2000 euro lenen

Snel een persoonlijke lening aanvragen van 2000 euro? Dat is mogelijk! Maar er zijn wel een aantal ingen die je van te voren moet weten, wij leggen het uit!

Voer een nummer in van 5000 tot 100000.

Wat kost 2000 euro lenen?

Leenbedrag€ 2.000,-
Min. looptijd39 maanden
Max. looptijd39 maanden
Laagste rente (JKP)15,94 %
Aflossing per maand (vanaf)€ 113,-
Tabel voor het laatst geüpdatet op 13-08-2024

Een persoonlijke lening aanvragen in 3 eenvoudige stappen

1. Offerte

Vraag via onze site een offerte aan. Wanneer je vóór 17:00 uur de aanvraag doet, ontvang je binnen 24 uur een voorstel.

2. Ondertekenen

We ontvangen graag wat aanvullende gegevens van je. Je ontvangt daarna een offerte die bij je persoonlijke situatie past.

3. Uitbetaling

Zodra je hebt getekend en de offerte hebt teruggestuurd, ontvang je bij akkoord het geld de volgende dag op je rekening.

Voorwaarden persoonlijke lening

  • Je bent tussen de 25 en 69 jaar oud
  • Je woont in Nederland
  • Je hebt een Nederlands rekeningnummer
  • Je hebt een eigen huur of koopwoning
  • Je verdient minimaal €2250 netto per maand
  • Vaste loondienst of 3+ jaar zelfstandig
  • Je hebt geen negatieve BKR-registratie
2000 euro in biljetten

Let op: Een lening van € 2000,- is bijna nergens mogelijk. Een minilening is mogelijk tot een bedrag van € 1800,- en een persoonlijke lening pas vanaf € 5000,-.

Wat is een persoonlijke lening?

Kies je voor een persoonlijke lening van € 2000,-? Dat is vaak de beste optie. Bij een persoonlijke lening heb je namelijk:

  • Vaste bedragen per maand

    Je betaalt iedere maand een vast bedrag, voor de totale aflossing inclusief het (vaste)rentepercentage. Je komt niet voor verrassingen te staan, omdat je precies weet waar je aan toe bent.
  • Geen verrassingen over de rente
    De rente staat vast, voor de gehele looptijd van de persoonlijke lening. Dat voorkomt dat de kosten ineens kunnen oplopen.
  • Duidelijke looptijd
    Dankzij de duidelijke looptijd weet je vooraf hoe lang je gebruik zal maken van de persoonlijke lening om 2000 euro te lenen.

2000 euro lenen met persoonlijke lening

Santander is de enige verstrekker die lening van 2000 euro aanbiedt. Deze wordt wel geregistreerd bij het BKR. Betaal je lening dus op tijd terug, anders riskeer je een negatieve registratie

Let op: wil je 2000 euro lenen zonder BKR toetsing? Nagenoeg alle geldverstrekkers moeten een BKR check doen, omdat je meer dan 1800 euro leent. De controle voorkomt dat je meer leent dan in jouw (financiële) situatie verantwoord is, zodat je zeker weet dat je het bedrag ook weer netjes op tijd kunt terugbetalen.

Alternatief om 2000 euro te lenen

Heb je aan 1800 euro genoeg? Dan zou je ook kunnen kiezen voor een minilening. Dit is een korte lening tot 62 dagen. Deze minileningen worden ook niet bij het BKR geregistreerd. Bekijk deze hieronder!

Saldodipje Pluslening

  • Group 16 €1100 tot €1800 lenen
  • Looptijd van 62 dagen
  • coins Storting binnen 24 uur
rente vanaf13,45%

Wat als je de lening niet op tijd terug betaald?

Als je de lening niet op tijd terug kan betalen is het verstandig om contact op te nemen met de verstrekker. Zij helpen je met een oplossing vinden, zoals bijvoorbeeld een nieuw betalingsplan.

Kan je de lening als nog niet betalen? Dan komen er eigenlijk altijd extra kosten bij kijken tegenover verlenging van te lening.

Eerder aflossen zonder kosten

Het is vaak mogelijk om eerder af te lossen, probeer dit dus ook altijd te doen. Heb je onverwachte inkomnsten? Los hiermee eerst je schulden af, zo bespaar je op de kosten van je lening en voorkom je een betalingsachterstand!