptijd
SwishFund
- €500.000 lenen tot 12 maanden looptijd
Krediet Vooruit
- €250.000 lenen tot 6 maanden looptijd
CapitalBox
- €350.000 lenen tot 24 maanden looptijd

Hoeveel geld kan ik zakelijk lenen?

Het verschilt per kredietverstrekker hoeveel je maximaal kunt lenen. Er zijn kredietverstrekkers waar je een behoorlijk bedrag kunt lenen, tegen een hoger rentetarief. En er zijn zakelijke kredietverstrekkers die tegen een laag rentetarief geld uitlenen, alleen kan je daar relatief weinig lenen. Bedenk daarom of je een hoog bedrag nodig hebt en of dit het rentetarief waartegen je leent waard is.

Het maximaal te lenen bedrag hangt van een aantal factoren af. Allereerst van de omzet van je bedrijf. En ten tweede van hoe hoog jouw aflossingsverplichting kan zijn. Ook kan er gevraagd worden om een onderpand. Niet alle kredietverstrekkers doen dit. Dus vind jij het geen prettig idee dat je bijvoorbeeld je woning als onderpand op moet geven, zoek dan een andere kredietverstrekker.

Zakelijke lening snel aanvragen

Het aanvragen van een zakelijk lening kan tegenwoordig heel snel gaan. Om het aanvragen zo snel mogelijk te laten verlopen, kan je van te voren rekening houden met een aantal zaken. Zo is het bijvoorbeeld goed om te weten dat je bedrijf ingeschreven moet staan bij de Kamer van Koophandel. Maak vast een kopie van dit inschrijfformulier. Ook moet je je jaarcijfers van de afgelopen jaren kunnen tonen. Hieraan ziet de kredietverstrekker of je bedrijf gezond is of niet. Je kunt deze jaarcijfers alvast verzamelen.

De kredietverstrekker zal hoogstwaarschijnlijk vragen naar het motief achter de lening. Waarom wil je een zakelijke lening aanvragen? Denk hier vast over na en zet jouw ondernemingsplan op papier. Een kredietverstrekker wil precies weten hoeveel geld jij denkt nodig te hebben om jouw zakelijke doelen te behalen.

Heb je alle gegevens verzameld? Dan kan je binnen 5 minuten een aanvraag indienen. Wordt deze goedgekeurd, dan staat het geld binnen 24 uur op je rekening.

Ondernemingsplan

We noemden het net al: wanneer jij een zakelijke lening aanvraagt, zal de kredietverstrekker je een aantal vragen stellen. Door nu vast antwoorden te zoeken en goed te formuleren win je een hoop tijd.

  • Met welk doel wil je de lening afsluiten?
  • Waar houdt je bedrijf zich mee bezig?
  • Is het veilig om in jouw bedrijf te investeren en waarom?

Hoe kan je het beste antwoord geven op bovenstaande vragen? Dit doe je door er goed over na te denken en professioneel over te komen. Een kredietverstrekker gaat namelijk niet zomaar met iedereen in zee. Je moet daarvoor het vertrouwen zien te winnen. Wees volkomen eerlijk en transparant. En treed gerust in details. Hoe meer informatie je weet te geven aan de kredietverstrekker hoe beter. Uiteindelijk kan je zo snel zakelijk geld lenen.

Aanvraag in behandeling

Kies ervoor om op tijd te beginnen met het zoeken naar de juiste zakelijke lening. Heb je nog vragen over de zakelijke lening? Neem dan eerst contact op met de kredietverstrekker. Wanneer je snel een zakelijk krediet wilt aanvragen, loop je het risico te gehaast keuzes te maken. Dat willen we natuurlijk voorkomen. Controleer daarom niet alleen het rentepercentage maar ook de voorwaarden.

Besluit je de aanvraag in te dienen? Controleer dan opnieuw goed alle gegevens. Heb je alle documenten meegestuurd waar om gevraagd is? Door alles direct compleet toe te sturen, kan je het snelst zakelijk geld lenen. Veel kredietverstrekkers zullen wanneer zij alles binnen hebben binnen 24 uur het geld op je rekening storten.

Snel lenen zonder BKR of jaarcijfers

Zonder BKR-toetsing

Wil je een persoonlijke lening of een doorlopend krediet aanvragen, dan wordt er eerst een BKR-toetsing gedaan. Bij een zakelijke lening is dit niet nodig. Zakelijke kredieten worden namelijk niet geregistreerd bij het BKR. Dus heb je een negatieve BKR-registratie op je naam staan, dan kan ook jij een zakelijke lening aanvragen.

Zonder tonen van jaarcijfers

Voor het aanvragen van een zakelijke lening geldt dat je bedrijf minimaal 1 of 2 jaar moet bestaan. Dit is ook zonder jaarcijfers aan te tonen; met je inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Het allerbelangrijkste bij het aanvragen van een zakelijk krediet is een ondernemingsplan. Wanneer je geen jaarcijfers hebt om te tonen, richt je dan op het maken van een goed doordacht plan.