Zakelijke lening voor auto

De zakelijke lening voor een auto maakt een eerdere aanschaf mogelijk. Dus wil je nú investeren, bijvoorbeeld om klanten te bedienen met de producten die je aanbiedt of produceert? Met een ZZP lening voor een auto of andere zakelijke lening voor een auto creëer je mogelijkheden om sneller te groeien.

 • Het bedrijf is gevestigd in Nederland
 • De onderneming heeft een Nederlandse zakelijke bankrekening
 • Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
 • De eigenaar woont in Nederland
 • De jaaromzet bedraagt minimaal €50.000

Tip: alleen door verschillende offertes op te vragen, kan je de leningen zorgvuldig met elkaar vergelijken.

Yeaz! zakelijke lening

 • Group 16 tot €50.000 lenen
 • onbeperkte looptijd

SwishFund zakelijke lening

 • Group 16 tot €1.000.000 lenen
 • 24 maanden looptijd

KredietVooruit zakelijke lening

 • Group 16 tot €250.000 lenen
 • 6 maanden looptijd

Hoeveel wil je lenen?
€ 100.000
€ 5.000 € 1.000.000
Looptijd
60 maanden
1 maand 240 maanden
Rentepercentage
10%
1% 30%
Maandelijkse kosten € 222
Totale kosten € 12,123
Rente te betalen € 789.99
ZAKELIJKE LENINGEN, VOORBEELDEN
Looptijd lening (maanden)69
Voorbeeld geleend kapitaal€15,000€25,000
Voor elke geleende euro betaald u€0.17€0.24
Totale kosten lening€2,550€6,000
Administratie- en aanvraagkostenAfhankelijk van de aanbieder kan een lening verstrekker een toeslag van 0,25% tot 2,5% vragen.

Tip: zoek je een manier om een zakelijke auto te financieren? Dat kan uit eigen (zakelijke) middelen, op basis van lease en met een zakelijke lening. In dat laatste geval gebruik je de auto als onderpand, zodat je een scherpere rente betaalt.

We leggen je uit hoe je de zakelijke lening voor een auto kunt vergelijken, kunt aanvragen en kunt afsluiten. Dus zoek je de goedkoopste of beste manier om zakelijk een auto te financieren? Met een lening kun je de auto nu alvast aanschaffen, als zakelijke investering om de omzet te verhogen.

Met auto als onderpand

spaarvarken met autosleutels

Gaat het je om een bestelauto waarmee je naar klanten toe kunt? Of moet je vaak materialen ophalen? Als je daar een auto voor nodig hebt is het belangrijk om daar zo snel mogelijk gebruik van te kunnen maken.

De zakelijke lening voor een auto biedt je die mogelijkheid. Dat geldt zowel voor een nieuwe auto als een tweedehands model. In de beide gevallen gebruik je een financiering om de auto aan te schaffen. Door het bedrag dat je leent te koppelen aan de auto gebruik je die als onderpand.
Geef de geldverstrekker aan dat je er een zakelijke auto van wilt kopen. Er staat waarde tegenover de lening (namelijk: de auto). Dit maakt een scherpere rente mogelijk dan wanneer er geen sprake zou zijn van een onderpand.

Voor zzp’ers en andere ondernemers

Zoek je een ZZP lening voor een auto of ben je MKB-ondernemer? In de beide gevallen kun je een zakelijke lening voor een auto aanvragen. Geef de geldverstrekker aan welke plannen je hebt, en hoe je het geld zal gebruiken. Dus ben je van plan een bestelauto, een bestelbus of een andere zakelijke auto te gaan rijden? Je doet een investering in je bedrijf, waarmee je de omzet waarschijnlijk zal verhogen. Of waarmee je de kosten verlaagt, ten opzichte van huurauto’s of leveranciers en dienstverleners die je nu moet inschakelen.

Tip: geef de geldverstrekker aan welke kosten je nu maakt, zolang je de (extra) auto nog niet hebt. Die kosten vallen weg als je de zakelijke auto met de lening kunt aanschaffen. Zo is er meer werkkapitaal beschikbaar om de lening te betalen.

Zakelijke lening voor auto

De zakelijke lening voor de auto kun je online bij verschillende geldverstrekkers aanvragen. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij. Vergelijk de verschillende geldverstrekkers, de rente die ze berekenen en de voorwaarden die er gelden. Maak op die manier een goede keuze, voor een autolening voor zakelijk gebruik. Kijk goed naar de rente, de looptijd en de voorwaarden, om niets belangrijks over het hoofd te zien.