Minilening zonder gedoe

Heb je snel geld nodig en wil je dit zonder papierwerk en zonder BKR-toetsing? Dan ben je niet de enige die op zoek is naar een minilening zonder gedoe. Geld lenen wordt steeds lastiger en voordat het eenmaal op je rekening staat duurt het minimaal een paar dagen. Maar daar is een uitzondering op; geld lenen met een minilening is geld lenen zonder gedoe.

Wat is een minilening

De minilening staat in Nederland bekend als ‘de lening zonder gedoe’. Bij de aanvraag van een minilening hoef je geen papierwerk te tonen. Je vraagt de lening binnen 10 minuten aan en het geld staat binnen 24 uur op je rekening. Je kiest bij de aanvraag een bedrag tussen de 100 en 1500 euro. Vervolgens kies je een termijn waarin je de lening terug wil betalen. Kies uit 30, 45 of 62 dagen.

Voorwaarden minilening

  • Je bent 21 jaar of ouder
  • Je bent woonachtig in Nederland
  • Je hebt een Nederlands paspoort
  • Je hebt een Nederlandse bankrekening
  • Je kunt een garantsteller aanstellen

Snel uitbetaald

Een minilening wordt gemiddeld binnen 5 minuten aangevraagd. Dit laat zien dat het een lening zonder gedoe is, er wordt niet om allerlei papieren gevraagd. Binnen zo’n 10 minuten krijg je per mail een offerte van de kredietverstrekker toegestuurd. Wanneer jij deze ondertekend en wel terugstuurt, wordt deze binnen 24 uur gekeurd.

Eerste keer lenen

De eerste keer dat je een minilening zonder gedoe aanvraagt, kan je tot 600 euro lenen. Los je deze binnen de gestelde termijn af, dan kan je de volgende keer tot 1500 euro lenen. Ook de eerste keer wordt er niet om extra papierwerk of documenten gevraagd.

Bestaande klant

Heb je al eens eerder een minilening aangevraagd, dan wordt het zeker geld lenen zonder gedoe. Voor klanten die al eens een minilening hebben afgesloten geldt een nog snellere service. Je kunt het geld dan al binnen 2 minuten aanvragen.

Voor wie is een minilening geschikt?

Geen (vast) contract

Heb je op dit moment geen uitzicht op een baan en daarmee geen (vast) contract, dan wordt een lening aanvragen bij de bank lastig. Gelukkig is een minilening een lening zonder gedoe waarbij er niet gevraagd wordt om een kopie van een contract.

Geen BKR-toetsing

Heb je een negatieve BKR-registratie? Dan zal je merken dat het aanvragen van een lening bijzonder lastig wordt. Maar ook nu biedt het flitskrediet uitkomst. De kredietverstrekkers van flitskrediet zijn niet aangesloten bij de stichting Bureau Krediet Registratie (BKR). Daarom zijn zij ook niet verplicht een BKR-toetsing te doen. Het is dan ook de enige manier om zonder BKR-toetsing geld te lenen.

Minder dan 2500 euro lenen

Ook wanneer je wel een contract hebt en ook geen negatieve BKR-registratie hebt, kan een minilening zonder gedoe interessant zijn. Wil je bijvoorbeeld 1000 euro lenen, dan is het niet mogelijk daar een persoonlijke lening voor af te sluiten. Een persoonlijke lening is pas af te sluiten vanaf 2500 euro. Dus wil je een lening afsluiten onder de 2500 euro, moet je op zoek naar een alternatief. Een minikrediet is al af te sluiten vanaf 100 euro, tot 1500 euro. Wil je meer dan 1500 euro lenen, kan je ervoor kiezen om meerdere minileningen af te sluiten.

Minilening zonder gedoe aanvragen

Een minilening is aan te vragen in 4 stappen.

Stap 1
Selecteer het bedrag dat je wil lenen.
Dit is een bedrag tussen de 100 en 1500 euro.

Stap 2
Upload je ID-kaart of paspoort.
Let op dat je voor- en achterkant meestuurt.

Stap 3
Vul je persoonsgegevens in.

Stap 4
Verifieer je bankrekening.

Minilening zonder gedoe aflossen

Je lost de minilening af binnen de door jou gekozen looptijd van 30, 45 of 62 dagen. Een lening tot 1000 euro los je binnen 45 dagen af. Een lening tot 1500 euro dient binnen 62 dagen afgelost te worden.

Eerder aflossen

Het minikrediet eerder aflossen kan ook. Let er op dat je dan wel het volledige leenbedrag terugbetaalt. Je betaalt dus de rente over het bedrag alsof je het flitskrediet de gehele looptijd tot je beschikking gehad hebt.

Niet op tijd terugbetalen

Lukt het door omstandigheden niet om binnen die tijd af te lossen? Neem dan direct contact op met de kredietverstrekker. Er kan een regeling getroffen worden over het terugbetalen en de minilening wordt als het ware verlengd. Neem je geen contact op, dan zullen er extra kosten aan de lening worden toegevoegd.

Verschil tussen minilening en pluslening

Het verschil tussen een minilening en een pluslening zit hem in het bedrag. Een minilening is een lening tot 1000 euro die binnen 45 dagen wordt afgelost. Een pluslening is een lening tussen de 1000 en 1500 euro. Deze wordt binnen 62 dagen terugbetaald.